Πώς να κάνω stripping μόνη μου;

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει.Σε λιγες μερες θα εχω το σκυλακι μου και θα πρεπει να του κανω stripping και οχι κουρεμα.Δεν ξερω πως, ουτε τι εργαλεια θα χρειαστω. Εχω δει video και εχω διαβασει οτι εχει γραφτει κατα καιρους στο forum για στριπαρισμα. Αλλα θελω καποιος να μου ακριβως τι και πως. Σας ευχαριστω ;).

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αυτό θα έλεγα ότι είναι κάτι που πρέπει να σ δείξει κάποιος που ξέρει. Ο εκτροφέας σου ίσως?
Κ καλώς να τα δεχτείς! Εννοείται θέλουμε φωτογραφίες

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Καλησπέρα!:)
Τι σκυλί έχεις και από που το πήρες?
Δεν το εχω παρει ακομα.Το εχω κρατημενο ομως απο εκτροφεα φυσικα. Ειναι mini schnauzer και σας εχω βαλει φωτο σε αλλο θεμα αλλα σας ξαναβαζω

Zaira..jpgη Zaira μας!!!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Αυτό θα έλεγα ότι είναι κάτι που πρέπει να σ δείξει κάποιος που ξέρει. Ο εκτροφέας σου ίσως?
Κ καλώς να τα δεχτείς! Εννοείται θέλουμε φωτογραφίες
Ναι, θα μου το δειξει ο εκτροφεας, αλλα θελω να μαθω και κατι πριν παω να την παρω.Σε ευχαριστω πολυ και φωτο εβαλα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ωραία, σε ρώτησα γιατί πολλές φορές λόγο κακής εκτροφής η τρίχα είναι μαλακή εκ γενετής και δεν στριπάρεται..
Αρχικά να σου πω μπράβο που το ψάχνεις πριν καν το αποκτήσεις δείχνει μεγάλη υπευθυνότητα.
Επίσης άλλο ένα μπράβο που ενδιαφέρεσαι να μάθεις εσύ και να μην εξαρτιέσαι από τους άλλους.., άλλωστε είναι μία διαδικασία που δένει τον σκύλο με τον ιδιοκτήτη.
Λοιπόν είναι δύσκολο να μάθεις από εδώ..ίσως σε βοηθήσουν για να πάρεις μία ιδέα βιντεάκια από u tube..και θα βρεις ότι χρειάζεσαι στον Τσόμπαρη ίσως στα στείλει ρώτησε τον..

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σου δείξει να το κάνεις μία έμπειρη groomer..ή και ο εκτροφέας σου..!
Μέσω φόρουμ για τεχνική.., δεν θα καταφέρεις πολλά..

Ναι, θα μου το δειξει ο εκτροφεας, αλλα θελω να μαθω και κατι πριν παω να την παρω.
Δεν γίνεται να μάθεις χωρίς να έχεις τον σκύλο μπροστά σου..μόνο θεωρητικά..

Last edited:

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Έχει εξοπλισμό κομμωτηρίων σκύλων.
σ ευχαριστω αλλα μενω Ανδρο. μηπως να του τηλεφωνησω και να τον ρωτησω τι θα χρειαστω ή να περιμενω να μου πει ο εκτροφεας οταν παω.μηπως γνωριζεις η κιμωλια σε τι χρησιμευει στο stripping? μονο που σκεφτομαι οτι θα βαζω το χερι μου στη σκονη ανατριχιαζω....

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εδώ http://www.strippingknives.com/grooming/groomingtips.htm
θα βρεις τουλάχιστον την θεωρία. Από ότι διαβασα η κιμωλία χρησιμεύει στο να πιάνεται καλύτερα η τούφα μαλλιών που θα κόψεις.
Πολύ ωραία σκυλιά γενικώς, λάτρεψα το κουτάβι σου ειδικως! :D Αρσενικό ε?
Για κάποιο λόγο -μάλλον για το "μουσάκι" που έχουν...- αυτά τα σκυλιά τα θέλω μόνο αρσενικά. :p Μια κυρία με μούσι είναι κάπως!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μαρία παιδί μου... αρσενική Ζαίρα??? :D

Προσοχή στο stripping οι τουφίτσες δεν κόβονται έτσι απλά....
δεν κοβονται καν. Αφαιρουνται με τραβηγμα...μαδιουνται...

Ποσο χρονο εχεις διαθεσιμο οταν πας στο εκτροφεα σου να σου δειξει κι εκεινος εκει?

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μαρία παιδί μου... αρσενική Ζαίρα??? :D

Προσοχή στο stripping οι τουφίτσες δεν κόβονται έτσι απλά....
Αχαχαχα! Δεν πρόσεξα το όνομα! Συγνώμηηηηηη!!! Αυτά που είπα για το μουσάκι ξέχνα τα!
Οσο για το κόψιμο ναι το διάβασα κ γω. Αν κόβοντας λέει δεις τις τρίχες στο μαχαίρι να έχουν το ίδιο μήκος κόβεις δν τραβάς κ είναι λάθος. Πάντως θέλει κάποιον εξοπλισμό... Θα τον έχεις όλο???
Πωπω! Κ τελευταία έχω κολλήσει κ ψάχνω πληροφορίες για τα Airedale. Θέλουν κ αυτά stripping. Μπλέξαμε...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Μην βιάζεσαι. Συζήτησε το πρώτα με τον εκτροφέα και κανόνισε τις πρώτες φορές να πας να σου δείξει. Πες του να σου προτείνει και κάποιο βιβλίο/dvd.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Αχαχαχα! Δεν πρόσεξα το όνομα! Συγνώμηηηηηη!!! Αυτά που είπα για το μουσάκι ξέχνα τα!
Οσο για το κόψιμο ναι το διάβασα κ γω. Αν κόβοντας λέει δεις τις τρίχες στο μαχαίρι να έχουν το ίδιο μήκος κόβεις δν τραβάς κ είναι λάθος. Πάντως θέλει κάποιον εξοπλισμό... Θα τον έχεις όλο???
Πωπω! Κ τελευταία έχω κολλήσει κ ψάχνω πληροφορίες για τα Airedale. Θέλουν κ αυτά stripping. Μπλέξαμε...
Oνειρεμενα...δεν ειναι ευκολα αλλα ειναι πολυ ομορφα.......

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Το stripping δεν είναι εύκολη υπόθεση, τουλάχιστον για αρχάριους.
Θέλει δουλειά και χρόνο για να του πάρεις το "κολάϊ". Υπομονή και επιμονή και σιγά-σιγά θα τα καταφέρεις.
Καλό όμως θα ήταν να σου δείξει κάποιος στην πράξη την πρώτη φορά.
Και να θυμάσαι ότι ξεκινάμε μετά τους 3-3,5 μήνες, όχι με το που θα το πάρεις, άντε αρχίζουμε το μάδημα.....;):D

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Φορας γαντια μιας χρησεως για να μην κοβονται τα δακτυλα σου απο τις τριχες.
Καλυτερα 10 schnauzer παρα 1 cocker.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Φορας γαντια μιας χρησεως για να μην κοβονται τα δακτυλα σου απο τις τριχες.
Καλυτερα 10 schnauzer παρα 1 cocker.
λες τα λαστιχενια "δαχτυλακια" που φορανε στο στριπινγκ οι groomers?
ετσι...ειμαστε μπελαληδες εμεις :p