Aπό τα πιο ωραία threads που έχουν ξεκινήσει !
1.Τον βρήκες εσύ ή κάποιος άλλος?
Την είχε βρει πριν πολλά χρόνια μια θεία μου ( εντάξει ρε παιδιά έχω πολλές θείες μη βαράτε!), όταν πέθανε την πήρα εγώ. (το είχα υποσχεθεί γιατί η θεία μου αυτή είχε μόνο έναν αδερφό που σιχαίνεται τους σκύλους και θα βρισκόταν στο δρόμο).
2. Που?
Την πρώτη μέρα που αρρώστησε σοβαρά πήγαμε σπίτι της για να φροντίσουμε την μεταφορά της σε νοσοκομείο και κατευθείαν πήραμε την Λούση σπίτι μας.
3. Πότε και τι ηλικία είχε?
Πριν 3 χρόνια, ήταν 7 ετών.
4. Σε τι κατάσταση?
Πολύ ταραγμένη από την απότομη αλλαγή όλων των σταθερών στη ζωή της.
5. Πως σε αντιμετώπισε στην αρχή?
Με ήξερε ήδη , ήταν όμως πολύ αναστατωμένη και ειδικά με το νέο περιβάλλον που βρέθηκε (το σπίτι μας).
6. Πως ήταν η 1η μέρα συμβίωσης?
Δεν έτρωγε τίποτα τις πρώτες ημέρες .
7. Σε "έμαθε" γρήγορα?
Δέθηκε μαζί μου πολύ γρήγορα , και με έπαιρνε και παίρνει από πίσω παντού!
8. Πως ήταν ο χαρακτήρας του? Άλλαξε πολύ από τότε?
Ήταν και είναι ένα πολύ έξυπνο και ήρεμο σκυλί , ειδοποιεί για τα πάντα, όταν χτυπάει το τλφ κάνει το χαρακτηριστικό ουρλιαχτό του χάσκυ (ημίαιμη με κάποιο κομμάτι χάσκυ στο αίμα της) , καθαρή με κάποιες παραξενιές πολύ αστείες όμως.
9. Υπάρχει φωτογραφία από την 1η μέρα?
'Οχι από την πρώτη μέρα αλλά από τις πρώτες μέρες
10. Από που πήρε το όνομά του?
Δεν ξέρω
1.Τον βρήκες εσύ ή κάποιος άλλος?
Την είχε βρει πριν πολλά χρόνια μια θεία μου ( εντάξει ρε παιδιά έχω πολλές θείες μη βαράτε!), όταν πέθανε την πήρα εγώ. (το είχα υποσχεθεί γιατί η θεία μου αυτή είχε μόνο έναν αδερφό που σιχαίνεται τους σκύλους και θα βρισκόταν στο δρόμο).
2. Που?
Την πρώτη μέρα που αρρώστησε σοβαρά πήγαμε σπίτι της για να φροντίσουμε την μεταφορά της σε νοσοκομείο και κατευθείαν πήραμε την Λούση σπίτι μας.
3. Πότε και τι ηλικία είχε?
Πριν 3 χρόνια, ήταν 7 ετών.
4. Σε τι κατάσταση?
Πολύ ταραγμένη από την απότομη αλλαγή όλων των σταθερών στη ζωή της.
5. Πως σε αντιμετώπισε στην αρχή?
Με ήξερε ήδη , ήταν όμως πολύ αναστατωμένη και ειδικά με το νέο περιβάλλον που βρέθηκε (το σπίτι μας).
6. Πως ήταν η 1η μέρα συμβίωσης?
Δεν έτρωγε τίποτα τις πρώτες ημέρες .
7. Σε "έμαθε" γρήγορα?
Δέθηκε μαζί μου πολύ γρήγορα , και με έπαιρνε και παίρνει από πίσω παντού!
8. Πως ήταν ο χαρακτήρας του? Άλλαξε πολύ από τότε?
Ήταν και είναι ένα πολύ έξυπνο και ήρεμο σκυλί , ειδοποιεί για τα πάντα, όταν χτυπάει το τλφ κάνει το χαρακτηριστικό ουρλιαχτό του χάσκυ (ημίαιμη με κάποιο κομμάτι χάσκυ στο αίμα της) , καθαρή με κάποιες παραξενιές πολύ αστείες όμως.
9. Υπάρχει φωτογραφία από την 1η μέρα?
'Οχι από την πρώτη μέρα αλλά από τις πρώτες μέρες
10. Από που πήρε το όνομά του?
Δεν ξέρω