suki.. προσεχε τι λες.. υπαρχουν πολλοι που θελουν να κανουν εδω μεσα τελιkα.. και πεταξες ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!
Νομίζω ότι είσαι στο μυαλό μου με κάτι πιο γενικό από ένα απλό σκυλοtattoo, μιας και δε θέλω να κάνω κάτι μικρό όπως μια πατούσα, γιατί είμαι της άποψης λίγα, καλά και μεγάλα, αλλιώς θα καταλήξω σαν τετράδιο σημειώσεων.Μου καλοάρεσε αρκετά η ιδέα του biochemical κόκκαλου και άρχισα να την ψάχνω κιόλας, αν και όπως είπα θέλω να περάσει πρώτα λίγος καιρός πριν το κάνω.Συλληπητηρια για το σκυλακο σου.. κ πολυ κουραγιο..
πανω απο ολα να αισθανεσαι τυχερος που τον ειχες τοσα πολλα χρονια! μολις διαβασα το ποστ σου σκεφτηκα κ γω ενα πατουσινι αλλα τα παιδια με προλαβαν!
θα προτεινα να κανεις κατι που οταν το κοιτας θα σου θυμιζει καποια καλη στιγμη σας (φανταζομαι θα ναι απειρες!) και οχι απαραιτητα σκυλοταττου.. αν παλι θελεις να κανεις κατι που θα ηθελε ο σκυλακος σου, ενα κοκκαλο biomechanical θα ηταν πολυ ενδιαφερον!!
Στο Nico studio στην πλατεία Ναυαρίνου, σε καλλιτέχνη που τον ήξερα από το στρατό(τρελή σύμπτωση λέμε), αλλά υπάρχουν πολλά άλλα αξιόλογα studios απ' ότι ξέρω που κάνουν εξίσου καλή δουλειάΚι η ημερομηνια που τον ειδες πρωτη φορα θα μπορουσε να γινει.
Το πρωτο σου σε ποιο στουντιο το εκανες;
προσεχω.. προσεχω! δεν ξαναλεω τις ιδεες μου χωρις λεφτα!!! αχαχαχαχαχαsuki.. προσεχε τι λες.. υπαρχουν πολλοι που θελουν να κανουν εδω μεσα τελιkα.. και πεταξες ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!
και αυτή η ιδέα μου άρεσε, απλά ήθελα να κάνω biomechanical έτσι κι αλλιώς, μόνο που δεν βλέπω κάτι σχετικό, θέλει πολύ ψάξιμο μάλλονΕμενα θα μου αρεσε η ιδεα που ειπε ενας φιλος εδω.
Να γινει η πισω οψη του σκυλου ενω καθεται.
Biomechanical tattoo με θεμα Δαλματιας , θα ηθελα να το δω.
με πιστωτική δεν γίνεται ε?προσεχω.. προσεχω! δεν ξαναλεω τις ιδεες μου χωρις λεφτα!!! αχαχαχαχαχα
@ hara75gr χαιρομαι αν βοηθησα! ευρωμπανκ 4365436435432143215870
εννοείται πως δε θα το κάνω τώρα που το μυαλό δε λειτουργεί, παρα μόνο το συναίσθημαΛυπαμαι για τον σκυλακο σου. εγώ νομιζω οτι όταν ειναι η ωρα θα σου βγει αυθορμητα κατι.
thanks, και εννοείται πως μετά τόση βοήθεια που μου προσφέρατε(είτε με ιδέες, είτε με ευχές) θα το δείτεΛυπαμαι πολυ για το σκυλακο σου...εγω ειμαι ασχετη τελειος!!!Αλλα οταν ερθει ο καιρος που θα το κανεις θα ηθελα να δω φωτογραφια!!!
Κουράγιοοοο....
Το 2ο το είδα κι εγώ στο ψακτήρι και μου άρεσε, απλά στον ώμο έχω ήδη ένα μεγάλο και δε νομίζω να χωράει, και εννοείται πως ποτέ δε θα βιαζόμουνα για tattoo.Περιμένω photos ή ιδέες από το κονβενσιον και σου εύχομαι ποτέ να μην αναγκαστείς να πάρεις τέτοια απόφαση και να δεις τον καλύτερο σου φίλο να σε κοιτάει στα μάτια και να σβήνει στην αγκαλιά σου ζητώντας τη βοήθεια σου, είναι μακράν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου.ως ταττου λαβερ κ με 5, 6 πάνω μου θα πω να μην βιαστείς. Επίσης θα μου άρεσε πχ να κάνεις μια ουρά δαλματίας στο μέρος της καρδιάς που να φθάνει πχ ως το σβέρκο. Η τα μάτια από το σκυλί σου μαζί με τα φρύδια για να εχεις το βλέμμα, πισω στον αυχένα. Σα να λέμε σε προσέχει.. Στο κονβενσιον θα παω κι εγω. Αν δω κάτι θα στο πω. Κουράγιο για την απώλεια σου. Ούτε τολμώ να με φέρω στη θέση σου.
Συμφωνω!!!!απλά μπορεί μετά να σου έρθει κατι αλλο....κατι ακομα....εγω μετα απο αυτο το μήνυμα πέθανα :lloroso::lloroso::lloroso::lloroso:
σίγουρα ενα ταττοο που αντιπροσωπεύει κατι τόσο μεγάλο δεν γίνεται να το μετανιώσεις ποτε!