η σελιδα της aegean με πληροφοριες για τα κατοικιδια (οχι για cargo)
http://el.aegeanair.com/taksidepste/eidikes-periptoseis/taksidi-me-katoikidia/
http://el.aegeanair.com/taksidepste/eidikes-periptoseis/taksidi-me-katoikidia/
έστω ότι τα χρήματα δόθηκαν προκαταβολικά... άρα δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα...Αρα με βαση αυτο το σκεπτικο,και αφου εχουμε παρει 2-3-5 σκυλια απο τον ιδιο εκτροφεα(για το δικο μας εκτροφειο πχ,ή καθαρα για εκθεσιακους λογους),μπορουμε πλεον να καταφυγουμε σε αυτην τη λυση...Επισης ετσι οπως τιθεται το θεμα,δεν υπαρχει τοσο λογος για το σκυλι το ιδιο,οσο για τα "παρελκομενα",δηλαδη τα χρηματα και το αν και οι δυο πλευρες θα δειξουν επαγγελματισμο.Διορθωστε με αν κανω λαθος,και επισης αν μπορει καποιος να απαντησει στην απορια που εξεφρασα στο προηγουμενο μου μηνυμα,αν υπαρχει δηλαδη ουσιωδης διαφορα για το σκυλι το ιδιο,γιατι παρα πολλοι αναφερουν αυτο ως δικαιολογια ή ως αντικειμενικο προβλημα.
Λοιπόοον... παρότι το έχω ξαναγράψει και είμαι σίγουρος ότι το έχετε διαβάσει, αλλά δεν το θυμάστε...Η πιο σοβαρή συμβουλή που θέλω να δώσω σε όσους συνοδεύουν το ζώο, το οποίο θα βρίσκεται στο χώρο αποσκευών, είναι να τονίζουν σε όλους τους τόνους, σε όλους τους υπεύθυνους, από υπάλληλο στο check in, αεροσυνοδούς μέχρι και στον ίδιο τον πιλότο, ότι στην πτήση υπάρχει ζώο στις αποσκευές και να επιβεβαιώσουν την λειτουργία του οξυγόνου και της θέρμανσης στον χώρο αυτό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Αυτό μόνο βρήκες να σχολιάσεις, για το "αγγελούδι" μου?ή να χάσει το δάχτυλό του
Στη διαθεση σουΕυχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες σας ...θα προσπαθησω να παω ο ιδιος ....ripper θα απευθυνθω σε εσενα που θα εχεις ηδη κανρι την διαδικασια για πρακτικες συμβουλες
Τίποτα καλέ! Απλά οι φίλοι του ripper2.1 επιλέγουν ενδιαφέροντα μέρη για τα μπάτσελορ. Εδώ, στη γειτονιά, πιο πάνω.έ???
2 ταξιδια εξω 2 μπατσελορ και παραλιγο θα επαιρνε το κουταβι και παλι θα πηγαινε και για μπατσελορ....2 σε 1έ???
στης SAS την πόρτα, πάρε την σουηδέζα και φύγεΛοιπόοον... παρότι το έχω ξαναγράψει και είμαι σίγουρος ότι το έχετε διαβάσει, αλλά δεν το θυμάστε...
Υπάρχουν εταιρείες (και συγκεκριμένοι τύποι αεροπλάνων), όπως η SAS (με την οποία είχα την εμπειρία μου), που έχουν περιορισμένο χώρο (και άρα σπάνιο - μέχρι και 2 boxes μεταφοράς - και χρειάζεται booking) ακριβώς κάτω από το cockpit (πιλότοι)... αυτός ο χώρος έχει ακριβώς τις συνθήκες της καμπίνας και ελέγχεται άμεσα...
Ετσι έφερα τον Κάσπερ, πληρώνοντας (εκτός από το δικό μου - ΟΧΙ φθηνό) εισιτήριο και 75€ για τη θέση αυτή...
Όλα καλά και, μάλιστα, φθάνοντας, κατά την ώρα της αποβίβασης, η (ΣΟΥΗΔΕΖΑ) επικεφαλής αεροσυνοδός με ενημέρωσε από πια πόρτα (δίπλα στο σημείο που θα έβγαιναν οι αποσκευές της πτήσης) θα βγάλουν το σκύλο, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ με φωνάξουν από τα μεγάφωνα της αίθουσας...
Ο κατρούγκαλος, λοιπόν, έφθασε με τα σέα του και με τα μέα του...
Που υπήρχε η "τρύπα" του συστήματος?
Μα, στον (ΕΛΛΗΝΑ) υπάλληλο του αεροδρομίου... όπου περπατούσα χαλαρός προς την έξοδο των αποσκευών, μιάς και δεν είχαν καλέσει το όνομά μου (remember? από τα μεγάφωνα της αίθουσας)... και, φθάνοντας, είδα από μακριά, το box του κούταβου στη ΜΕΣΗ της αίθουσας και εκατοντάδες άτομα (Ιούλιος γαρ) να περπατάνε γύρω του, να του ξεφωνίζουν, να βάζουν μέσα το δάχτυλό τους κλπ... ΧΩΡΙΣ (ποτέ) να με ειδοποιήσει κανείς!!!
Θα μπορούσε κάποιος, άνετα να κλέψει το box με το κουτάβι και να φύγει σαν κύριος...