σου απαντησα....
φυσικα θα πρεπει να σκεφτεις μεχρι να εισπραχτουν αυτα τα 5000 ποσα εχουν ξοδευτει...
φυσικα θα πρεπει να σκεφτεις μεχρι να εισπραχτουν αυτα τα 5000 ποσα εχουν ξοδευτει...
Εννοειται οτι το κειμενο ειναι επηρεασμενο απο κειμενα εκτροφεων σε ολο το διαδικτυο, ακομα και δικα σου Grdane. Γενικα με ενδιαφερουν πολυ οι αποψεις των εκτροφεων και τις ψαχνω αρκετα.μακαρι απο ολο το θεμα της εκτροφης να τα ειχες ολα τα υπολοιπα λυμενα...
τιποτα απο τις μεχρι τωρα τοποθετησεις σου δεν μαρτυρα την συμφωνια με τον σαιλεντ..
ωραιο κειμενο αληθεια ... μου θυμιζει φεισμπουκ...
Λογικό είναι να ρωτάει για το οικονομικό. Γιατί κακά τα ψέμματα η δουλειά των εκτροφέων πολλές φορές δεν φαίνεται..Ούτε αποδείξεις, ούτε τίποτα..
Ανατωτιέμαι πόσοι ιδιοκτήτες σκύλων με pedigree έχουν απόδειξη αγοράς σκύλου.
Κι εγώ αν ήθελα να ανοίξω ένα καφέ, πρώτα θα μάθαινα τι χρειάζεται από οικονομικής άποψης και μετά θα έψαχνα το καλύτερο χαρμάνι για μυρωδάτο ελληνικό..Έτσι δεν είναι;
Πάνο στο φόρουμ συχνά επικρατεί η λογική της άγριας δύσης, first shoot and then ask!!Πραγματικα ρε παιδια εχω τσαντιστει κι εγω με τις κριτικές σας, που δε τσαντιζομαι με τιποτα.
Ειναι δυνατον να υπάρχει αυτη η κακοηθης κριτικη σ' εναν, ουσιαστικα, αγνωστο ανθρωπο που ευγενικά μπαινει και ρωταει 5 πράγματα; Ελεος!
Τον ξερατε κι απο χθες; Eιπε οτι δε θα κανει σωστη ερευνα για την εκτροφη σε 2ο επιπεδο; Ειπε οτι δεν ειναι μερακλης; Απολυτως φυσιολογικα ξεκιναει απο το οικονομικο. Ολα απο εκει ξεκινουν. Τι να τα κανει τα χαριτωμενα κουταβια αν σε καθε γεννα ειναι μείον;
Νησαφι με τα μαθηματα ηθικης πανω απο τα πληκτρολογια.