Πότε δεν ταιριάζει μια τροφή ?

lovezizou

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2007
61
0
Αντιβίωση για ... προληπτικούς λόγους?
Ενας απο τους λογους που αλλαξαμε γιατρο.

Το καλοκαιρι - καυσωνας γαρ - επινε παρα, μα παρα πολυ νερο ( γυρω στα 4+ λιτρα την ημερα). Ο γιατρος θεωρησε σκοπιμο να παρει αντιβιωση μηπως και εχει ουρολοιμωξη :shock: Νομιζω οτι απο τοτε αρχισε και η περιπετεια με την χρονια διαρροια...Μακαρι να ηξερα οσα ξερω τωρα και να ειχαμε αποφυγει αρκετες περιπετειες. Τοτε εμπιστευομουνα σχετικα τυφλα αυτα που μου λεγανε μεχρι ομως που η βλακεια δεν πηγαινε αλλο. Οταν τον πηρα τηλεφωνο τον συγκεριμενο γιατι ειχε κανει πλεον φουλ διαρροια και το μονο που ειχε να μου πει ειναι "Αλλαξε τωρα διατροφη, οχι σταδιακα αλλα αμεσα " σε Eukanuba που την θεωρει κορυφαια ( και φυσικα πουλαει )...ε...ειπα δεν παει αλλο. Τωρα βεβαια που το σκεφτομαι το ιδιο πραγμα ειχε προτεινει και για την διψα - αντιβιωση και αλλαγη σε Eukanuba :?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Eukanuba

άκου την δίψα σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Eukanuba: Η λύση δια πάσα νόσον και πάσα μαλακίαν (κάκωση, για να μην παραξηγηθώ!)

:lol: :lol: :lol:

lovezizou

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2007
61
0
και ισως και τα παρασιτα

δηλαδή?
Οπως ειχα αναφερει ειχε μεγαλο προβλημα με παρασιτα επειδη ο γιατρος που αναφεραμε δεν εκρινε σκοπιμο να τον αποπαρασιτωσει απο 3 μηνων και μετα. Ο Μαρκο απο τοτε που του εγινε η σωστη κουρα, σε νεο γιατρο ( μετα απο εξετασεις και οχι 'προληπτικως' ) απεκτησε 5πλασια ενεργεια, δεν θελει να 'τσιμπαει' οτι βρει συνεχεια απ'εξω γιατι τωρα δεν του λειπουν τα συστατικα και σε συνδυασμο με τα προβιοτικα λυθηκε το προβλημα της διαρροιας.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς!!! :shock: σε λίγο νομίζω πως πρέπει να ανατρέχουν και κτηνίατροι στις σελίδες μας για πληροφόρηση και ενημέρωση(και δεν κάνω καθόλου πλάκα).....