Πως μπορώ να καταλάβω άμα το σκυλί είναι καθαρόαιμο

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
ok alla 8a exei kanonikh sumperifora?h 8a einai kanena mourlo?
Το καλό με αυτά που είναι προς υιοθεσία είναι ότι -αν είναι μεγαλύτερα,εγώ πχ κουτάβι δεν ξαναπαίρνω, χίλιες φορές ενήλικο (1 έτους και πάνω) - έχουν ήδη διαμορφώσει χαρακτήρα οπότε ξέρεις τι παίρνεις. Οπότε, πρακτικά διαλέγεις ποιο σου ταιριάζει, χωρίς πολλές εκπλήξεις. Άσε που δένονται και πιο πολύ μαζί σου (ναι,ναι, ζω με την απόδειξη). Αν είναι κουτάβι για υιοθεσία, ε είναι λίγο πιο δύσκολο να ξέρεις, σίγουρα. Αλλά επειδή είναι κουτάβι πλάθεις χαρακτήρα, προλαμβάνεις και αντιμετωπίζεις έγκαιρα τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν -αν έχεις γνώση δλδ.

popintoperman

Member
23 Απριλίου 2014
14
1
36
ποιος δινει και δεν δινει χαρτια φωτεινη τα κουταβια θα εχουν πεντιγκρυ οπως εχουν και οι γονεις αλωστε και οπως εχουν ξαναβγαλει και σε αλλες γεννες που εχουν κανει οι συγκεκριμενοι που τα ξερεις ολα εσυ χωρις καν να ρωτησεις πρωτατο καταλαβες ολο αυτο απο τα γραφομενα μου;;ντοπερμαναρα εσυ που με καταλαβενεις δεν ξερω τι ειναι byb

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
ποιος δινει και δεν δινει χαρτια φωτεινη τα κουταβια θα εχουν πεντιγκρυ οπως εχουν και οι γονεις αλωστε και οπως εχουν ξαναβγαλει και σε αλλες γεννες που εχουν κανει οι συγκεκριμενοι που τα ξερεις ολα εσυ χωρις καν να ρωτησεις πρωτατο καταλαβες ολο αυτο απο τα γραφομενα μου;;ντοπερμαναρα εσυ που με καταλαβενεις δεν ξερω τι ειναι byb
Εγώ ντομπερμανάρα το κόβω να κάνω τον διαιτητή και βγαίνετε off topic (μαλώνω.. :cool:)
BYB είναι όταν ζευγαρώνει ιδιώτης, χωρίς εξετάσεις των γονέων (δυσπλασία πχ,κλπ), χωρίς τεστ χαρακτήρα, χωρίς άδεια από τον ΚΟΕ (back yard breeding)

baggos218

Member
23 Απριλίου 2014
13
3
26
καλά

μπορεις πολύ ευκολα να το ελέγξεις αυτό με συζητήσεις με αυτούς που εχουν τον σκύλο και γνωριμία με τον ίδιο το σκύλο. πάντως για τη φυλή που μιλάμε όλα μουρλά είναι, με την καλή εννοια

:) euxaristw!

• Like
Reactions: Anniegr

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Άκου να μαθαίνεις. Τα pedigree στα πιτμπουλ μπορεί να δώσει μόνο αμερικάνικο κλαμπ UKC, που τα χαρτιά του δεν αναγνωρίζει ούτε ευρωταικό FCI ούτε αμερικάνικο AKC, στην Ελλάδα αν υπάρχουν 10 πιτμπουλ με pedigree UKC ζήτημα είναι, και πάλι τα κουτάβια τους δεν θα έχουν χαρτιά, δεν ξέρω πως αλλιώς να σου εξηγήσω. Δεν υπάρχει (απ'οσα ξέρω τουλάχιστον) κυνολογικός όμιλος στην Ελλάδα - μέλος UKC.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Η Πόπη νομίζει ότι λες για το ντόμπερμαν που θα πάρει -αν και ξαναλέω,το θέμα είναι να πούμε στον Βάγγο για τα πίτμπουλ.

Μην αρπάζεστε καλέ!

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Φωτεινή, η popi... όπως θα καταλάβεις και από το υπόλοιπο nick, δεν μιλάει για pitbull.
Αλλη είναι η ράτσα, με την οποία ασχολείται [ελπίζω με τον σωστό τρόπο], αλλά απλώς μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει κυρίως, να μας ανακατέψει.

popintoperman

Member
23 Απριλίου 2014
14
1
36
αντε αντε εκτος τοπου και χρονου στο λιμανι του πονου που λεει ντοπερμαν ειπα θα παρω τι πιτμπουλ μου λες
Άκου να μαθαίνεις. Τα pedigree στα πιτμπουλ μπορεί να δώσει μόνο αμερικάνικο κλαμπ UKC, που τα χαρτιά του δεν αναγνωρίζει ούτε ευρωταικό FCI ούτε αμερικάνικο AKC, στην Ελλάδα αν υπάρχουν 10 πιτμπουλ με pedigree UKC ζήτημα είναι, και πάλι τα κουτάβια τους δεν θα έχουν χαρτιά, δεν ξέρω πως αλλιώς να σου εξηγήσω. Δεν υπάρχει (απ'οσα ξέρω τουλάχιστον) κυνολογικός όμιλος στην Ελλάδα - μέλος UKC.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Φωτεινή, η popi... όπως θα καταλάβεις και από το υπόλοιπο nick, δεν μιλάει για pitbull.
Αλλη είναι η ράτσα, με την οποία ασχολείται [ελπίζω με τον σωστό τρόπο], αλλά απλώς μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει κυρίως, να μας ανακατέψει.
Με έχουν μπερδέψει, νόμιζα οτι ακόμα για τα πιτμπουλ μιλάμε.

• Like

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
αντε αντε εκτος τοπου και χρονου στο λιμανι του πονου που λεει ντοπερμαν ειπα θα παρω τι πιτμπουλ μου λες
Βάλε κανένο φώτο στο άβαταρ, για να ξέρω ποιος λέει τι. Σε μπέρδεψα με τον Βάγγο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Πετάχτηκες όμως, σε ένα θέμα που έχει ανοιχτεί για pitbull, λέγοντας μάλιστα κάτι, που δεν ισχύει. Ηταν λογικό, να γίνει μπέρδεμα. Αν θέλεις να μιλήσουμε για την δική σου περίπτωση, καλύτερα να ανοίξεις ένα δικό σου θέμα.

• Like
Reactions: Φωτεινή

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
πως ανοιγω θεμα για να μαζευτουν και οι ντοπερμανογονεις να μου δωσουν συμβουλες;
Καλά,μην πολυχαίρεσαι, μόνο εγώ είμαι :ROFLMAO:
Πήγαινε στην ενότητα "Εμείς και τα σκυλιά μας" και πάτα "Νέο Θέμα" (δεξιά, μπλε κουτάκι, λίγο ψηλούτσικα). Και ξεκίνα το γράψιμο :D

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής

baggos218

Member
23 Απριλίου 2014
13
3
26
Μια χαρά σκυλιά είναι, αν δεν θα τους τύχει κάνας μουρλός ιδιοκτήτης που θα έχει φαεινή ιδέα να κάνει το σκυλί «δολοφόνο, που θα σας φάει όλους».

oxi egw den 8elw na kanw to skuli mou dolofono!

• Like

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
..Τόσο πολύ που το 1ο πιτ που είχα αναλάβει, ήθελε εκπαίδευση επειγόντως..
Πηδούσε απ'τη χαρά του σαν τρελό για χάδια και σ'έκανε ρημαδιό. :confused:
Οπότε καταλαβαίνεις ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, αν δεν τον θέλεις δολοφόνο, δεν θα γίνει. ;)

• Like
Reactions: baggos218

popintoperman

Member
23 Απριλίου 2014
14
1
36
νομιζω διαβασα οτι απαγορευοντε τα γκρικλις γιατι και εγω το πρωτο ποστ ετσι το εγραψα αν οχι να γραφω και εγω ετσι γιατι με βολευει