Πως θα τον ξεκινήσω B.A.R.F. ???

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ρε παιδια...εχω ενα θεματακι..
Λογω καλοκαιρινων διακοπων και επειδη επερεπε να αφησουμε τον μικρο σε κενελ,ξεκινησαμε απο Ιουνιο σιγα-σιγα κροκετα(ενω καναμε barf).Τωρα που γυρισαμε ειπα να ξεκινησουμε ξανα barf και αρχισα μαζι με την κροκετα να δινω λιγες φτερουγιτσες,να συνηθησει παλι με το μαλακο..Ελα που αρχισε τρελλη διαρροια ομως..
Τωρα δεν ξερω πως να συνεχισω.Να δινω μονο κροκετα μεχρι να ηρεμησει το εντερο η απλα να κανουμε καμια μερα νηστεια και μετα παλι τον ιδιο συνδυασμο,απλα ισως με πιο λιγες φτερουγες,πχ 1-2 την ημερα?

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Eντελως?? Φοβαμαι μηπως τον θερισει τελειως..Ηδη δεν κρατιεται,ξυπναμε και βρισκουμε βομβες στο σπιτι..

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Συνήθως το κόκαλο κάνει δουλειά, δοκίμασε προσεκτικά να δεις πως αντιδρά.
Μπορεί βέβαια να μην φταίει η τροφή, τότε θα πρέπει να κανείς καλλιέργεια.

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Ο συνδιασμός αποκλείεται να φταίει; Από ότι έχω διαβάσει η κροκέτα και το ωμό έχουν διαφορετικούς χρόνους πέψης και γιαυτό δεν πρέπει να ανακατεύουμε κροκέτα με ωμό. Η κροκέτα έχει μεγαλύτερο χρόνο πέψης και μπορεί να αποτελέσει πρόσφορο έδαφος σε διαφορα μικρόβια από την ωμή, πχ η σαλμονέλα που με την ωμή περνάει από τον οργανισμό του σκύλου χωρίς να νοσήσει λόγω σύντομης πέψης, σε συνδιασμό με την κροκέτα μπορεί να νοσήσει.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Αλεξια εκανα αυτο που ειπες απο χθες.Σημερα εκτος απο νερουλά,αρχισαν να βγαινουν και μερικα σχιματισμενα,νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο:)
m@r@ δεν σκεφτηκα καθολου αυτο που ειπες για τη σαλμονελα,δεν μου φαινεται απιθανο να μπορει να συμβει ομως..Οπως και να 'χει,εφ'οσον αρχισαμε να βλεπουμε βελτιωση,κομμενη μαχαιρι η κροκετα.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Το ''δεν ειναι τιποτα'' ,πες το στη μυτη μου τα πρωινα που σηκωνομουν και μαζευα τα ''ασυμμάζευτα''...Ανοιγε το ματι χωρις καφε.
Τελικα καταφεραμε να επανελθουμε πληρως,εστω και αν μας πηρε καποιες μερες,δεν του εδωσα τιποτα για την διαρροια,εσφιξαν μαλλον με τα κοκαλα + το οτι αρχισε να συνηθιζει το στομαχι και το εντερο.
Ισως να ειναι καλυτερη η αλλαγη μια και εξω,αν και δεν θυμαμαι την πρωτη φορα που ξεκινησαμε την barf να ειχε θεμα με την σταδιακη αλλαγη.Δεν μπορω να καταλαβω τι εφταιξε τωρα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog