Βαρεθηκε ο σκυλος σου,στον ζωολογικο κηπο τωρα τους κρυβουν το φαγητο σε τρελλα σημεια για να απασχολουνται.
Γνωμη μου,σιγουρα αν του δωσεις με το χερι τρωει.
Και συνεχιζω,ξεκινα να του μπερδευεις τις ωρες φαγητου και τις μερες(εδω καποιοι θα διαφωνησουν ρωτα τον γιατρο σου ομως, δεν θα παθει τιποτα)
μικρες μεριδες λιγοτερο απ αυτο που τρωει συνηθως να το τρωει ολο,καθολου σνακ,λιχουδιες κ.τ.λ.
Ανα 3 μερες μια μερα νηστεια τιποτα μονο νερο,στην ξηρα βαζε και λιγο μαγειρευτο,η τιποτα ζουμια περισσια απο το σπιτι,κατι σαν ντιπ δηλαδη,καντον λαιμαργο,ενα σκυλι πρεπει να τρωει λαιμαργα,αργοτερα θα στρωσει.
Τα μεγαλα σκυλια εχουν ενα προβλημα με το φαγητο,δεν χωραει στο στομαχι με την μια αυτο που χρειαζονται ολη μερα,οποτε 3 φορες την ημερα απο λιγο αλλα διαφορες ωρες(εδω θα μου πεις και ποτε θα κανει την αναγκη του?οποτε θελει?yes.
)
Μεγαλα σκυλια τα θελουν κατι τετοια,ειχα το ιδιο προβλημα καποτε με τον Δαιμονα,τα εχω κανει ολα,να γελας και να κλαις,σε 10 γιατρους πηγαμε τωρα τρωει κανονικα,αλλα ειναι και ο συναγωνισμος αν δεν φαει θα του το φανε τα αλλα,αλλα εχει και μερες που κανει ξαφνικα ζεστη η δεν εχει ορεξη,και δεν τρωει τιποτα.
Δοκιμασε και κανα μοσχαρισιο κοκαλο ωμο απο γονατο,σαν γλυφιτζουρι ειναι του φερνει πεινα και δεν τον χορταινει.
Κανονικα ενα μολοσσοειδες μεχρι των πρωτο χρονο τρωει τ" αντερα του μετα ηρεμει η κατασταση.