Πώς τον/την πείσατε να πάρετε σκυλάκι??

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Αν αναλάβεις απόλυτα την ευθύνη του σκύλου-από έξοδα τροφής-τρέξιμο στους κτηνιάτρους-καθάρισμα ακαθαρσιών( όσο είναι ακόμα κουτάβι)-βόλτες τακτικά-μια κάποια εκπαίδευση για μπορείται να συνυπάρχετε μέσα στο σπίτι και αν δεν του αναθέσεις τίποτα τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Απλά πρέπει να είσαι συνεπής σε αυτά που θα υποσχεθείς. Οχι να του υποσχεθεις τώρα τον ουρανό με τ αστρα και σε κανένα 3μηνο να τον αγκαρεύεις... Αν είναι συνειδητή επιλογή σου και αναλάβεις τα πάντα τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα.Και εμένα δεν ήταν πολύ δεκτικοί αλλά τους έπεισα ότι θα είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο μου και αποκλειστική φροντίδα μου, εάν έχει ο σύντροφός σου μια στοιχείώδη αγάπη για τα ζώα -που φαίνεται πως έχει- σε 3 βδομάδες θα το θέλει πιο πολύ απο σένα! Αλλά θυμίσου. Πιστή στις δεσμεύσεις σου εσύ
Έτσι ακριβώς έχω σκοπό αν...

Μα δεν ειναι ομος μονο αυτα! Ο σκυλος αλλξει αρκετα την ζωη των ιδιοκτητων του (οταν τον εχεις σωστα!!). Θα πρεπει ισως να αλλαξουν το προγραμμα του ελευθερου χρονου τους. Θα ειναι λιγο πιο δευσμευμενοι οταν προκεται να επιλεξουν μερος διακοπων και αλλα πολλα.
Mα δεν πάμε και πουθενά! Ούτε στις διακοπές κάνουμε τίποτα τρελλά, άγονη γραμμή πάμε σ' ένα συγκεκριμένο νησί, για να μην πω βραχονησίδα!!!

Βρε παρε κανα μικρο στο σπιτι ή να πατε να δειτε και κανενα και οταν το κοιταξει με αυτα τα ματακια θα λιωσειιιι.....:p:)
Το ΞΕΡΩ! Αλλά ΔΕΝ το παραδέχεται!!!

ρε φερτον να του βαλω την αουρα να του κανει τα κουταβισια της να σου πω εγω
Στο κοπή τη πίτα? Θα προσπαθήσω! Δώστης κάτι παραπάνω να κάνει πολλά χαριτωμένα!:)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Απο την στιγμη που φερνει τις οποιες αντιρρησεις αλλα εσυ εισαι αποφασισμενη τα πραγματα ειναι πολυ απλα.
Πηγαινε σε καποιο φιλοζωικο σωματειο και παρε ενα σκυλακι σαν αναδοχη σκυλομανα. Το σκυλακι δεν θα ειναι δικο σου αλλα θα το φιλοξενησεις για καποιο διαστημα. Και πιστεψε με ειναι πολλα που χρειαζονται προσωρινη φιλοξενια. Με αυτο τον τροπο και ο καλος σου θα ξαναθυμιθει την αγαπη του για τα σκυλια αλλα και εσυ θα τεσταρεις τον εαυτο σου κατα ποσο εισαι ετοιμη να αναλαβεις εξ ολοκληρου τις ευθυνες ενος σκυλου. Οσο αποφασισμενη και αν εισαι (και δεν αμφιβαλω οτι εχεις καθε διαθεση) να αναλαβεις τα παντα ολα σχετικα με τον σκυλο θα χρειαστεις αργα ή γρηγορα την βοηθεια του αγοριου σου. Καλο ειναι λοιπον να δεις πρωτα τις διαθεσεις του πριν βρεθεις σε δυσκολη θεση.