για ψαρεμα με αποχη και για πουλια μπορει να παει στο δασος και να στησει παγιδες για πουλια.Αν καποιος θελει να παρει πουλι η ψαρι που θα παει να παρει?
Φοβερο χιουμορ....=D>για ψαρεμα με αποχη και για πουλια μπορει να παει στο δασος και να στησει παγιδες για πουλια.
το σχολιο δεν πηγαινε προς εσενα αλλα σε καποιους οι οποιοι παραειναι υπερβολικοι με την λειτουργια των πετσοπ σε λιγο θ μας προτεινουν να μην αγοραζουμε ουτε τροφη απο πετ σοπ να την φτιαχνουμε μονοι μας τεσπα μην μενουμε αλλο οφτοπικ, αν μενεις χαλκιδα και εχες περιορισμενες επιλογες δεν ειναι"αμαρτια" ουτε κανεις κακο στη πανιδα αυτου του τοπου να πας σε ενα πετ σοπ και να κανεις την δουλεια σου.Φοβερο χιουμορ....=D>
Κανείς δεν κάνει κακό στην πανίδα αυτού του τόπου, αλλά όλοι κάνουμε!Εσύ στην Χαλκίδα, εγώ στην Θεσσαλονίκη, ο άλλος στην Καβάλα, ο παράλλος στην Κρήτη!Και εν τέλει όλοι συμβάλλουμε!Ο ωχαδερφισμός θα πρέπει να σταματήσει!Το "ωχ μωρέ", και το "δεν θα γίνει και τίποτα" είναι αυτά που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν!το σχολιο δεν πηγαινε προς εσενα αλλα σε καποιους οι οποιοι παραειναι υπερβολικοι με την λειτουργια των πετσοπ σε λιγο θ μας προτεινουν να μην αγοραζουμε ουτε τροφη απο πετ σοπ να την φτιαχνουμε μονοι μας τεσπα μην μενουμε αλλο οφτοπικ, αν μενεις χαλκιδα και εχες περιορισμενες επιλογες δεν ειναι"αμαρτια" ουτε κανεις κακο στη πανιδα αυτου του τοπου να πας σε ενα πετ σοπ και να κανεις την δουλεια σου.
Υπερβολες , δεν ειναι η μελισσα ο μοναδικος επικονιαστης του πλανητη .Κάποιοι βέβαια ίσως γνωρίζουν ότι η εξαφάνιση της μέλισσας σηματοδοτεί αυτομάτως και την στείρωση του πλανήτη .
Και όμως τι είναι μια τόσο δα μελισσούλα ;
Δεν ενδιαφερομαι να παρω ουτε πουλι ουτε ψαρια...αλλα κανω το συνυγορο του διαβολου αν με πιανεις...αν καποιος θελει να παρει...να μην ξερει που να απευθυνθει?Υπαρχει αλλο μερος να προμηθευτει το ζωντανο που θελει για συντροφια?Για πουλιά πουθενά γιατί είναι αισχρό να έχεις ένα πουλί σε κλουβί για να νιώθεις εσύ καλά.
Ψάρια υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι να βρείς αλλά και πάλι δεν το βρίσκω σωστό.
Όσο για τις γάτες που δεν ρώτησες και αν το είχες απορία μπορείς να πάρεις κάποιο αδέσποτο η αν θέλεις ράτσας υπάρχουν σωστοί εκτροφείς όπως γίνεται με τα σκυλιά.
οσο εκμεταλευεται ο εκτροφεας τα σκυλια με σκοπο το χρημα αλλο τοσο τα εκμεταλευονται και τα πετσοπ,ειπαμε ειναι κατανοητο γιατι δεν πρεπει να αγοραζουμε σκυλακια απο πετσοπ αλλα το οτι καρδιοχτυπα ειναι υπερβολη οσο δεν παει. ο αλλος που θελει να παρει ενα χρυσοψαρο η ενα καναρινι για το παιδι που πρεπει να παει δηλαδη να βρει εκτροφεα χρυσοψαρου και καναρινιου??το μενος ορισμενων εδω μεσα προς τα πετ σοπ ειναι υπερβολικο σε αρρωστημενο βαθμο.παει ο αλλος να γραψει για το σκυλακι του και να ζητησει συμβουλες και αμεσως πεφτουνε 10 πανω και αρχιζουνε την καραμελα του πετσοπ και τον παιρνουν απο τα μουτρα.μονο οτι φταινε τα πετσοπ για την κριση στην ευροζωνη δεν εχω διαβασει ακομα εδω.τεσπα οπως ειπες ο καθενας κανει τις επιλογες του για τους χψ λογους και γιαυτο οταν καποιος πχ ρωταει γιατι το σκυλακι τα κανει μεσα στο σπιτι και οχι εξω δεν απανταμε καλα να παθεις αν το πηρες απο πετσοπ αλλα βοηθαμε τον ανθρωπο παρολο που μπορει να εκανε λαθος και να το πηρε απο πετσοπ.Κανείς δεν κάνει κακό στην πανίδα αυτού του τόπου, αλλά όλοι κάνουμε!Εσύ στην Χαλκίδα, εγώ στην Θεσσαλονίκη, ο άλλος στην Καβάλα, ο παράλλος στην Κρήτη!Και εν τέλει όλοι συμβάλλουμε!Ο ωχαδερφισμός θα πρέπει να σταματήσει!Το "ωχ μωρέ", και το "δεν θα γίνει και τίποτα" είναι αυτά που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν!
Υπερβολή?Δεν νομίζω...γιατί η ιστορία άλλα λέει...
Η επιλογές μας όμως κρίνονται σε βάθος χρόνου, μόνο που δεν θα 'μαστε στο τούτο κόσμο να τις δούμε...
Ως τότε άφησε μερικούς να ακολουθούν τις επιλογές τους όπως θέλουν υπέρ αυτών των πλασμάτων που τα εκμεταλλεύονται με το να υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να αγοράζουμε τίποτα που να...καρδιοχτυπά όπως είπε η mareco παραπάνω!
Άντε να σε δω τότε και σένα λοιπόν να βοηθάς προς το μέρος που θεωρείς πως πρέπει να κατευθυνθούν οι απαντήσεις!Άντε, από το καλοκαίρι είσαι εδώ εγγεγραμμένος!οσο εκμεταλευεται ο εκτροφεας τα σκυλια με σκοπο το χρημα αλλο τοσο τα εκμεταλευονται και τα πετσοπ,ειπαμε ειναι κατανοητο γιατι δεν πρεπει να αγοραζουμε σκυλακια απο πετσοπ αλλα το οτι καρδιοχτυπα ειναι υπερβολη οσο δεν παει. ο αλλος που θελει να παρει ενα χρυσοψαρο η ενα καναρινι για το παιδι που πρεπει να παει δηλαδη να βρει εκτροφεα χρυσοψαρου και καναρινιου??το μενος ορισμενων εδω μεσα προς τα πετ σοπ ειναι υπερβολικο σε αρρωστημενο βαθμο.παει ο αλλος να γραψει για το σκυλακι του και να ζητησει συμβουλες και αμεσως πεφτουνε 10 πανω και αρχιζουνε την καραμελα του πετσοπ και τον παιρνουν απο τα μουτρα.μονο οτι φταινε τα πετσοπ για την κριση στην ευροζωνη δεν εχω διαβασει ακομα εδω.τεσπα οπως ειπες ο καθενας κανει τις επιλογες του για τους χψ λογους και γιαυτο οταν καποιος πχ ρωταει γιατι το σκυλακι τα κανει μεσα στο σπιτι και οχι εξω δεν απανταμε καλα να παθεις αν το πηρες απο πετσοπ αλλα βοηθαμε τον ανθρωπο παρολο που μπορει να εκανε λαθος και να το πηρε απο πετσοπ.
απο το καλοκαιρι ειμαι κατοχος της σκυλιτσας μου και νεος σε θεματα σκυλοσυμπεριφορας πιστευεις ειμαι καταλληλος για συμβουλες??σιγα σιγα μεσα απο συμβουλες φιλων και διαβασμα απο εδω εχω χτισει μια καλη σχεση με την μικρη μου και συνεχιζω οταν θα ειμαι ετοιμος και εμπειρος σκυλοπατερας τοτε θα πω και την γνωμη μου.Άντε να σε δω τότε και σένα λοιπόν να βοηθάς προς το μέρος που θεωρείς πως πρέπει να κατευθυνθούν οι απαντήσεις!Άντε, από το καλοκαίρι είσαι εδώ εγγεγραμμένος!
Θα το κάνεις ή θα μείνεις στα 11 μηνύματα και μόνο στην...κριτική και μπλα μπλα μπλα?
Αν θεωρείς ότι γίνεται κάτι λάθος άρχιζε να δείχνεις και την δική σου οπτική των πραγμάτων!