Θα ρωτήσω....Thanks!!!! :):)
katerina k. Well-Known Member 11 Σεπτεμβρίου 2009 6.204 13 Κηφισιά 26 Σεπτεμβρίου 2012 #61 Θα ρωτήσω....Thanks!!!!
irma Well-Known Member 21 Μαρτίου 2007 681 89 27 Σεπτεμβρίου 2012 #62 Eirini-Fontas said: Σωστα το λες, το εχω ακουσει και εγω, ενα χαπι το μηνα μου ειχαν πει καποτε για οστεοαρθριτιδα. Ρωτα και γι αυτο μπορει να τον βοηθησει καπως. Click to expand... Όχι απλά κάπως. Το είδα σε σκυλίτσα που δεν μπορούσε να περπατήσει σχεδόν καθόλου και της ήταν αδύνατον να σηκωθεί μόνη της, μετά το πρώτο χάπι ήταν απίστευτη η διαφορά. (Αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ βαρύ για συκώτι, νεφρά)
Eirini-Fontas said: Σωστα το λες, το εχω ακουσει και εγω, ενα χαπι το μηνα μου ειχαν πει καποτε για οστεοαρθριτιδα. Ρωτα και γι αυτο μπορει να τον βοηθησει καπως. Click to expand... Όχι απλά κάπως. Το είδα σε σκυλίτσα που δεν μπορούσε να περπατήσει σχεδόν καθόλου και της ήταν αδύνατον να σηκωθεί μόνη της, μετά το πρώτο χάπι ήταν απίστευτη η διαφορά. (Αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ βαρύ για συκώτι, νεφρά)