Πόσο επηρεάζει η παρουσία των σκυλιών στη ζωή μας τις διαπροσωπικές μας σχέσεις....

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
χαχαχαχα :D Το πρωτο αποκλειεται, το δευτερο το συζηταω! :D:D:D:D

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
κατε εχω κ εγω γερμανικο ποιμενικο κ ειναι μπεμπα ακομα. χαχαχαχαχα θετω υποψηφιοτητα

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
αχαχαχαχα!! Να στε καλα με συγκινησατε με το ενδιαφερον!! :D:D:D:D

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Κι εγω θελω απο την κουμπαρα μου στη δεξιωση του γαμου να μου παραχωρησει την καλλιτεχνιδα Νina για να τραγουδησει Blondie!!!!! χεχεχεχε
:D:D:D

(την πηγαμε μακρια την βαλιτσα) :D:D:D:D

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
αλλα και σοβαρα τωρα δεν ειναι κακο ,καθε αλλο,για τους ελευθερους "σκυλαδες" , εμεις οι παντρεμενοι κατι πρεπει να κανουμε να τους αποκαταστησουμε ,και δεν βγαινουμε και εκτος θεματος ,για το καλο ανθρωπων-σκυλων ειναι ,αντε μην ανοιξω νεο θεμα "αδεσμευτοι μπαμπαδες και μαμαδες"

ρωταω και τον αντρα μου τωρα και μου ειπε "βουνο το δικιο σου"

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
χαχαχαχαχαχαχαχα Πρεπει να ειναι το μονο θεμα που δεν εχει ανοιχτει ακομα σε αυτο το φορουμ!!! :D:D:p

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Παιδιά μην το γελάτε το θέμα. Υπάρχουν άνθρωποι αδέσμευτοι που λόγω συμβίωσης με σκύλο δεν σταυρώνουν σχέση...

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
εγω παντως συνηθως λογω συμβιωσης με ανθρωπους δε σταυρωνα σχεση με σκυλο! (πρωτα οι γονεις μου δε θελανε σκυλι και μετα ο σπιτονοικοκυρης μου οταν σπουδαζα) :D:D:p

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
σοβαρα εχεις απολυτο δικιο ,εγω το βραδυ που γνωρισα τον αντρα μου ,το πρωτο πραγμα που του ειπα "εχω σκυλια , rottweiler" ,και ειπε οτι τα αγαπαει και ετσι και εγινε , ειναι ενα πολυ σοβαρο κριτηριο συνυπαρξης περαν ολων των αλλων

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Την μικρά την απέκτησα αδέσμευτη ουσιαστικά. Αλλά πλέον μιας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, η κολλητούλα μου μοιραία δεν θα ήταν εύκολο να κάνω σχέση με άνθρωπο που δεν θα είχε την ίδια σχέση που έχω εγώ με τους σκύλους οπότε... "καλύτερα οι δύο μας" που έλεγε και ένα παλιό """""άσμα"""""

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Το τόπικ είναι όντως σοβαρό και πράγματι πολύ συχνά ο παράγοντας "δεν μου αρέσουν τα σκυλιά" δημιουργεί πρόβλημα επικοινωνίας

Η γυναίκα μου δεν είχε ποτέ ζήσει σκύλο ούτε καν να τον έχει κάποιος τρίτος έστω δεμένο έξω.Δεν ήξερε και όσο μεγάλωνε μωρά δεν είχε καμία όρεξη να μάθει-και πράγματι δεν την αδικώ

Πλέον
είναι μεγάλη σκυλού (εννοείται για τα σκυλιά και όχι μουσικά) και όταν η Αργώ χρόνισε η καλή μου με ρώτησε όλο αθώα απορία
"και δεν μου λες? με μόνο ένα σκυλί θα μείνουμε εδω μέσα???"
δράττομαι της ευκαιρίας να σας πώ ότι σύντομα σκεφτόμαστε να φέρουμε άλλο ένα κοκονάκι στην οικογένεια και ποιός ξέρει αργότερα....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν έχω καταλάβει από που ξεκίνησε το θέμα βρε παιδιά και τι ακριβώς αφορά; Απο που το μετακομίσατε, γιατί εγώ δεν βγάζω και πολύ νόημα στην συζήτησή σας... :(:confused:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θεώρησε τα πρώτα post προθέρμανση.....
Προέρχεται από το θέμα ηρα της φίλης kate!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αυτή είναι η Fayette....παιδί χωρισμενων γονιών,(για τον σκύλο λέω...)...δυστυχώς η επιμέλεια δόθηκε "αποκλειστικά" στον πατέρα...επειδή δεν επέμενα στην "συν ιδιοκτησία"...όταν τη γράψαμε στον ΚΟΕ...
Παρόλο που εγω τη μεγάλωσα...εγω την εκπαίδευσα..δικιά μου ήταν..εγώ έκανα ολόκληρο αγώνα για να τη φέρω από το καλύτερο εκτροφείο της Ευρώπης...(είναι Bernegardens)...την "έχασα"...1,5 χρονών...
Αποτέλεσμα: ο "ανεύθυνος" πρωην, την άφησε να ζευγαρώσει με έναν αδέσποτο ...να μείνει έγκυος...και να στειρωθεί...

ΜΑΘΗΜΑ : Μην αγοράσετε ΠΟΤΕ σκύλο μαζί με γκόμενο...!!

Attachments