Πύρρος - Μετσοβίτικο τσοπανόσκυλο

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Το έχω γυρίσει...περιμένω τον μοντέρ....:D
(γιατί τα έκανα πατούρα μόνος μου....)
Μάλλον πρόκειται περί συνεργάτη μεγάλου και τρανού σκηνοθέτη και λόγω φόρτου εργασίας......αργεί.....
Ε...που θα πάει...θα πάρει κι αυτός άδεια, για να ....ευφρανθεί λίγο και το δικό μας μάτι.....με τις περιπέτειες του....βασιλιά......:D

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ομορφα και αρμονικα μεγαλωνει.
Να τον χαιρεσαι,πολυ ομορφο σκυλι!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
πολύ όμορφος ο Πύρρος sea-mol! ήθελα να σε ρωτήσω... αν θυμάμαι καλά στην παρουσίαση του διάβασα οτι έχει και ζώα στον χώρο του, πως είναι η συμπεριφορά του με αυτά???? η Ίρμα τον τελευταίο καιρό έμαθε οτι οι κότες δεν είναι παιχνίδια...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Στην αρχή τις έβλεπε σαν παιχνίδια....
μετά από κατσαδιάσματα το έκοψε και κόβει βόλτες ανάμεσά τους σχετικά αδιάφορα αλλά ακόμα δεν τον αφήνω μόνο του...
Την Ίρμα την εμπιστεύεστε και με τις κότες πλέον?

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
ποτέ της δεν έχει περάξει ποτέ ούτε κότα αλλά ούτε και κοτοπουλάκι.... πήγαινε όμως η χαζή και τις κυνηγούσε και κυρίως φοβόμασταν μην τους κάνει κακό με τα πατουσάρες της. (και επειδή οι αλανιάρικες είναι μιας θείας μου άντε να τσακωθείς ) μετά από πολλά μαλώματα και πολύ προσοχή (μη ξεχνάς οτι το σκυλί εκτελεί και χρεή τσοπάνη κανονικά οπότε σχεδόν πάντα είναι χωρίς λουρί ) τα έχουνε καταφέρει οι δικοί μου και τις προσπερνά με αδιαφορία! οχι όμως... 100% δε θα έλεγα οτι την εμπιστεύονται... το κακό είναι οτι τις συναντά την ώρα που οδηγά το κοπάδι πίσω στο μαντρί οπότε η επιλογή δεσίματος απλά δεν υπάρχει... υπάρχει όμως επιτήρηση στα πλαισια του δυνατού!

έχω παρατηρήσει πάντα οτι γενικά με τα ζώα δεν έχει κανένα πρόβλημα.. ακόμα και με τις γάτες του σπιτιού (12 στον αριθμό) τα πάει πάντα καλά, δηλ. ούτε αγριεύει αλλά ουτε και ασχολείται ιδιαίτερα. με τα μικρά τους είναι πάντα προστατευτικη.

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΠΥΡΡΟΣ !!! Κοτζάμ άντρας πιά, και λεβέντης !!! Να τον χαίρεσαι για πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια !!! :fan::fan::fan:

Πρέπει να ομολογήσω ότι τώρα που μεγάλωσε δένει και το όνομα πολύ. Είναι μεγαλοπρεπέστατος ... :D:D:D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Έχω και μία παλιά με τα κοτοπουλάκια!
(αφιερωμένη στην Αλίκη)
1. είναι απίστευτος κούκλος!!! και οι πατουσάρες του τεράστιες!!!!!
2. τα κοιτάζει λίγο ύποπτα ή μου φαίνεται????

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Λοιπόν χαζομπαμπά, η φωτογραφία με τα κοτοπουλάκια είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ !!! Ντροπή σου που δεν μας την έβαλες νωρίτερα να τον καμαρώσουμε (ελπίζω να κοκκινίζεις τώρα) ... [-X[-X[-X

Και τέλος πάντων αυτό το βίντεο κόκκαλα έχει ; :2424:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλα εμενα .. πως μου χε ξεφυγει το θεματακι σου??......ε?

τωρα θα σας πω εγω!!!!
... ο Πυρος ανοιγει μονος του τις κονσερβες του..
.. του Πυρου δεν του τρεχουν σαλια.. μονο αγιασμος..

.. μπροστα στον Πυρο οι λυκοι , γινονται αρνακια... :p :p

οχι.. λοιπον.. περα απο την πλακα... μαρεσει παρα πολυ ο σκυλος σου!!!! ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!! εισαι τυχερος! και για να λεμε του στραβου το δικιο.. άιντε και αυτος που σεχει για μπαμπα ... :D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
εισαι τυχερος! και για να λεμε του στραβου το δικιο.. άιντε και αυτος που σεχει για μπαμπα ... :D

Κρύβε λόγια φιλενάδα, γιατί στο τέλος δεν θα μαζεύεται ο Sea-mol. Μην του δίνουμε και θάρρος, θα μας πάρει αέρα ... ;):D:D

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com

Κρύβε λόγια φιλενάδα, γιατί στο τέλος δεν θα μαζεύεται ο Sea-mol. Μην του δίνουμε και θάρρος, θα μας πάρει αέρα ... ;):D:D
να ξεφυγει ο seal - mol! Γιατι οχι? πατερας του Βασιλεως, οτι γουσταρει κανει και λεει:p