Πόσο επηρεάζει η παρουσία των σκυλιών στη ζωή μας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις....

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Με το δικό μου γνωριστήκαμε εξαιτίας των σκυλιών, τη μια να βρεθούμε να παίξουνε τα σκυλιά, την άλλη βόλτες από 'δω, βόλτες από 'κει, στο τέλος καταλήξαμε να ψάχνουμε μονοκατοικία με μεγάλο κήπο. :D

Κι άμα έχουμε καμιά μανούρα κάνουμε διαλόγους όλο χάρη:

"Θα πάρω τη σκύλα μου και δρόμο"
"Δεν πάει να τα πάρεις και τα δυο?"
"Θα τα πάρω και κάτσε εσύ να κάνεις την καλαμιά"
Κι άλλα τέτοια χαριτωμένα!
:D :D :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
εγω οταν νευριαζω λεω στο "ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ"
Δεν το πιστευω! Ετσι λεει η γυναικα μου στην Ζηνα οταν κανει καποια ζημια. "Πηγαινε γρηγορα στον μπαμπα που σε εχει κακομαθει ετσι!!"

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Α, καλη εισαι κι εσυ! :p
Τελικα εμεις οι μπαμπαδες φταιμε για ολα, παιδια και σκυλια :D

ΠΙΠΟ

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2009
59
0
Αθηνα-Ιταλια
Εμεις με το αγορι μου,τον πηραμε μαζι.Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι,εδω κ λιγο καιρο δειχνει σαν να μη τον νοιαζει πια για το πιπινο.Μονο εγω ασχολουμαι μαζι του,αυτος καθολου.Τσαντιζεται που τον παιρνω συνεχεια μαζι κ αλλα.Λετε να τον βαρεθηκε,οπως κανουν πολλοι κουταβακι ειναι τελειο αλλα οταν μεγαλωνει δε το θελουν.(αν δεν ταιριαζει σε αυτη την ενοτητα,παρακαλω ας το αλλαξει καποιος)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
τι να σου πω,εσύ ξέρεις καλύτερα....,πάντως είναι πολλοί άνθρωποι που αλλιώς φαντάζονται τα πράγματα και αλλιώς τα βλέπουν ότι είναι. Κακά τα ψέματα η φροντίδα ενός σκύλου είναι μια απαιτητική υπόθεση και δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις αντοχές ή την επιθυμία αν θέλεις.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Εμεις με το αγορι μου,τον πηραμε μαζι.Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι,εδω κ λιγο καιρο δειχνει σαν να μη τον νοιαζει πια για το πιπινο.Μονο εγω ασχολουμαι μαζι του,αυτος καθολου.Τσαντιζεται που τον παιρνω συνεχεια μαζι κ αλλα.Λετε να τον βαρεθηκε,οπως κανουν πολλοι κουταβακι ειναι τελειο αλλα οταν μεγαλωνει δε το θελουν.(αν δεν ταιριαζει σε αυτη την ενοτητα,παρακαλω ας το αλλαξει καποιος)
μπορει να ειναι αυτο που λες ,ομως για σκεψου και το ενδεχομενο της ζηλιας

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πολλές φορες παίρνονται επιπόλαια σκυλιά σε μια σχέση.
Μετά από τον χωρισμό τα σκυλιά βρίσκονται σε συγγενείς, δρόμους ή στο σπίτι των ίδιων παρατημένα.

Άλλες φορές σε σχέσεις δυνατές γίνονται αφορμή για να μην χωρίσουν (ενώ πρέπει..κακό και αυτό).

Υπάρχουν περιπτώσεις που γίνονται δώρο και πάλι επιπόλαια.

Γενικότερα τα σκυλιά δεν πρέπει να θεωρούνται μια χαριτωμενιά στην σχέση, αλλα μια υπεύθυνη πράξη μετά από σκέψη ανεξάρτητα από τις παρόν συνθήκες.

Το stress είναι πολύ μεγάλο που περνάνε τα σκυλιά σε έναν χωρισμό..και πολλές φορες οδηγούνται σε κατάθλιψη επειδή χάσανε το ένα από τα δυο πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
:D:D:Dτελικά είμαι τυχερός...
και τα δύο στον κτηνίατρο τα μικροτσιπ τα δήλωσε η γυναίκα μου..... στο όνομα μου.....:D:D:D:D

ΠΙΠΟ

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2009
59
0
Αθηνα-Ιταλια
kangou1 δεν θα υπηρχε ποτε περιπτωση στη ζωη μου να αφησω το σκυλο μου για κανενα λογο.ειναι μελος της οικογενειας μου,τον λατρευω.δεν θα τον παραταγα επειδη χωρισα εγω εχω αναλαβει τα παντα γιατι ηθελα.επισης τσαντιζεται επειδη δεν θελω να τον αφηνω μονο του με το πιπο.

krina αυτο που λες μπορει να ισχυει γιατι συνεχεια λεει οτι ασχολουμαι μονο με το σκυλο.αλλα δεν μπορω τρελαινομαι με το πιπινο,μου αρεσει να ασχουμαι συνεχεια μαζι του.

τara σε αυτο που λες εχεις δικιο δεν ασχολειται κ πολυ...

ΠΙΠΟ

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2009
59
0
Αθηνα-Ιταλια
Νας πω τηναληθεια εγω εχω αναλαβει ολες τις ευθηνες του σκυλιου απο μονη μου γιατι αυτο ηθελα.λατρευω να ασχολουμαι με τον πιπινο μου.Το μονο που του λεω να κανει ειναι να του δινει λιγο σημασια κ να μην το κανει απο αγγαρεια επειδη του το λεω εγω.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
βαζω στοιχημα ειναι ζηλια
πριν παντρευτω , σε μια σχεση που ειχα παλια, ο τότε με "κατηγορησε" μπροστα σε αλλους, οτι αγαπαω πιο πολυ τα σκυλια μου απο αυτον και απαντησα εν ηρεμια : ναι

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Νας πω τηναληθεια εγω εχω αναλαβει ολες τις ευθηνες του σκυλιου απο μονη μου γιατι αυτο ηθελα.λατρευω να ασχολουμαι με τον πιπινο μου.Το μονο που του λεω να κανει ειναι να του δινει λιγο σημασια κ να μην το κανει απο αγγαρεια επειδη του το λεω εγω.
Κάτι μου λέει πως ο καλός σου δεν θέλει να πολυασχολείται με το σκυλάκι οπότε τον πιέζεις περισσότερο όταν του το λες! Αλλά αφού μαζί το αποφασίσατε και άλλαξε στην πορεία μήπως τον επηρέασες και το δέχτηκε στην αρχή? Εσύ θα το απαντήσεις αυτό!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κρούσματα ζήλιας έχω ζήσει και εγώ!!! Και ειλικρινά είχα μείνει μ@@@@α ς όταν τα άκουγα!!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
kangou1 δεν θα υπηρχε ποτε περιπτωση στη ζωη μου να αφησω το σκυλο μου για κανενα λογο.ειναι μελος της οικογενειας μου,τον λατρευω.δεν θα τον παραταγα επειδη χωρισα εγω εχω αναλαβει τα παντα γιατι ηθελα.επισης τσαντιζεται επειδη δεν θελω να τον αφηνω μονο του με το πιπο.
Εγώ είμαι αυτή? :p

Γενικά μιλάω όχι συγκεκριμένα.. :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
βαζω στοιχημα ειναι ζηλια
πριν παντρευτω , σε μια σχεση που ειχα παλια, ο τότε με "κατηγορησε" μπροστα σε αλλους, οτι αγαπαω πιο πολυ τα σκυλια μου απο αυτον και απαντησα εν ηρεμια : ναι
Αυτό μου έχει συμβεί αρκετές φορές...εννοέιται ότι τους προειδοποιώ από πριν...ότι αν δεν φροντίσουν να τα πάνε καλά με τα αγόρια μου...εγώ....ΓΙΟΚ!!!!