Παιδιά, καλησπέρα και από μένα...
Εχω κι εγώ μία παρόμοια απορία...το μαλτεζακι μου είναι περίπου δυομιση μηνών..Την παρασκευή τον έφερα στο σπίτι μου και άρχισα να χρησιμοποιώ τις πάνες...Την πρώτη φορά μου κατούρησε αλλού, αλλά μετά έβαλα μια πάνα εκεί και από τότε σχεδόν πάντα τα κάνει εκεί...Το θέμα είναι οτι προσπάθησα σιγά σιγά να τον βγάζω βόλτες, όχι πολύ μακριά, τον πηγαίνω κάτω από το σπίτι μου, αλλά συνέχως αποσπάται από το περιβάλλον, θέλει να παίξει με τους περαστικούς και το αποτέλεσμα είναι να επιστρέφουμε σπίτι άπραγοι...δοκίμασα να τον κατεβάσω αμέσως μετά το φαί, δοκίμασα να τον κατεβάσω την ώρα που τον έβλεπα έτοιμο να τα κάνει στην πάνα, αλλά μόνο μια φορά μου κατούρησε έξω...Διαβάζω στις απαντήσεις σας οτι είναι νωρίς για να μάθει, εμένα όμως το άγχος μου είναι μη συνηθίσει να τα κάνει μέσα στο σπίτι και δεν μάθει να κρατιέται.. Είδα επίσης ενδιαφέρουσες απόψεις για το crate, αλλά άμεσα δεν μπορώ να το αγοράσω...αν το πάρω τον επόμενο μήνα θα είναι πολύ αργά για να το συνηθίσει? Πείτε μου την άποψή σας, να τον επιβραβεύω όταν τα κάνει στην πάνα ή να τον μαλώνω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι να μη σας κούρασα με τις ατέλειωτες απορίες μου!!