Ναι γινεται!Γίνεται κ με τα δάχτυλα???
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Το κουταβακι μου ειναι θηλυκο και το μουσι θα το κοβω οσο μπορω γιατι ουτε εμενα μου αρεσει σε θηλυκο.Αφου την λενε Zaira γινεται να ειναι αρσενικο?χιχιΕδώ http://www.strippingknives.com/grooming/groomingtips.htm
θα βρεις τουλάχιστον την θεωρία. Από ότι διαβασα η κιμωλία χρησιμεύει στο να πιάνεται καλύτερα η τούφα μαλλιών που θα κόψεις.
Πολύ ωραία σκυλιά γενικώς, λάτρεψα το κουτάβι σου ειδικως! Αρσενικό ε?
Για κάποιο λόγο -μάλλον για το "μουσάκι" που έχουν...- αυτά τα σκυλιά τα θέλω μόνο αρσενικά. Μια κυρία με μούσι είναι κάπως!
Απο το μεσημερι ως το βραδυ. Μου ειπε θα το κανουμε εκει μαζι για να μου δειξει και ταυτοχρονα θα τον ρωταμε και οτι θελουμε.δεν κοβονται καν. Αφαιρουνται με τραβηγμα...μαδιουνται...
Ποσο χρονο εχεις διαθεσιμο οταν πας στο εκτροφεα σου να σου δειξει κι εκεινος εκει?
ΑΑΑΑΑΑΑκαλααααα. Στριπτιζ μονη μου γιατι να κανω?το θεμα ειναι να υπαρχει και καποιος να παρακολουθει.χαχχαχα.Ααααα!!!Δεν παω καλα!με χτυπησε η κριση :eyecrazy: Διαβαζα στον τιτλο "Πως μπορω να κανω στριπτιζ μονη μου"...και ειπα μηπως...:shake:
Για να δω τι θα βολευει εμενα? Αν το κανεις με τα δαχτυλα πως κοβεσαι? Απο τις τριχες? Μηπως να της ξεκινησω laser καλυτερα???H κιμωλία βοηθάει να σκληρύνει περισσότερο η τρίχα και στα westie και να ασπρίσουν!
Eγώ ξεκίνησα με πέτρα..και έκανα μια χαρά δουλειά..στην ράχη..Μετά πήρα και το Stripping Knife αλλά προσωπικά στο χέρι με βοηθάει περισσότερο στην ράχη η πέτρα και στο κεφάλι (όσο μπορώ..) η πέτρα..αλλά και το coat king αλλά και το "αραιωτικό"..
Πήρα και τα ειδικά προστατευτικά για τα δάχτυλα για το stripping αλλά δεν με βολεύουν καθόλου..
Ok θα παρω τα γαντια μιας χρησης. την κιμωλια που την βρισκω? αν θελω να ξεκινησω αρχικα με το χερι και στην συνεχεια δοκιμασω μαχαιρια και πετρες γινεται?ή πρεπει να τα εχω ολα απο την αρχη? και πως θα ξερω ποιο ειναι το καταλληλο μαχαιρι ή πετρα?Ναι γινεται!
Αλλα οπως λεει και η Yasemin- καλυτερο πιασιμο εχεις με τα γαντια, για να μην σου γλυστρανε οι τριχες- και για να μην κοβεις τα δαχτυλα.
Ααααα!!!Δεν παω καλα!με χτυπησε η κριση :eyecrazy: Διαβαζα στον τιτλο "Πως μπορω να κανω στριπτιζ μονη μου"...και ειπα μηπως...:shake:
Πως κόβεσαι? δεν κόβεσαι..πιάνεσαι ναι..δεν κόβεσαι όμως..Αν το κανεις με τα δαχτυλα πως κοβεσαι?
Κάθε 2-3 μήνες..Και καθε ποτε πρεπει να το κανουμε αυτο?
Ναι..δεν είσαι υποχρεωμένη να τελειώσεις σε μία μέρα..Ο εκτροφεας μου ειπε να ξεκιναω λιγο την μια μερα λιγο την αλλη κλπ
Δεν είναι δύσκολο..οι επαγγελματίες αυτό κάνουν άλλωστε.., ο χρόνος εξαρτάται από την τεχνική και αν χρησιμοποιήσεις πολύ το coat king ή το κάνεις όλο το σώμα και το κεφάλι (πολύ δύσκολο..) με το knife ..κλπ..αν θελω να το τελειωσω σε μια μερα δυσκολο? Ποσες ωρες θελει το stripping για ενα μικροσωμο σκυλακι?
Στο κατάστημα που θα βρείς και όλα τα άλλα εργαλεία..Ok θα παρω τα γαντια μιας χρησης. την κιμωλια που την βρισκω?
Μην βιάζεσαι..άλλωστε είναι μία τεχνική που συνεχώς μαθαίνεις..αν θελω να ξεκινησω αρχικα με το χερι και στην συνεχεια δοκιμασω μαχαιρια και πετρες γινεται?ή πρεπει να τα εχω ολα απο την αρχη? και πως θα ξερω ποιο ειναι το καταλληλο μαχαιρι ή πετρα?
Aρχιζει να γινεται ενδιαφερον το θεμαΑΑΑΑΑΑΑκαλααααα. Στριπτιζ μονη μου γιατι να κανω?το θεμα ειναι να υπαρχει και καποιος να παρακολουθει.χαχχαχα.
Μου το είπε και ο εκτροφέας να του της βγαλω όλες αλλά πως? Έβγαλα τις μακριές τρίχες όσο μπορούσα (οχι ολες) και οι κοντές δεν πιάνονται.Πώς πρέπει να το κάνω? Και μέχρι ποια σημεία? Εσυ που είσαι γνώστης βοήθησέ με σε παρακαλώ..Σε νεαρη ηλικια καλο ειναι, να ξεγυμνονουμε τον σκυλο αρκετα- για να βγει πιο σκληρο και ομοιομορφα καινουργιο τριχομα.
Αλλα επειδη ειναι και χειμονας τωρα- καλο ειναι να σταματας, οταν αρχιζει να φανει το δερμα!
Το Coat Κing δεν θα το χρησημοποιουσα τακτικα πανω σε Schnauzer. Κοβει ελαφρος την τριχα- και ετσι υπαρχει αργοτερα δυσκολια στο Stripping.