Εντάξει, γελάω μόνη μου βραδιάτικα! Το δουλάρα κ το φράου κορυφαία, το θύμα (στα νάζια της ειδικά) μου πάει κι εμένα!
Δεν το εννοώ σαν να διατάζει 'μάζεψέ τα', λάθος το αντελήφθης (αν ήταν γάτα, το συζητούσαμε, δεν τους το'χω και για δύσκολο), εννοώ ότι είναι μία ακόμα από τις ιδιότητές μου στα μάτια της.δε θέλω να πιστέψω ότι σκέφτεται... Μάζεψε τα καυτά σκάτα μου... Του ματς...
Επειδή, μάλλον ασυναίσθητα, κάθε φορά που μάζευα έλεγα τίποτα του στυλ αντε να βρούμε κάδο τώρα, έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό ότι κατευθύνεται μόνος του προς αυτούς μετά το μαζεμα, αν έχει κανέναν κοντά. (ψιτ, δουλάρα, να εκεί)Δεν το εννοώ σαν να διατάζει 'μάζεψέ τα', λάθος το αντελήφθης (αν ήταν γάτα, το συζητούσαμε, δεν τους το'χω και για δύσκολο), εννοώ ότι είναι μία ακόμα από τις ιδιότητές μου στα μάτια της.
Εμείς που τριγυρνάμε κυρίως στην πόλη, το περνάμε καθημερινά το θέμα κακάκια (συγκεκριμένα, με κοιτάει κιόλας όταν τα κάνει - και μετά πάντα μα πάντα παρακολουθεί το μάζεμα/πέταμα, τύπου 'τί φάση ρε Μ...').
Άσχετο αλλά τώρα που λες αυτό με το να κατευθύνεται κάπου που έχει μάθει, εμένα το αγόρι μου κατευθύνεται στο κοντινο περίπτερο όταν είμαστε κοντά, κόβει ταχύτητα και με κοιτάει. "Μανούλα; Θα πάρεις τσιγάρα ή συνεχίζουμε;;"Επειδή, μάλλον ασυναίσθητα, κάθε φορά που μάζευα έλεγα τίποτα του στυλ αντε να βρούμε κάδο τώρα, έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό ότι κατευθύνεται μόνος του προς αυτούς μετά το μαζεμα, αν έχει κανέναν κοντά. (ψιτ, δουλάρα, να εκεί)