Πώς θα το εκπαιδεύσω;

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εμενα χωροπηδαει μολις δει οτι ανοιγω το φαγητο του για να του βαλω. και τρεχει διπλα μου, του λεω κατσε και μετα του το δινω. η αληθεια ειναι οτι σε εντολες δεν καθομαι καθε μερα μιση ωρα να ασχοληθω αλλα το κανω συνεχεια μεσα στην ημερα με διαφορα πραγματα. το κατσε πλεον το εχει μαθει οταν του δινω ενα παιχνιδι φαγητο κλπ..το αστο με τ παιχνιδι και το μη οταν κανει ζημια!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Για να μάθει ο σκύλος να μη τρώει ότι βρισκει πρώτα πρέπει να του μάθεις πως να τρώει. Αφήστε κάτω το μπωλ του φαγητού και μη επιτρέψετε να το πλησιάσει. Καθήστε να δείτε λίγη τηλεοραση, διαβάστε κανα βιβλίο και μετά δώστε του σινιάλο ότι είναι ελεύθερο να παει να φαει. Με τον καιρό θα καταλάβει ότι το φαγητό στο πάτωμα δεν σημαίνει τρώω, θα τρώει μόνο όταν του το επιτρέπετε.

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Για να μάθει ο σκύλος να μη τρώει ότι βρισκει πρώτα πρέπει να του μάθεις πως να τρώει. Αφήστε κάτω το μπωλ του φαγητού και μη επιτρέψετε να το πλησιάσει. Καθήστε να δείτε λίγη τηλεοραση, διαβάστε κανα βιβλίο και μετά δώστε του σινιάλο ότι είναι ελεύθερο να παει να φαει. Με τον καιρό θα καταλάβει ότι το φαγητό στο πάτωμα δεν σημαίνει τρώω, θα τρώει μόνο όταν του το επιτρέπετε.
Αφήνουμε το μπωλ κάτω και αν δεν του πούμε "εντάξει" δεν τρώει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα νεκρά πουλιά. Τα εντοπίζει από μακριά και κατευθείαν τα χώνει στο στόμα του. Αν δει ζωντανό προσπαθεί να το πιάσει και όχι από περιέργεια αλλά για να το φάει!

30 Αυγούστου 2012
7
0
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΤΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ????

ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΕΛΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΩ,ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙ????ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Γιώργο,

Τόσο εδώ, όσο και στα άλλα θέματα που συμμετέχεις, παρακαλώ: ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Βρε Γιώργο, αν ερχόμουν εγώ να σου πω...

ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ.
PLEASE...HELP...ΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Ε; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ...

...τι θα μου απαντούσες;

30 Αυγούστου 2012
7
0
χαχαχαχα φιλε καλο,πολυ καλο...μονο που αυτο το φορουμ φιλε ΝΟΜΙΖΩ πως φτιαχτηκε για τετοιες ερωτησεις...αν κανω λαθος διορθωσε με...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Πολύ θέλω να σε διορθώσω. Ειλικρινά.
Αλλά θα μου πάρει το λιγότερο κάτι μήνες.
Εσύ πότε παίρνεις τον σκύλο είπαμε;

Παρεπιπτόντως, εσύ θα μπορέσεις να με μάθεις να οδηγώ μέχρι αύριο;

Οι ερωτήσεις σου, υπάρχουν ήδη πολλαπλά απαντημένες σ'αυτό το φόρουμ, που δεν φτιάχτηκε για τους λόγους που νομίζεις.

Ξεκίνα να διαβάζεις...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Για να συζητάμε μεταξύ μας, διάφορα θέματα της καθημερινότητάς μας με τα σκυλιά μας. Τα ήδη υπάρχοντα, τα παρελθόντα ή τα μελλούμενα. Να ανταλλάσσουμε απόψεις και να δίνουμε τα φώτα μας ο ένας στον άλλον. Με ότι λάμπα διαθέτει ο καθένας μας δηλαδή.

Οχι να παίζουμε τον ρόλο ταχύρρυθμων μαθημάτων απόκτησης σκύλου.

Τι είναι ο σκύλος βρε Γιώργο; Ηλεκτρονική συσκευή με manual;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
αα οκ λοιπον ασ υποθεσουμε πως εχεις δικιο...τοτε για ποιο λογο υπαρχει το φορουμ??
Καταρχήν, ακολουθώντας τη συμβουλή που σου δόθηκε από το μέλος mareco... δηλαδή, αν ψάξεις κα μελετήσεις πολλά θέματα και τις σχετικές επαντήσεις - σχόλια... θα καταλάβεις για ποιό λόγο υπάρχει το φόρουμ: Συσσωρευμένη εμπειρία!

Μοίρασμα των εμπειριών μας, της όποιας γνώσης μας... ανταλλαγή απόψεων... και διάβασμα θεμάτων που ενδιαφέρουν το κάθε μέλος, κατά περίπτωση...

Και, κυρίως, διαδικτυακός τόπος συνάντησης ανθρώπων που έχουν ένα κοινό "πάθος" και ενδιαφέρον: Για το σκύλο...

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
..Και, κυρίως, διαδικτυακός τόπος συνάντησης ανθρώπων που έχουν ένα κοινό "πάθος" και ενδιαφέρον: Για το σκύλο...
Είσαι καλά Γιάννη ή ν' ανησυχώ;
Τι έγινε η σκύλα;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97