να βρει κανα κοπάδι πρόχειρο?Τα ζώα τα πλησιάζει; Τσοπανοφέρνει έγραψες.
να βρει κανα κοπάδι πρόχειρο?Τα ζώα τα πλησιάζει; Τσοπανοφέρνει έγραψες.
Δεν εχω τη δυνατοτητα να ελεγξω ολη την εκταση γιατι εχει κ εσωτερικα χωρισματα-περιφραξεις που δεν μου επιτρεπεται να μπω.Η περιφραξη ομως που "βλεπει" στο δρομο, οπου ειναι κ η εισοδος, εχει 1-1,5 μ. υψος κ απο εκει κ πανω εχει συρμα. Εκεινο το συρμα ειχα δει καποια φαση χαλασμενο κ σκεφτηκα μηπως τον πεταξαν μεσα.αν μιλαμε για τεραστιο περιφραγμενο χωρο...
να υποθεσω οτι η περιφραξη δεν ειναι τσιμενταρισμενη στο κατω μερος...
σε τετοια μερη απο εμπειριας μιλαω πολλοι ασβοι συνηθως αλλα κι αλλα αγριμια σηκωνουν απο
Λύκους δεν έχουμε, οι αετοί σπανίζουν κι οι σκάρες προτιμούν να πεθάνει το πρόβατο πριν το φάνε. Αυτό που απειλεί τα πρόβατα στην Κρήτη είναι 4x4 με κάγκελ'από πίσω, αλλά αφ'ενός δεν αφήνει κόκκαλα πίσω κι αφ'εταίρου...δανικά θεωρούνται μωρέ αυτά (σε ορισμένες περιοχές)Ε όλο και κάτι να απειλεί πρόβατα θα έχετε... μπορεί λοιπόν κάποιος να σου απαντησει ότι του τάδε του εφαγε πρόβατα... ή ότι πχ "παρατάνε τα σκυλιά τους και τρώνε πρόβατα" κλπ...όσο και να πονηρεύουν, το ψαχούλεμα τους κάνει και μιλάνε!
Πλακα κανεις; Εννοειται! Αν ο σκυλος δεν ειναι του βοσκου, εννοειται κ τα αρπαει! Δε σημαινει οτι θα τα φαει, αλλα οτι μπορει να τα σκοτωσει...ανετα!O σκύλος να άρπαξε ζώο βοσκού; Μωρέ για δες που υπάρχουν και τέτοια σκυλιά ..
Σίγουρα. Μη δίνεις σημασία είμαι κλασσικό παιδί πόλης δυστυχώς. Αλλά πιθανότατα τον σκύλο να το σκότωσε και κάποιο φίδι. Αν πέθανε και δεν έφυγε απλά.Πλακα κανεις; Εννοειται! Αν ο σκυλος δεν ειναι του βοσκου, εννοειται κ τα αρπαει! Δε σημαινει οτι θα τα φαει, αλλα οτι μπορει να τα σκοτωσει...ανετα!
Δεν υπαρχουν θανατηφορα φιδια στην Κρητη. Ουτε η οχια που εχουμε εχει δηλητηριο. Ειμαστε ιδανικο μερος, τι να λεμε τωρα...Σίγουρα. Μη δίνεις σημασία είμαι κλασσικό παιδί πόλης δυστυχώς. Αλλά πιθανότατα τον σκύλο να το σκότωσε και κάποιο φίδι. Αν πέθανε και δεν έφυγε απλά.
Μωρε δεν πα να χει βρει ολοκληρο λεωφορειο με γκομενακια... Μακαρι να ειναι αυτο!Κοπελλιά, 3 μέρες τον άφησες νηστικό και ήθελες να μείνει εκεί, να σε περιμένει κιόλας;
Θα 'χει βρει τώρα, άλλο γκομενάκι, να τον ταίζει.
Ξεκόλλα!