Πρόβλημα...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι λες βρε Πάνο?
Επειδή κάποιος είπε στο lenaki ότι αυτουνού η σκύλα είχε ξαναγεννήσει παλιά κι ότι τα κουτάβια αυτός τα σκότωσε (που αν δεν είχε βρει βρε αγοραστές τότε, γιατί να ξαναβάλει σκύλα να γεννήσει ανώμαλος είναι?) να πάει αυτή τώρα να του κλέψει το σκυλί? Μα είμαστε στα καλά μας? Πού είναι οι αποδείξεις για όλα αυτά? Και πες ότι υπήρχαν αποδείξεις... Ποια είναι η lenaki για να πάρει το νόμο στα χέρια της? Καταλαβαίνεις ότι με το να προτρέπεις σε παράνομες πράξεις καταρχήν παρανομείς ο ίδιος και κατά δεύτερον υποστηρίζεις εμμέσως κι άλλες παράνομες πράξεις στο όνομα φιλοζωικών αισθημάτων, με βάση υποκειμενικά, προσωπικά κριτήρια?

PANOS-LAB

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2010
225
0
Χανιά
Τι λες βρε Πάνο?
Επειδή κάποιος είπε στο lenaki ότι αυτουνού η σκύλα είχε ξαναγεννήσει παλιά κι ότι τα κουτάβια αυτός τα σκότωσε (που αν δεν είχε βρει βρε αγοραστές τότε, γιατί να ξαναβάλει σκύλα να γεννήσει ανώμαλος είναι?) να πάει αυτή τώρα να του κλέψει το σκυλί? Μα είμαστε στα καλά μας? Πού είναι οι αποδείξεις για όλα αυτά? Και πες ότι υπήρχαν αποδείξεις... Ποια είναι η lenaki για να πάρει το νόμο στα χέρια της? Καταλαβαίνεις ότι με το να προτρέπεις σε παράνομες πράξεις καταρχήν παρανομείς ο ίδιος και κατά δεύτερον υποστηρίζεις εμμέσως κι άλλες παράνομες πράξεις στο όνομα φιλοζωικών αισθημάτων, με βάση υποκειμενικά, προσωπικά κριτήρια?
Αν ξερω οτι αυτος ο κοπανος θα σκοτωσει αθωες ψυχες
εννοειται οτι θα παρανομησω και θα παρω την σκυλα
και οποιος θελει μετα να με λεει παρανομο!!!
Δεν εχω κανενα προβλημα

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.043
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το χάπι δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη σκύλα, αν ήταν δική μου ποτέ δεν θα της έδινα ένα τέτοιο χάπι!

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το δηλώσει όταν ο συγκεκριμένος κύριος σκοτώσει τα κουτάβια, αν και, μπορεί αν είναι απ' αυτούς που λένε λένε λένε και στο τέλος δεν το κάνουν.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Τι λες βρε Πάνο?
Επειδή κάποιος είπε στο lenaki ότι αυτουνού η σκύλα είχε ξαναγεννήσει παλιά κι ότι τα κουτάβια αυτός τα σκότωσε (που αν δεν είχε βρει βρε αγοραστές τότε, γιατί να ξαναβάλει σκύλα να γεννήσει ανώμαλος είναι?)
Δεν είχε βάλει τη συγκεκριμένη σκύλα να γεννήσει, μια άλλη που είχε παλιότερα ζευγάρωσε χωρίς να το ξέρει (την ειχε μονιμως δεμενη στην αυλη, και καποιος αδεσποτακος την εκανε τη δουλεια). Και δεν ήταν καμιάς ράτσας για να προσπαθήσει να τα δώσει...

Πάντως παιδια αν γι αυτά που λέω δεν ήμουν σίγουρη δεν θα τα έλεγα καθόλου. Είμαι σίγουρη για τον τρόπο που μεγαλώνει το σκυλι (χωρις εμβολια κλπ) γιατι το βλέπω με τα μάτια μου και μου το ειπε και ο ιδιος. Είμαι σίγουρη οτι θέλει να κάνει τη σκύλα του μηχανή αναπαραγωγής γιατί και πάλι μου το είπε ο ίδιος. Όσο για τα άλλα κουταβάκια που σκότωσε και γι αυτό είμαι σίγουρη γιατί μου το είχε πει ο αδερφος του...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αν ξερω οτι αυτος ο κοπανος θα σκοτωσει αθωες ψυχες
εννοειται οτι θα παρανομησω και θα παρω την σκυλα
και οποιος θελει μετα να με λεει παρανομο!!!
Δεν εχω κανενα προβλημα
Αυτό ακούγεται ταυτόχρονα τόσο λάθος και τόσο σωστό... Πάντως δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται να μπώ στη ξένη αυλή και να αρπάξω τον σκύλο, αν κάποιος με πάρει ειδηση τότε θα έχω μεγάλα προβλήματα, θα με πηγαίνουν μέσα με βραχιολάκια.....