Πώς μπορούμε να χάσουμε τον σκύλο μας;

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Την βρηκα τυχαια αφου ειχα φαει τους δρομους με την Froggy. Την ειχε βρει ενα κοριτσακι που μενει στο απο πανω στενο και ετυχε να την πετυχω την ωρα που την εβγαζε βολτα. Το οποιο κοριτσακι εκανε οτι δεν με ακουει οταν φωναζα το ονομα του σκυλου μου!
Περιτο να πω οτι ολως τυχαιως ενω φορουσε το περιλαιμιο δεν ειχε καμμια απο τις 2 ταυτοτητες της (που ηταν πιασμενες με κρικο απο μπρελοκ κλειδιων), ουτε τα κρικακια απο τις ταυτοτητες, αλλα ειχε το ματακι που ειναι πιασμενο με κρικακι της πλακας!
Το οποιο κοριτσακι δεν ηθελε να μου δωσει τον σκυλο μου πισω! Ηθελε κιολας να την κρατησει εστω ενα βραδυ! Αμαν και πως εκανα για να με αφησει να λυσω την ζωνη με την οποια την ειχε δεμενη και να της περασω τον οδηγο. Και αφου με επρηξε καλα καλα με πηγε μεχρι στο σπιτι της για να μιλησω με την μανα της!
Και ολα αυτα ενω η Froggy καθε φορα που πηγαινε το κοριτσακι να χαϊδεψει την Baroque της γαυγιζε και δεν την αφηνε να πλησιασει την "αδελφη" της...

Soupi αν θες να την "χασεις" φερτην μια βολτα απο την γειτονια.... Και να θες να την παρεις πισω απο το κοριτσακι δεν θα μπορεις...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.751
7.279
Εμ την Άουρα έπρεπε να πετύχει μπροστά του το κοριτσάκι να δούμε μετά θα το παιζε τρελίτσα?

io maria, γνωστός πριν κάποιους μήνες έχασε τη σκύλα του, δεν ξέρω πώς, και έπαθε το ίδιο πράγμα ακριβώς με μια ηλικιωμένη κυρία. Την επόμενη που την έχασε την είδε με την κυρία βόλτα, δήθεν δεν είχε πάνω της κολάρο και το ταμπελάκι της και στο τέλος τον παρακάλεσε να την κρατήσει γιατί τη συμπάθησε. Είδε κι έπαθε να την πάρει πίσω.

Κι ύστερα μου λέτε ότι το τσιπάκι δε χρειάζεται...

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Για το κοριτσακι ειμαι σιγουρη οτι θα υπαρχει, για την Αουρα δεν ξερω...
Μιλαμε πετυχα την ελληνιδα Elmira!

estranged βρε λες να ηταν η γιαγια απο το δικο μου κοριτσακι?
Γιατι και η δικια μου πολυ την αγαπησε την Baroque!
Οσο για το τσιπακι... τα ταμπελακια εγραφαν οτι ειναι τσιπαρισμενη (οκ στα αγγλικα) και εστω οτι οντως ειχαν χαθει (που πολυ αμφιβαλλω) δεν νομιζω οτι θα το εψαχναν για να μου την δωσουν πισω.
Δεδομενου οτι την εχω 2 χρονια και περναμε καθημερινα εξω απο το σπιτι της και με εχουν δει οικογενειακως πολλες φορες!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn