πες τα βρε ταρα!!!!!!!!!!!η ουσία είναι ουσία....μπροστά στο βάρος της αλήθειας όλα τα υπόλοιπα είναι μικρά μικρά πραγματάκια ......για τα μικρά ανθρωπάκια....
πες τα βρε ταρα!!!!!!!!!!!η ουσία είναι ουσία....μπροστά στο βάρος της αλήθειας όλα τα υπόλοιπα είναι μικρά μικρά πραγματάκια ......για τα μικρά ανθρωπάκια....
Αν κρίνει με βάση τα κόκερ που φέρνει από έξω....Δεν θα τα πούλαγα αν τελικά τον ζευγάρωνα απλά μου είπε ένας εκπαιδευτής που είχα (επειδή έχω πρόβλημα με την βόλτα του με τραβάει άστα!)
ο οποίος φέρνει κ κουτάβια απέξω ότι είναι κόκερ (σιγουρα)κ γιατί δεν το ζευγαρώνω έτσι μου μπήκε η ιδέα μου το συζητησε πολλες φορες........τι να πω άλλωστε άσχετα απτο ζευγάρωμα είτε είναι είτε δεν είναι δεν με ενδιαφέρει ποτέ δεν επεδίωξα να έχω σκυλιά ράτσας!
Nαι....λες και είναι πρώτη φορά πουδιαβάζουμε εδω μέσα για κτηνίατρο που συμβουλεύει να ζευγαρώσουν....Eμένα πάλι περισσότερο άλλο μου κάνει εντύπωση..
Κάπου αναφέρθηκε ο κτηνίατρος..
Ποιος κτηνίατρος έδωσε την συγκατάθεση του για να ζευγαρώσουν ημίαιμα..?..
καλά και τα καθαρόαιμα δεν είναι και του πεταματού!Πιστεψέ με ποτέ δεν θα έδινα ούτε 1 ευρώ για να πάρω κάποιο σκύλο ράτσας!
Γουστα ειναι αυτα......Πιστεψέ με ποτέ δεν θα έδινα ούτε 1 ευρώ για να πάρω κάποιο σκύλο ράτσας!
σωστός ... συνήθως όμως αυτοί που ¨δεν θα πλήρωναν" για καθαρόαιμο ψάχνουν κάποιον να τους χαρίσει ένα.καλα αυτοι οι αφορισμοι του τυπου "εγω δεν θα εδινα λεφτα,ουτε ενα ευρω για ρατσα" απο καποιον που μεχρι πριν απο μερικες μερες ηταν ετοιμος να "βγαλει" μερικα ημιαιμα,να τα χαρισει,με μεγαλη πιθανοτητα να καταληξουν μεχρι και αδεσποτα η να γεννησουν και αυτα με την σειρα τους δημιουργωντας ετσι με γεωμετρικη προοδο και αλλα αδεσποτα εμενα προσωπικα μου φαινονται αστειοι......
Είναι πολύ καλό, να φτάνεις στο σημείο να παραδέχεσαι και να θες να μάθεις!κ θα μάθω κάποια πράγματα όπως με το ζευγάρωμα!