Πόσο επηρεάζει η παρουσία των σκυλιών στη ζωή μας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις....

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
κούκλα η Fayette! εγώ θα σκότωνα τον πρώην και θα κράταγα το σκυλί........με ένα σμπάρο δυό τρυγώνια.....:D

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
και τι κανουμε στην περιπτωση μου, που ο γκομενος ειχε ηδη σκυλιτσα, και εγω την αγαπησα 2,5 χρονια που σχεδον μεναμε μαζι και καναμε τα παντα μαζι, την πηγαινα βολτα μονη μου οταν δουλευε, την ταιζα, την ετρεχα στους γιατρους, την ετρεχα στους αγρους, και μετα σκοτωθηκαμε με τον γκομενο και εχω εναν χρονο τωρα να την δω???????? :(:(:(:(

Last edited:

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
καρακουκλαρα η fayette!!! η πιο ωραια αγ. βερναρδου που εχω δει!! επαθα πλακα!!!!!!!!!!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
συμφωνώ με την Krina......βέβαια ευτυχώς στις ισορροπημένες και υγιείς σχέσεις η παρουσία του σκύλου προσφέρει μόνο θετικά :) ,τώρα για τους χωρισμούς τι να πω......

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πίστεψε με δεν μπορέις να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ...το πέρασα με τον χειρότερο τροπο...έχουν περάσει 3 χρόνια που έχω χωρίσει και ακόμα κλάιω για τη Fayette...
Έχω να τη δω 3 χρόνια...και έκανα όλα αυτά που λές και πολύ παραπάνω γιατι τη πήρα στα χερια μου 2 μηνών...
Τώρα να πω ότι δεν πρέπει να δενόμαστε με τα σκυλιά των άλλων...γιατί στο τέλος τη πατάμε εμείς? Δύσκολο...και άντε να το καταφέρεις..

Αν δε πέσεις σε "κάθαρμα' πρώην, όπως στη δική μου περίπτωση..τότε άστα να πάνε...το ξεχν'ας το σκυλί...
Tara : το τι 'εκανα για να πάρω πίσω τη σκύλα..δεν μπορέις να διανοηθείς...μέχρι που ήμουνα έτοιμη να την κλέψω...αλλά επειδή ήταν γραμμε΄νη στον ΚΟΕ...δεν μπορούσα...άσε που θα με πήγαινε ΄καροτσάκι στο τμήμα...(και που να κρύψεις ένα σκύλο 75 κιλα???)
kate...σε καταλαβάινω ΑΠΟΛΥΤΑ...
Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις δικό σου σκύλο...

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
katerina ενα χρονο τωρα αποφευγω να την σκεφτομαι γιατι στεναχωριεμαι. τον τελευταιο καιρο ομως με τοση σκυλοκουβετνα δε μπορω... ολο εκει παει το μυαλο μου... και σκεφτομαι κιολας οτι αν παρω σκυλο θα συνεχισω να την σκεφτομαι ισως και πιο εντονα και ισως να τον συγκρινω με αυτην... Που την εχω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ψηλα. Μου λειπει :(

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
πραγματικά είναι απο τα πιο λεπτά σημεία των διαπροσωπικών σχέσεων..........
και νομίζω, αν δεν κάνω λάθος, ότι στο θέμα του χωρισμού όταν υπάρχουν σκυλιά (εκτός αν υπάρχει συνιδιοκτησία), δεν υπάρχει κάποια νομική κάλυψη ...........

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δυστυχώς εκτός αν υπάρχει συνιδιοκτησία...δεν μπορέις να κάνεις τίποτα...νομικά τουλάχιστον...
Τώρα δεν ξέρω σε περίπτωση γάμου/διαζυγίου....εκεί αλλάζουν τα πράγματα...και ίσως να γίνεται κάτι. Στη περίπτωση "χωρισμού" σε απλή σχέση...βασίζεσαι στη "καλωσύνη" του/της πρώην...(πιάστο αυγό και κάντου κοτσίδες...)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
κ εγω τετοια καθαρμα ειμαι!! χωρισα προσφατα κ δν αφηνω την μπεμπα να την δει η πρωην!!! χα χα χα!!!αν κ δν ηταν δεμενη με την Γκρετα γτ την εχω 1 μηνα. ειμαι καθαρμα :p

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
Παιδιά μην το γελάτε το θέμα. Υπάρχουν άνθρωποι αδέσμευτοι που λόγω συμβίωσης με σκύλο δεν σταυρώνουν σχέση...
παρων :D

αν και δεν ειμαι και πολυ των σχεσεων( η μεγαλυτερη μου σχεση ηταν 3 εβδομαδες ) :p

αλλα τα σκυλια παντα χτυπουσαν καπως , η βολτα τους ενω επρεπε να ημουν για καφε και να ακουω για μανο και αλλες αηδιες :eek: :paja1: , εχω και τις προπονησεις ε , δεν προλαβαινω

για τις προπονησεις ενταξει το καταλαβαινω δεν γινεται να ειναι εκει η αλλη , η βολτα παρεα γιατι να τη χαλαει ; ε; :rolleyes:

τωρα ειναι η πλακα που παω σε δικο μου σπιτι , να ξυπνησω το πρωι και να μου εχει κλεισει τους σκυλους καμια στον κηπο [-X ](*,) :eye: :smurf:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
οι σκυλοι μου ειναι παντα ΜΟΥ ξεκαθαρα , γιατι το να παθεις κατι οπως η Κατερινα δεν ειναι και λιγο ειδικα οταν ειναι απλα για σπασιμο

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
όσο ισχύει αυτό:
Υπάρχουν άνθρωποι αδέσμευτοι που λόγω συμβίωσης με σκύλο δεν σταυρώνουν σχέση...
τόσο ισχύει και το αντίθετο..... οι βόλτες είναι η καλύτερη ευκαιρία για την κοινωνικοποίηση του ιδιοκτήτη........:D:p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
τόσο ισχύει και το αντίθετο..... οι βόλτες είναι η καλύτερη ευκαιρία για την κοινωνικοποίηση του ιδιοκτήτη........:D:p
Σωστό αλλά μπορεί με ενθουσιασμό να πλησιάσεις κάποιον ιδιοκτήτη σκύλου γιατί σου άρεσε ή σου έκανε εντύπωση (Ο ΣΚΥΛΟΣ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ) και να νομίζει οτί πάς για καμάκι... Είναι κάπως μπέρδεμα...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πάντως...πριν από 8 χρόνια, είχα έναν συνάδελφο..ο οποίος έψαχνε για κοπέλα...και κάθε Σαββατοκύριακο...ερχόταν σπίτι μου έπαιρνε τον Τσούφι και τον πήγαινε "βόλτα" στη Βουλιαγμένη και στο Κολωνάκι...!!!
Και κάθε φορά που τον γύρναγε...'ηταν ενθουσιασμενος...το τι τηλέφωνα μάζευε..δεν περιγραφεται!!!!
Στο γραφείο...ο σκύλος μου ήταν γνωστός ώς η "γκομενοπαγίδα"...
Λίγο ακόμα και θα άνοιγα επιχείρηση ενοικιάσεως του Τσούφι....!!!:):):):):):):)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
δεν θα ξεχασω ποτε μια φορα πριν χρονια με ενα ζευγαρι παντρεμενοι που δεν μπορουσαν να κανουν παιδια ,ειχαν κλεισει ενα κουταβι μου ,οταν ηρθε η στιγμη να κανω τη μεταβιβαση και ρωτησα σε ποιανου ονομα ή και στους δυο ,ξεσπασε καυγας μεταξυ τους ,ενιωσα απαισια

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Tον μικρο τον εχω γραψει στο ονομα μου, με δολιο τροπο ειναι η αληθεια, χε χε... και καθε φορα που γινεται κατι της λεω, το νου σου γιατι θα σε στειλω στη μανα σου και θα κρατησω και τον σκυλο.

Ετσι εχω καταφερει να εχω την μπυρα μου, τα μεζεδακια μου και να μην περναει μπροστα απο την τηλεοραση οταν βλεπω την Αεκαρα!!!!:D:D:D