Ρούχα

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Πως το σκεφτεσαι; Τι ''γευση'' σου αφηνει;
Με ξένισε η αρχή του άρθρου, πρωτίστως... Το ότι επειδή είναι περήφανοι και αγαπάνε πολύ τα σκυλιά τους(??), φορούν ρούχα φτιαγμένα από τις τρίχες τους..
Αλλά και οι φωτογραφίες, μου έβγαλαν κάτι απρόσωπο..μακάβριο, μάλλον..κ λυπηρό..
Δεν ξέρω αν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα..αλλά μου κάνει αρκετά περίεργο..

Εσύ πως το είδες..;;;

Αν διάβαζα αντίστοιχο άρθρο, με τρόπους χρήσης της τρίχας (π.χ. για να φτιαχτούν ρούχα για άστεγους κ.τ.λ.) σίγουρα θα το έβλεπα, αλλιώς...

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Εμένα βασικά δεν μου άρεσαν τα Ρούχα. Είναι ''κακόγουστα'', και σε πολλές περιπτώσεις δεν μοιάζουν με τον σκύλο. ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
χα,χα,χα..σωστό κ αυτό..
κ τώρα που το λες..έχεις δίκιο..αν δεν ήξερες τι βλέπεις, κατά πάσα πιθαότητα δεν θα το πρόσεχες..
μόνο εγώ το είδα αλλιώς, δηλαδή..

Παρεπιπτόντως....βλέπω SBT ;;;; αδυναμία τρελλή..!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
μόνο εγώ το είδα αλλιώς, δηλαδή..

Παρεπιπτόντως....βλέπω SBT ;;;; αδυναμία τρελλή..!!
Οπως το ειδες εσυ το ειδαν κι αλλοι απλως δεν μπορουν να εξηγησουν πως ακριβως το ειδαν και σε δευτερο χρονο δεν μπηκαν στον κοπο να γραψουν κατι το οποιο δεν θα μπορουσαν να εξηγησουν...:cool:

SBT ναι, και η αδυναμια καλα κρατεί!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Οπως το ειδες εσυ το ειδαν κι αλλοι απλως δεν μπορουν να εξηγησουν πως ακριβως το ειδαν και σε δευτερο χρονο δεν μπηκαν στον κοπο να γραψουν κατι το οποιο δεν θα μπορουσαν να εξηγησουν...:cool:

SBT ναι, και η αδυναμια καλα κρατεί!
Ωραία εξήγηση - ανάλυση..:D

Σπεύδω να διαβάσω το θέμα του(υποθέτω λόγω ονόματος..)..
Απίστευτη αδυναμία..δεν γίνεται αλλιώς..

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εμενα παλι με αρεσανε κανα δυο κομματια.

Και θα μπορουσα να εχω ολοκληρη εξαρτηση και να περισσεψει και ολιγον τι μαλλι για κασκολακι.
Θα ηθελα ομως να φοραω κατι τετοιο? Χμ....
Ποσο μαλλον να το εχω στην ντουλαπα και μετα την συμβιωση με τα μπουνταλουδικα μου?

Αν δεν ηταν ρουχο ομως και ηταν κατι αλλο π.χ. γεμισμα για τα μαξιλαρια του καναπε αναρωτιεμαι θα νιωθαμε το ιδιο?

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Ρε συ, ναι...
αλλά εννοούσα την εικόνα του ιδιοκτήτη σκύλου με το πουλόβερ - ζακέτα, φτιαγμένο από την τρίχα σκύλου του, που στέκεται εκεί δίπλα..
Kοιτα πως το βλεπω εγω..
Ξερω ανθρωπους που εχουν αλλεργια στα μαλλινα.
Δλδλ μαλλι προβατων.
Υπαρχουν σκυλοι με υποαλεργικο τριχωμα, οτι πρεπει δλδ για καποιον κρυουλιαρη με αλεργια! :)

Στην τελικη δεν παθαινουν κατι τα σκυλια!

Τα ρουχα που ειδα στις φωτ/φιες ομολογω δε με εκφραζουν στυλιστικα αλλα τα γαντακια μια χαρα ομορφα μου φανηκαν χιχιχ..

Εμενα προσωπικα μου το ειχαν προτεινει τα παιδια μου να μαζευουμε τις τριχες τις μικρης για μαξιλαρι αλλα εγω ως "πονηρη" μαμα σκεφτηκα πως θα'ταν μια επιπλεον δουλεια για μενα οποτε ειπα.. ααασε καλυτερα!

ΥΠ
Εχετε δει κατι παλιες ασπρομαυρες ταινιες του τυπου Τασος-Γκολφω?
Τα ρουχα οπως τα βλεπω εκει με παραπεμπουν!
Σ'εναν τσελιγκα, μια βοσκοπουλα που παει γι'αρμεγμα..!

Last edited:

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Kοιτα πως το βλεπω εγω..
Ξερω ανθρωπους που εχουν αλλεργια στα μαλλινα.
Δλδλ μαλλι προβατων.
Υπαρχουν σκυλοι με υποαλεργικο τριχωμα, οτι πρεπει δλδ για καποιον κρυουλιαρη με αλεργια! :)

Στην τελικη δεν παθαινουν κατι τα σκυλια!

Τα ρουχα που ειδα στις φωτ/φιες ομολογω δε με εκφραζουν στυλιστικα αλλα τα γαντακια μια χαρα ομορφα μου φανηκαν χιχιχ..

Εμενα προσωπικα μου το ειχαν προτεινει τα παιδια μου να μαζευουμε τις τριχες τις μικρης για μαξιλαρι αλλα εγω ως "πονηρη" μαμα σκεφτηκα πως θα'ταν μια επιπλεον δουλεια για μενα οποτε ειπα.. ααασε καλυτερα!

ΥΠ
Εχετε δει κατι παλιες ασπρομαυρες ταινιες του τυπου Τασος-Γκολφω?
Τα ρουχα οπως τα βλεπω εκει με παραπεμπουν!
Σ'εναν τσελιγκα, μια βοσκοπουλα που παει γι'αρμεγμα..!
Δεν διαφωνώ..κ καταλαβαίνω το σκεπτικό σου..
Απλά με ξένισε πολύ..

Κ ναι..είναι όντως τέτοια φάση, που λες... :pχα,χα,χα