Πώς ο σκύλος σας ζητάει βόλτα;

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Με αφορμή το θέμα του fotis_utmost σχετικά με την αντίδραση του σκύλου κατά την επιστροφή στο σπίτι, ανοίγω αυτό.

Πώς ζητάει λοιπόν ο σκύλος σας να βγει βόλτα;

Εγώ ανέβασα ένα βιντεάκι την ώρα που η Shakira ζητάει την προσοχή μας γιατί κατουριέται. Το τροποποίησα λίγο με διαλόγους. Πιάνουμε συχνά τέτοιες συζητήσεις..

[video=youtube;TMnjOyFOwZo]http://www.youtube.com/watch?v=TMnjOyFOwZo[/video]

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
έχουν πλάκα όταν θέλουν να πάνε βόλτα :p

εμένα στην αρχή έρχεται και κάθεται δίπλα μου και κοιτάει με το θλιμμένο ύφος
μετά αρχίζει το κλάμα και τα μουγκρητά και στο τέλος χώνεται κάτω από το κρεβάτι και γαβγίζει και δαγκώνει το ξύλο

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
χαχαχα! Τελικά δε μας είπες, τη βγάλατε βόλτα να κατουρήσει ή το σκάσατε το κορίτσι;

Εμάς δε ζητάει βόλτα γιατί ξέρει τις ώρες που βγαίνουμε, οπότε δεν έχει χρειαστεί ποτέ να το κάνει. Απλά μόλις ακούσει τη λέξη βόλτα πηδάει από όπου κάθεται και στήνεται στην πόρτα...

Ίσως πρέπει να ανεβάσουμε και κάποιο βίντεο όταν ζητάνε παιχνίδι... Εκεί έχει πολύ γέλιο...

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Εμενα κι παλι δεν κάνει τίποτα...απλά έρχεται κι με κάνει μπάνιο...μου γλείφει όλο το πρόσωπο...κι αυτό το πρωί που κοιμάμαι είναι ότι πρέπει για να ξυπνήσω...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Αν πιασεις το λουρι και φωναζεις βολτα βολτα και την πας βολτα μετα το μαθαινει σιγα σιγα και μολις λες βολτα χοροπηδαει σαν κατσικι... αν ειναι μεσα και θελει να βγει παει στη πορτα χτυπαει την αρμαθεια με τα κλειδια που ειναι κρεμασμενα εκει και αν δεν δει κινηση απο εμενα αρχιζει τους λυγμους και γυρναει γυρω γυρω νευρικη,,,,

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Χαχαχ τέλειο το κορίτσι! Κι εμένα έρχεται και με κάνει μπάνιο, ειδικά το πρωί. Αν δεν του δώσω σημασία πάει 2 μέτρα παραπέρα και ξαπλώνει με τα μούτρα μες στα μπροστινά πόδια και με κοιτάει περίλυπος. Άλλες φορές έρχεται και με "χαϊδεύει" με το μπροστά πόδι για να του δώσω σημασία. Τώρα τελευταία άρχισε να δαγκώνει και λίγο ποδαράκι χαμηλά το οποίο πολύ με εκνευρίζει και είμαστε στη φάση να το κόψουμε.. Επίσης τώρα το χειμώνα φοράω πάντα τα αθλητικά μου για να τον βγάλω ενώ κανονικά φοράω μπότες για οποιαδήποτε άλλη έξοδο, οπότε μόλις βλέπει να βάζω τα αθλητικά μου τρελαίνεται. Καμιά φορά όμως τρώει άκυρο γιατί πάω πρώτα σουπερ μάρκετ και μετά βγαίνουμε :p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Χαχα Estranged ακριβώς το ίδιο!

Αν της πώ "Πάμε βόλτα;" χαλαρά γκρεμίζει τα πάντα από τη χαρά της!

Βάλτε βίντεο όμωςςςςς

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Φοβερή η Shakira!!!!!:smile:

Ο Ροκυ όταν περάσει η πλησιάσει η ώρα του,αρχίζει τα πέρα δωθε με το γνωστό κλάμα-μουρμουρητό,κι αν κάθομαι και δεν δίνω σημασία έρχεται κάθεται μπροστά μου κι αρχίζει να μου βάζει το ποδαράκι του πάνω στο μπούτι σα να λέει,άντε σήκω επιτέλους!!!:cool:
Μόλις του πω πάμε βόλτα??? Αρχίζει το χοροπηδηχτό και είναι συνέχεια πίσω μου μέχρι να ετοιμαστώ! Οταν δει πια το λουρί,εκεί αρχίζει τις κατσικιές!!:D

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Εμένα δεν το χει πιάσει το "πάμε βόλτα" ή κι να το χει πιάσει δε μου δείχνει κάποιο είδος ενθουσιασμου μάλλον γιατί έτσι όπως κάνω εγώ όταν του το λέω θα σκέφτεται "πάλι κριση την έπιασε την τρελή κι χαίρεται μόνη της" ή " Κοίτα πως χαίρεται η μαμα μου που θα την πάω πάλι βόλτα" κι απλά με κοιτάει με το κεφάλι γυρισμένο στο πλάι...αν του πω όμως "Prince πάμε στη Χλόη; (είναι η κολλητή του, ένα ημίαιμο στην ηλικία του με το οποίο κάνουν το καλύτερο παιχνίδι ever ...για ητν ακρίβεια έμαθαν να παίζουν μαζί γιατί στην αρχή κι τα δύο φοβόντουσαν)" εκεί γίνεται πανικός... αρχίζει κι κυνηγάει την ουρά του τρέχει πάνω κάτω κι τρελαίνεται....

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Ο Oscar είναι μικρούλης και ακόμα "περιορισμένος" στα 3 στρέματα του κήπου μας, στα οποία είναι ο απόλυτος βασιλιάς.
Η έννοια της βόλτας λοιπόν είναι σχετική, μιας και το μέσα - έξω είναι αδιάκοπο.
Δεν τη ζητάει, αλλά θέλει να με ακολουθεί πάντα στο κήπο όταν βγαίνω για διάφορους λόγους από το σπίτι.
Και χατίρια δεν χαλάμε :smile:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
οταν ειμαι στον υπολογιστη:μου σηκωνει το χερι απο το πληκτρολογιο με το κεφαλι του.
οταν βλεπω τηλεοραση:καθεται μπροστα της κ δε με αφηνει να δω
οταν κοιμαμαι:ξεφυσαει στο προσωπο μου κ ξυπνω.
σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση απλα με κοιταει καταματα στα 20εκ.
ΣΗΚΩ ΤΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑ!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
H δικιά μου παει στο σημειο που ειναι το λουρι της και κοιταει μια αυτο, μια εμενα.
Εγω κανω το μαλ@κα.

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Ο Lupus μια μέρα που ήθελε τουαλέτα, με κοιτούσε στα μάτια, μετά κοιτούσε την πόρτα και μετά πάλι με κοιτούσε στα μάτια. Είναι το σινιάλο που μου κάνει όταν θέλει κάτι. Γενικά όμως δεν ζητάει βόλτα, περιμένει πότε θα του βάλω το λουρί, σε αντίθεση με το φαΐ που το ζητάει συνέχεια!

Γλύκα η Shakira πάντως! :D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δίπλα στην πόρτα έχω το καλάθι με τα λουριά τους. Κάθε φορά που πάω προς την πόρτα στήνονται και τα 3 μπροστά στο καλάθι και το κοιτάνε με προσμονή. Έτσι και δούνε ότι απλώνω το χέρι προς το καλάθι ξεκινάνει η τρέλα. Η Λάρα μυξοκλαίει από τον ενθουσιασμό, ο Πρινς χοροπηδάει σαν το τρελομπαλάκι και ο Νόρρις κάθετε και περιμένει να του φορέσω το στηθόλουρο (το γλυκό μου)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εμενα οταν ειναι η ωρα της βολτας, η αν εχει περασει και δεν κρατιεται γαυγιζει εντονα η παει στην πορτα και κανει κυκλους! οταν δε ειναι να παμε την μεγαλη βολτα του λεω βολτα και τρελενεται. πηδαει χωροπηδαει τρεχει σαν τρελλος!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Πειράζει τη γάτα για να με κάνει να σηκωθώ .η αν βάλω τη γάτα σε δωμάτιο και κλείσω τη πόρτα του έρχεται και μου δαγκώνει τα πόδια ,μου τραβάει τις κάλτσες ,ορμάει στα χέρια και τραβάει μανίκια ,κλαψουρίζει κοφτά και εκνευριστικά στο αυτί μου και γενικά γίνεται αφάνταστα σπαστικός.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μία απο τα ίδια όπως στο βίντεο έρχεται και μου το δείχνει είτε γκρινιάζει η την καταλαβαίνω αν είναι αρκετά ανύσηχη.όμως δεν το κάνει πολύ μόνο αν ξεχαστώ γιατί το πρόγραμμα για κατούρημα και τα λοιπά το έχω φτιαγμένο κάπως με αποτέλεσμα να πηγαίνουν όλα ρολόι που λέμε.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Το πρωί συνήθως έρχονται στο κρεβάτι και μουσουδιάζουν. Αν είναι νωρίς γυρίζω από την άλλη κι αυτά φεύγουν, αν όχι, σηκώνομαι.

Στη μεσημεριανή βόλτα, επειδή τα έχω κατά κύριο λόγο στην αυλή, με το που δουν το λουρί κάνουν σαν παλαβά.

Το βράδυ, συνήθως είναι ξάπλα, οπότε με το που αντιλαμβάνονται ότι πιάνω λουρί στα χέρια μου, πάλι τα ίδια.

Αλλά, αν εξαιρέσω το πρωινό, όλες τις υπόλοιπες φορές εγώ τους "ζητάω" βόλτα, όχι αυτά!