Πως να δώσω το ρημαδοχάπι

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα

Η κοπανιστή είναι εύπλαστη και έχει έντονη μυρωδιά που κρύβει το χάπι, γιατί είναι πονηρός και πριν δοκιμάσει το μυρίζει πρώτα. Αν του μυρίσει «χάπι» δεν το τρώει!

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Τέτοια τεχνάσματα χρησιμοποιούσα με τον Lio. Ο Μάο κατάπινε ό,τι του έβαζα στο στόμα. Ετούτος ο κούταβος είναι άλλο πράγμα.
Με ο,τιδήποτε σε σύριγγα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, γιατί την έχει συνδυάσει με νερόμελο & την αλόη που λατρεύει. Ανοίγει στόμα και καταπίνει.
Με τα χάπια είναι αλλιώς.
- Ιβάαααν, το χάπι σου.
(ο μικρός εξαφανίζεται στην βεράντα)
- Ιβάαααν, χάπι με ισοδύναμα.
(στο ένα χέρι ο κεφτές, στο άλλο το χάπι)
Ο Ιβάν πάει για τον κεφτέ.
- Πρώτα αυτό (το χάπι, με τον κεφτέ σε ασφαλή απόσταση)
Ο Ιβάν καταπίνει το χάπι και πάει στο χέρι με τον κεφτέ, τον οποίον και τρώει.
(αρχίζω να πιστεύω ότι είναι κρυφό μέλος της τρόικας).

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
- Ιβάαααν, χάπι με ισοδύναμα.
(στο ένα χέρι ο κεφτές, στο άλλο το χάπι)
Χαχαχαχαχα. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: Orilis

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Το θέμα είναι (που μάλλον δεν πιάσατε) ότι όταν πήγα να ανοίξω το στοματάκι με δάγκωσε.. Οι κτηνίατροι δεν μπορούν να του κάνουν ενέσεις.. απλά δεν κάθεται.. Την άλλη φορά του την έκανα εγώ (παρουσία κτηνίατρου)
Τέτοια "ζητηματα" (προσωπικη μου αποψη) θεωρω πρεπει να "ξεριζωνονται" αμεσα και "aggressively"...
Οποτε για μενα στην θεση σου το πρόβλημα μου δεν θα ηταν το χαπι αλλα οτι θεωρει οτι μια τετοιου ειδους συμπεριφορα ειναι αποδεκτή...

Για να μην φάει το μεζέ και φτύσει το χάπι, να του κρατάς τη μουσούδα προς τα πάνω μέχρι να καταπιεί!
Κ γω πανω της το κρατάω το κεφαλι αλλα δεν εχεις ιδεα ποσο "ευφάνταστη" μπορει να γίνει...
Μια φορα μου εφτυσε το χαπι...υστερα απο ενα τεταρτο...αφου είχα ψαξει κ το στομα της τρομαρα μου...ΦΑΝΤΑΣΟΥ...ενω νομιζε οτι δεν την παρακολουθω πλεον κ ηταν πια "ασφαλής"...

• Like
Reactions: Marion_Russel

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τι τραβάτε και 'σεις οι χαπακωμένοι...
Μόνο εγώ έχω σκύλο που του δίνω χάπι και το τρώει έτσι?:ROFLMAO:o_O:confused:

Άκου εκεί το βάζεις σε κρεατικό μέσα και το ξεχωρίζει...
Θα θελα να 'χα ένα τέτοιο κοπρόσκυλο μπροστά μου...:X3::mad:

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Τι τραβάτε και 'σεις οι χαπακωμένοι...
Μόνο εγώ έχω σκύλο που του δίνω χάπι και το τρώει έτσι?:ROFLMAO:o_O:confused:

Άκου εκεί το βάζεις σε κρεατικό μέσα και το ξεχωρίζει...
Θα θελα να 'χα ένα τέτοιο κοπρόσκυλο μπροστά μου...:X3::mad:
Έχω ένα σκύλο και ένα κοπρόσκυλο :p

Αλλά και τα δύο το τρώνε σκέτο, γιατί δεν τους το "δίνω", αλλά το κυνηγάνε για να το πάρουν. Νομίζουν ότι είναι μία από τις λιχουδιές που κυνήγαγαν τις προηγούμενες 5 επαναλήψεις για να μου αρπάξουν από το χέρι και το πάνε κάτω αμάσητο.

Kostasf

Member
2 Οκτωβρίου 2015
18
10
39
Τι άτιμα που είναι ε;; κάπως έτσι το κάνω και εγώ αλλά είχε θέμα με το στομάχι του οπότε δεν μπορούσα να βάλω περίτεχνο μεζέ..

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εμένα στην αρχή τα ετρωγε μετα όχι σε καμία λιχουδια,της άνοιγα το στομα και το εχωνα!!Ελα που κανα χρονο τωρα δε μπορω με τιποτα να της ανοιξω το στομα με τιποτα ομως!!!
Κονσεβρα η λυση...φυσικά τα κανω σκονι τα χαπια γιατι τα βγαζει:mad: και περνω με ζουμι γιατι δε μπορει να αντισταθει αν ειναι πατε καταλαβαινει την σκονι-χαπι και αφήνει το κομματι!!!:eek::mad:

Ρεάκι

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
101
73
35
Εγω παιδια επειδη παντα εφτυνε το χαπι της το εδινα με μια κουταλιτσα κιμα και κοντευε να φαει και το κουταλι!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Όχι τίποτα είμαστε και μαλωμενοι τώρα τον διωχνω γιατί με τσατισε . Έχει καταλήξει έτσι πολλές φορές δεν επιμένω πως έχω 100% δίκιο αλλά πάω να τον γιατρεψω και πεισμωνει κιόλας, έ μα δηλαδή.. Ξέρω πως είστε πολλοί εδώ μέσα τελείως καθετοι με χτυπήματα και φωνές.. Αλλά με συγχωρείτε όπως είναι φυσική αντίδραση το δαγκωμα έτσι και το χτύπημα. ΔΔράση - αντίδραση.
Να πεταξω και γω κατι ασχετο. Μου φαινεται οτι αποδιδεις στο σκυλο σου συναισθηματα και συμπεριφορες που απο τη φυση του δεν εχει. Δεν γινεται να ειστε μαλωμενοι, εσυ μαλωνεις αυτος 'τ ακουει'. Δεν πεισμωνει, απλως δε θελει. Δεν ειναι αχαριστος γιατι δεν καταλαβαινει οτι αυτο που του κανεις ειναι για το καλο του. Δεν εχει αμεση ανταποδοση. Με λιγα λογια νομιζω οτι του συμπεριφερεσαι σαν ανθρωπακι. Το λεω αυτο, παρολο που ειναι εκτος θεματος, γιατι μου φαινεται οτι εχεις υπερβολικες ή μαλλον λαθος απαιτησεις απο το σκυλο σου. Γνωμη μου παντα. :)

Lynette

Well-Known Member
1 Οκτωβρίου 2015
50
36
40
@Kostasf
Δεν ειναι ολα τα σκυλια ιδια. Το καθενα εχει τις ιδιομορφιες και τις ιδιαιτεροτητες του, δεν νοειται να το χτυπας και να ουρλιαζεις επειδη σε δαγκωσε κατα την διαδικασια χορηγησης του χαπιου...τα κανεις χειροτερα τα πραγματα, το τρομαζει και το νευριαζεις το σκυλι...
Οφειλεις να σεβαστεις τις ιδιαιτεροτητες του ως σκυλο & να ενεργησεις αναλογα. Δοκιμασε αλλα τρικ για να τον ξεγελασεις. Παρε μπολικο ψωμι, πλασε το & δωσ'του π.χ. μορφη μπαλιτσας. Μετα, βουτηξε το σε καποιο ζουμι κονσρβας/μαγειρευτου κρεατος ή αλειψε πανω φιλαδελφεια και δοκιμασε παλι. Καποια στιγμη θα το φαει, μην ανησυχεις, τροπο χρειαζεται οχι κοπο...
Οσο συνεχιζεις να χανεις την υπομονη σου τοσο ευκολα, δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις θετικο αποτελεσμα...

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
Τι προβλήματα έχετε μερικοί/-κες (χαχα).
Ο δικός μου τα τρώει και γλύφεται.Ακομα και σκέτα.
Κατα καιρούς και για ποικιλία του τα εχω δώσει διάφορους τρόπους.

Μέσα σε lavache.Κανένα πρόβλημα.Ποτέ δεν κατάλαβε τι έφαγε.
Σκέτα μέσα στις κροκετες.Χάπι ? Ποιό χάπι ?
Μέσα στον κιμά του.Ακόμα γλύφεται.
Μέχρι και το bravecto το οποίο είναι αρκετά μεγάλο χάπι, το καταβρόχθησε απο μόνος του.
Του το είχα βάλει μέσα σε lavache.Οκ, μεγάλο το χάπι, έκανε μπαμ οτι υπήρχε κάτι σκληρό μέσα (κι ειναι κι αρκετα σκληρό).Τρώει το τυράκι κι αφήνει το χάπι να πέσει κάτω.
Μόλις παω να το πάρω επιδεικτικά, σκύβει το αρπάζει και το κάνει μια χαψιά. :)

Eυλογημένοι είμαστε σε αυτό. :)

• Like
Reactions: Orilis and Aslan

Kostasf

Member
2 Οκτωβρίου 2015
18
10
39
Εντάξει όλοι αναφέρεστε σε υγιείς σκύλους που μπορείς να δώσεις ότι μεζέ θέλεις.. Είχα θέματα λέμε.. στομαχικά.
Όσον αφορά ότι του συμπεριφέρομαι σαν ανθρωπάκι και όλα τα άλλα που ανέφερες betty, ναι έχεις απόλυτο δίκιο.
Σήμερα ανησύχησα πάρα πολύ διότι όταν ήρθε η ώρα του χαπιού έτρεμε σαν το ψάρι (σκυλομετάνιωσα) , το διόρθωσα κάπως, έφαγε μεζέδες πολοούς, πολλά μπράβο, χάδια. Πάλι με τα χίλια ζόρια..
Σίγουρα με θεωρεί ψυχάκια.. :(

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Να σου πω, κανεις δεν ειναι τελειος. Κανουμε το καλυτερο που μπορουμε και μαθαινουμε απο τα λαθη μας.

Σίγουρα με θεωρεί ψυχάκια.. :(
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Δεν ξερω αν εχεις προσεξει περιεργη συμπεριφορα στο παρκο. Ειμαι σιγουρη οτι θα σε κουβεντιαζει με τους σκυλοφιλους...
'ρε παιδια, δεν ξερω τι να κανω με δαυτον! Τη μια ειναι ετσι, την αλλη αλλιως. Θα κανω αιτηση υιοθεσίας αν συνεχισει ετσι! Σας τ ορκιζομαι!'
:ROFLMAO::ROFLMAO:
Σορρυ που κοροϊδευω αλλα μου φαινεται πολυ αστειο.

• Like
Reactions: Orilis

D

Deleted member 14614

Guest
Σήμερα ανησύχησα πάρα πολύ διότι όταν ήρθε η ώρα του χαπιού έτρεμε σαν το ψάρι (σκυλομετάνιωσα) , το διόρθωσα κάπως, έφαγε μεζέδες πολοούς, πολλά μπράβο, χάδια. Πάλι με τα χίλια ζόρια..
Χαίρομαι πολύ γι'αυτό που λες. Είσαι σε σωστό δρόμο. :)
(υπό την έννοια ότι κάποιοι θα κοκορεύονταν κιόλας που τρέμει το σκυλί τους ή απλά δεν θα έδιναν σημασία)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πριν....πονηρεψει ο Ροκυ,του τα εδινα τυλιγμενα σε φετα ζαμπον,γαλοπουλα και μεσα σε λουκανικακι κι ειμασταν οκ...Μετα ομως που τη καταλαβε τη δουλεια,ερχοταν,μυριζε η λιχουδια να δει αν υπαρχει κατι σε φαρμακο μεσα,ετρωγε τη λιχουδια,και εφτυνε το χαπι....Ειχα απογοητευτει γιατι δεν ηξερα τι να κανω..μεχρι που βρηκα τη μεθοδο με κιμα...το πλαθω σαν κεφτεδακι και το βαζω μεσα,το αφηνω στο πιατο του και το καταπινει σχεδον αμασητο..ειναι πολυ ισχυρη λιχουδια ο κιμας ωμ7ς,οποτε δεν το σκεφτεται καν να το μυρισει...