Πρόταση για tattoo στη μνήμη του σκύλου μου

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
suki.. προσεχε τι λες.. υπαρχουν πολλοι που θελουν να κανουν εδω μεσα τελιkα.. και πεταξες ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!! ;)

hara75gr

Member
14 Ιουνίου 2010
12
0
Θεσσαλονίκη
Συλληπητηρια για το σκυλακο σου.. κ πολυ κουραγιο..
πανω απο ολα να αισθανεσαι τυχερος που τον ειχες τοσα πολλα χρονια! μολις διαβασα το ποστ σου σκεφτηκα κ γω ενα πατουσινι αλλα τα παιδια με προλαβαν!
θα προτεινα να κανεις κατι που οταν το κοιτας θα σου θυμιζει καποια καλη στιγμη σας (φανταζομαι θα ναι απειρες!) και οχι απαραιτητα σκυλοταττου.. αν παλι θελεις να κανεις κατι που θα ηθελε ο σκυλακος σου, ενα κοκκαλο biomechanical θα ηταν πολυ ενδιαφερον!!
Νομίζω ότι είσαι στο μυαλό μου με κάτι πιο γενικό από ένα απλό σκυλοtattoo, μιας και δε θέλω να κάνω κάτι μικρό όπως μια πατούσα, γιατί είμαι της άποψης λίγα, καλά και μεγάλα, αλλιώς θα καταλήξω σαν τετράδιο σημειώσεων.Μου καλοάρεσε αρκετά η ιδέα του biochemical κόκκαλου και άρχισα να την ψάχνω κιόλας, αν και όπως είπα θέλω να περάσει πρώτα λίγος καιρός πριν το κάνω.
Κι η ημερομηνια που τον ειδες πρωτη φορα θα μπορουσε να γινει.

Το πρωτο σου σε ποιο στουντιο το εκανες;
Στο Nico studio στην πλατεία Ναυαρίνου, σε καλλιτέχνη που τον ήξερα από το στρατό(τρελή σύμπτωση λέμε), αλλά υπάρχουν πολλά άλλα αξιόλογα studios απ' ότι ξέρω που κάνουν εξίσου καλή δουλειά

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Εμενα θα μου αρεσε η ιδεα που ειπε ενας φιλος εδω.
Να γινει η πισω οψη του σκυλου ενω καθεται.
Biomechanical tattoo με θεμα Δαλματιας , θα ηθελα να το δω.

Suki

Active Member
25 Φεβρουαρίου 2011
27
0
Αθήνα
suki.. προσεχε τι λες.. υπαρχουν πολλοι που θελουν να κανουν εδω μεσα τελιkα.. και πεταξες ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!! ;)
προσεχω.. προσεχω! ;) δεν ξαναλεω τις ιδεες μου χωρις λεφτα!!! αχαχαχαχαχα

@ hara75gr χαιρομαι αν βοηθησα! ευρωμπανκ 4365436435432143215870 :p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Λυπαμαι για τον σκυλακο σου. εγώ νομιζω οτι όταν ειναι η ωρα θα σου βγει αυθορμητα κατι.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Λυπαμαι πολυ για το σκυλακο σου...εγω ειμαι ασχετη τελειος!!!Αλλα οταν ερθει ο καιρος που θα το κανεις θα ηθελα να δω φωτογραφια!!!
Κουράγιοοοο....

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ως ταττου λαβερ κ με 5, 6 πάνω μου θα πω να μην βιαστείς. Επίσης θα μου άρεσε πχ να κάνεις μια ουρά δαλματίας στο μέρος της καρδιάς που να φθάνει πχ ως το σβέρκο. Η τα μάτια από το σκυλί σου μαζί με τα φρύδια για να εχεις το βλέμμα, πισω στον αυχένα. Σα να λέμε σε προσέχει.. Στο κονβενσιον θα παω κι εγω. Αν δω κάτι θα στο πω. Κουράγιο για την απώλεια σου. Ούτε τολμώ να με φέρω στη θέση σου.

Last edited:

hara75gr

Member
14 Ιουνίου 2010
12
0
Θεσσαλονίκη
Εμενα θα μου αρεσε η ιδεα που ειπε ενας φιλος εδω.
Να γινει η πισω οψη του σκυλου ενω καθεται.
Biomechanical tattoo με θεμα Δαλματιας , θα ηθελα να το δω.
και αυτή η ιδέα μου άρεσε, απλά ήθελα να κάνω biomechanical έτσι κι αλλιώς, μόνο που δεν βλέπω κάτι σχετικό, θέλει πολύ ψάξιμο μάλλον
προσεχω.. προσεχω! ;) δεν ξαναλεω τις ιδεες μου χωρις λεφτα!!! αχαχαχαχαχα

@ hara75gr χαιρομαι αν βοηθησα! ευρωμπανκ 4365436435432143215870 :p
με πιστωτική δεν γίνεται ε?:p
Λυπαμαι για τον σκυλακο σου. εγώ νομιζω οτι όταν ειναι η ωρα θα σου βγει αυθορμητα κατι.
εννοείται πως δε θα το κάνω τώρα που το μυαλό δε λειτουργεί, παρα μόνο το συναίσθημα
Λυπαμαι πολυ για το σκυλακο σου...εγω ειμαι ασχετη τελειος!!!Αλλα οταν ερθει ο καιρος που θα το κανεις θα ηθελα να δω φωτογραφια!!!
Κουράγιοοοο....
thanks, και εννοείται πως μετά τόση βοήθεια που μου προσφέρατε(είτε με ιδέες, είτε με ευχές) θα το δείτε
ως ταττου λαβερ κ με 5, 6 πάνω μου θα πω να μην βιαστείς. Επίσης θα μου άρεσε πχ να κάνεις μια ουρά δαλματίας στο μέρος της καρδιάς που να φθάνει πχ ως το σβέρκο. Η τα μάτια από το σκυλί σου μαζί με τα φρύδια για να εχεις το βλέμμα, πισω στον αυχένα. Σα να λέμε σε προσέχει.. Στο κονβενσιον θα παω κι εγω. Αν δω κάτι θα στο πω. Κουράγιο για την απώλεια σου. Ούτε τολμώ να με φέρω στη θέση σου.
Το 2ο το είδα κι εγώ στο ψακτήρι και μου άρεσε, απλά στον ώμο έχω ήδη ένα μεγάλο και δε νομίζω να χωράει, και εννοείται πως ποτέ δε θα βιαζόμουνα για tattoo.Περιμένω photos ή ιδέες από το κονβενσιον και σου εύχομαι ποτέ να μην αναγκαστείς να πάρεις τέτοια απόφαση και να δεις τον καλύτερο σου φίλο να σε κοιτάει στα μάτια και να σβήνει στην αγκαλιά σου ζητώντας τη βοήθεια σου, είναι μακράν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου.

Last edited:

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
μιας και εγώ είμαι λάτρεις του tattoo.και να πω την αλήθεια μου σκέφτηκα να κάνω κάτι σε σχέση με το μαλινουά,η το όνομα του σκύλου μου,αργότερα γιατί τώρα έχω ξεκινήσει το δεξί μανίκι.
ξαδέρφη μου έχει κάνει της "σκιλοπατουσες" από τον ωμο προς τον λαιμό και είναι "απιστεφτες".αλλα και ένα κομμάτι δαλματίας επάνω σου θα είναι wraio.to όνομα του φίλου σου σε χρώμα δαλματίας.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εχεχε.. βλεπω ειμαστε ολοι αρκετα σημαδεμενοι εεε?
δες τα buena vista.. δεν εχω δει κανενα σε σκυλο .. αλλα το στυλ τους ειναι πολυ προχο.. ;)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Εχασα τον Maximilian ton 10/2009. Ηταν ενα σκυλί το οποίο με σημάδεψε, καθώς τον είχα απο τα 11 μου και τον "εχασα" στα 22 μου. Περασα μαζι του όλες τις φασεις...απο παιδί προς στην εφηβεία...κ απο εκεί στην φοιτητική μου ζωη. καθετι που περνούσα ο Μαξ ήταν ο 1ος που το μαθαινε. Στα δύσκολα τον επαιρνα αγκαλιά κ μπορούσα να βρώ λύση στο λεπτο. Καποια χλμ μακριά απο την οικογενεια μου, ο ΜΑξ με ακολούθησε για να πάω να σπουδάσω αυτο που ήθελα. Και καπου εκεί τον "έχασα". Και απο τοτε τριγυριζει στον χωρο μου, στην σκεψη μου, στην καθημερινοτητα μου πιο πολυ απο ποτε. Εδω και τοσους μηνες λοιπον προσπαθώ να αποφασίσω τι tattoo να κανω που να τον εχω πανω μου...μαζι μου, κομματι μου...ζωή μου. Το μέρος του σώματος το εχω βρει...αλλα το σχέδιο ακομα οχι. Εχω σκεφτει σκυλοπατουσες πολλες οτι κ καλα ανεβαινει πανω μου...εχω σκεφτει σκυλοκοκκαλο με την ημερομηνια της γεννησης του μεσα...εχω σκεφτει το ονομα του στη γλώσσα των ξωτικων, εχω σκεφτει τον αριθμό του τσιπ που είχε,εχω σκεφτει δικές μας "φρασεις¨" που του έλεγα και τρελαινοταν. Εχω σκεφτει μια πατουσα με σχήμα καρδιας με το αρχικο του μεσα...κ ακομα το παλευω. Πιστευω ομως οτι θα σηκωθω ενα πρωι και θα μου ερθει απο μονο του !!! Οπως ακριβως και το προηγουμενο tattoo μου. Μου ήρθε εκλεισα ραντεβου κ την επόμενη μέρα το "χτύπησα".
ΕΓω θα προτεινα κατι σχετικο με την ρατσα του kai τα 101 σκυλιά. π.χ . even the 101 Dalmatians can not reach your greatness. και απο κατω το αρχικο του ονοματος του με ενα καλλιτεχνικο γραμμα.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
εγω μετα απο αυτο το μήνυμα πέθανα :lloroso::lloroso::lloroso::lloroso:
σίγουρα ενα ταττοο που αντιπροσωπεύει κατι τόσο μεγάλο δεν γίνεται να το μετανιώσεις ποτε!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
εγω μετα απο αυτο το μήνυμα πέθανα :lloroso::lloroso::lloroso::lloroso:
σίγουρα ενα ταττοο που αντιπροσωπεύει κατι τόσο μεγάλο δεν γίνεται να το μετανιώσεις ποτε!
Συμφωνω!!!!απλά μπορεί μετά να σου έρθει κατι αλλο....κατι ακομα....

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
όντως! και εγω δεν έχω βρει ακόμα και δεν πήγα και στο φεστιβαλ ταττοο
και δεν έχω βρει και το μέρος που θέλω να τ κάνω

hara75gr

Member
14 Ιουνίου 2010
12
0
Θεσσαλονίκη
Αυτό είναι και το δικό μου πρόβλημα.Όταν θέλω με ένα και μόνο tattoo να τιμήσω τον καλύτερο φίλο που είχα ποτέ και να μου θυμίζει ότι καλό έχω περάσει μαζί του τα πιο "γεμάτα" 16 χρόνια της ζωής μου, όταν θέλω να μπορώ να το κοιτάζω και να θυμάμαι αυτό που έχασα και δε θα ξαναδώ ποτέ, μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή του tonini.Θα περιμένω ένα πρωί που θα ξυπνήσω να έχω την εικόνα του tattoo που θα εκφράζει όλα αυτά (και άλλα τόσα που δυσκολεύομαι να περιγράψω) και έφυγα κατευθείαν για να την κάνω πράξη(έτσι έγιναν πάνω κάτω και τα υπόλοιπα μου tattoos και δεν έχω μετανιώσει ακόμη για κανένα).Απλά ήθελα μια μικρή έμπνευση που μου τη δώσατε όλοι σας με τον τρόπο σας και με βοηθήσατε όσο δε φαντάζεστε(άσχετα αν τελικά δεν ακολουθήσω καμία πρόταση και κάνω κάτι τελείως διαφορετικό)