Πρόταση για tattoo στη μνήμη του σκύλου μου

hara75gr

Member
14 Ιουνίου 2010
12
0
Θεσσαλονίκη
Το ξέρω ότι το θέμα είναι δυσάρεστο για πολλούς(και ακόμη περισσότερο για μένα), αλλά μόλις χθες αναγκάστηκα να κάνω ευθανασία στον καλύτερο φίλο που είχα (και που θα έχω μάλλον).Έναν υπέροχο ημίαιμο δαλματίας που έζησα μαζί του τα καλύτερα 16 χρόνια της ζωής μου.Αν και είναι πολύ νωρίς και το ξέρω ότι δε θα τον ξεχάσω ποτέ θέλω να κάνω ένα tattoo, ώστε να τον έχω για πάντα μαζί μου.Θα προτιμούσα να μην έχω το πρόσωπο του, αλλά κάτι πιο συμβολικό, αφού δεν μορώ να σκεφτώ ότι θα κοιτάζω το πρόσωπο του και δε θα δακρύζω.Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μου προτείνετε τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου

Ps:για να προλάβω κάποιους, είμαι 36 χρονών, άνδρας και δεν είναι το πρώτο tattoo που θα κάνω(οπότε ξέρω πολύ καλά τι απόφαση πήρα)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καταρχάς να σου εκφράσω τα βαθύτατα συλληπητήρια μου. Εύχομαι καλό ταξίδι στον φιλαράκο σου και καλό κουράγιο σε εσένα ...

Μία καρδιά άσπρη με μαύρες βούλες όπως είναι το χαρακτηριστικό τρίχωμα των Δαλματίας ίσως, με το όνομα του σκύλου ; Συγνώμη αν είπα βλακεία - δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από tattoo ...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια του φιλαράκου σου!

Να κάνεις ότι αισθάνεσαι!

Χμμ αυτό που μπορώ να σου προτείνω αν δεν θέλεις πρόσωπο είναι το χαρακτηριστικο των δαλματίας...τις βούλες!Ίσως κάποιο σχέδιο με 2-3 βούλες!

Πάντως πολύ ωραία κίνηση να αποτυπώσεις πάνω την ζωή σου με τον φιλαράκο σου!

Αυτην την κίνηση θα την έκανα και εγώ...

Καλή συνέχεια εύχομαι και κουράγιο...

hara75gr

Member
14 Ιουνίου 2010
12
0
Θεσσαλονίκη
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και μάλλον θα χρειαστώ αρκετό κουράγιο, αφού όσο βρίσκομαι στο σπίτι μου, βιώνω συνεχώς την απουσία της ανάσας και της ζεστασιάς του.
Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω καμία πρόταση ως βλακεία, αφού το κάθε tattoo είναι καθαρά υποκειμενικό αν θα αρέσει στον καθένα.Απλά θέλω να ακούσω αρκετές απόψεις πριν πάρω την απόφαση, αφού αυτό θα το έχω για όσο ζω σε αντίθεση με το φίλο μου.(αυτό με τις βούλες μου άρεσε και ήταν και η δική μου ιδέα, ίσως καταλήξω σε κάτι σχετικό...)

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Λυπαμαι πολυ για το φιλαρακι σου :(

σαν ταττομανιακ που ειμαι, συμφωνω και επαυξανω.. αλλα για το σχεδιο.. ειναι κατι που θα το κουβαλας πανω σου μια ζωη, εσυ οχι εμεις.. σκεψου , παρε το χρονο σου, δες φωτο, εικονες.. κατι θα σου ερθει.. το τατου ειναι προσωπικη υποθεση κατ'εμε..
(στο λεω γιατι απο οσα εχω πανω μου, το πρωτο ηταν κατι αναλογο.. αλλουνου ιδεα που ενθουσιαστηκα και μετα λεω ΤΙ Μ@Λ@Κι@ εκανα!! και ετρεχα για coverup..και ηταν δυσκολο..)

το επομενο τωρα το επεξεργαζομαι τον τελευταιο ενα χρονο.. και ακομα δεν εχω καταληξει

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όπως είπες το tatoo είναι πολύ προσωπικό....οπότε θεωρώ δύσκολο να σε βοηθήσουμε σε κάτι τέτοιο....
Ίσως ένα "περίεργο" D, από το Dalmatian και το πρώτο πάλι γράμμα από το όνομά του... ή την ημερομηνία που το απέκτησες ή το έχασες....

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και μάλλον θα χρειαστώ αρκετό κουράγιο, αφού όσο βρίσκομαι στο σπίτι μου, βιώνω συνεχώς την απουσία της ανάσας και της ζεστασιάς του.
Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω καμία πρόταση ως βλακεία, αφού το κάθε tattoo είναι καθαρά υποκειμενικό αν θα αρέσει στον καθένα.Απλά θέλω να ακούσω αρκετές απόψεις πριν πάρω την απόφαση, αφού αυτό θα το έχω για όσο ζω σε αντίθεση με το φίλο μου.
Αυτό είναι το χειρότερο μαρτύριο - οι αναμνήσεις στον χώρο που ζήσατε μαζί ...
Ευτυχώς εκτός από το tattoo θα έχεις και υπέροχες αναμνήσεις από τον φιλαράκο σου. Τα έχω περάσει και εγώ με την ευθανασία - κουράγιο ...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Επίσης να προτείνω το σχέδιο να είναι χειροποίητο από σένα, από τα χέρια σου, αν και όταν αποφασίσεις να το χτυπήσεις!!!

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
Φιλε ευχομαι να εισαι καλα και ειμαι σιγουρος οτι ο σκυλος σου αυτα τα 16 χρονια ηταν πραγματικα ευτυχης και τωρα τρεχει και γαυγιζει καπου εκει ψηλα χαρουμενος! Θα συμφωνησω με τη φιλη Kasi για το θεμα του τατουαζ! Απλως θα σου ελεγα να μην βιαστεις, σε λιγο καιρο θα ξερεις ακριβως τι θα κανεις! :)

hara75gr

Member
14 Ιουνίου 2010
12
0
Θεσσαλονίκη
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση σας.Εννοείται πως δε θα το κάνω άμεσα, αφού η συναισθηματική μου κατάσταση έχει πιάσει πάτο.Ποτέ δεν έκανα tattoo φορτισμένος συναισθηματικά, αλλά μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο.Απλά μαζεύω κάποιες γενικές ιδέες για να τις επεξεργαστώ όταν θα μπορέσω να σκεφτώ πιο λογικά.

hara75gr

Member
14 Ιουνίου 2010
12
0
Θεσσαλονίκη
καλε! εχει το τατου φεστιβαλ την κυριακη.. ;) μηπως να πας καμια βολτα? θα χορτασει το ματι σου.
Από Θεσσαλονίκη είμαι, μάλλον για Αθήνα μιλάς ε?Αν γινότανε εδώ εννοείται ότι θα πήγαινα.Thanks πάντως;)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
.. χμμ.. οκ αν παω . θα βγαλω φωτο οτι εχει με ζωα- σκυλια να σου στειλω μπας και παρεις καμια ιδεα ε? ;)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Συλλυπητήρια:(:(
εγω θα σου πρότεινα πατουσάκια και την ημερομηνία που τον απέκτησες ή τον έχασες
καλή ιδέα η έκθεση ταττοο και θα παω αν δω κατι σχετικά με σκύλο θα ενημερώσω

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Λυπαμαι για την απωλεια σου :(

Συμφωνω ομως με την κινηση και θελω κι εγω να καμω το ονομα της σκυλας μου.
Ελεγα να το γραψω ολοκληρο, στην εσωτερικη πλευρα του χεριου αλλα οχι με λατινικους χαρακτηρες.. Ελεγα να βρω κανα περιεργο πχ της Ινδιας η γραφη μου παν οτι μετραει αλλα δε το χω δει...

Μετα σκεφτηκα ενα αστερι με το αρχικο μεσα ή μια πατουσα οπως ειπαν και τα παιδια εδω.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ένα παρόμοιο που είχα σκεφτεί για εμένα παλαιότερα,
είναι ο σκύλος καθιστός αλλά πλάτη, να μην φαίνεται δηλαδή πρόσωπο, φαντάσου το περίγραμμα μόνο της πίσω πλευράς,
και από κάτω το όνομα..
(μικρούλι σε μέγεθος το είχα στο μυαλό μου, για τον καρπό)

Συλληπητήρια και κουράγιο.

(***Και να δώσει λίγο κίνηση στην ουρά ο καλιτέχνης,
γιατί πάντα με κουνιστές ουρές θέλουμε να τους θυμόμαστε)

Last edited:

Suki

Active Member
25 Φεβρουαρίου 2011
27
0
Αθήνα
Συλληπητηρια για το σκυλακο σου.. κ πολυ κουραγιο..
πανω απο ολα να αισθανεσαι τυχερος που τον ειχες τοσα πολλα χρονια! μολις διαβασα το ποστ σου σκεφτηκα κ γω ενα πατουσινι αλλα τα παιδια με προλαβαν!
θα προτεινα να κανεις κατι που οταν το κοιτας θα σου θυμιζει καποια καλη στιγμη σας (φανταζομαι θα ναι απειρες!) και οχι απαραιτητα σκυλοταττου.. αν παλι θελεις να κανεις κατι που θα ηθελε ο σκυλακος σου, ενα κοκκαλο biomechanical θα ηταν πολυ ενδιαφερον!!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Κι η ημερομηνια που τον ειδες πρωτη φορα θα μπορουσε να γινει.

Το πρωτο σου σε ποιο στουντιο το εκανες;