Πρόβλημα στην επαφή

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Aναστασια μη χαλιεσαι! Δε σε προσεβαλλε κανεις! Η galazio ειναι πως λεμε "τσαμπουκαλεμενος σκυλος" καπως ετσι! χαχαχαχα
Ενημερωσου για ολα αυτα που σου λεμε και θα δεις οτι δεν πρεπει να ζευγαρωσεις το μικρο σου.. Και ενημερωσε τους φιλους σου οτι αν θελουν κοκερακι να πανε σε εναν εκτροφεα ή αν θελουν απλα ενα μικροσωμο σκυλακι να υιοθετησουν απο ενα καταφυγιο. Το pet shop ειναι για να αγοραζουμε τροφες,λουρια κλπ και οχι σκυλακια!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Ρώτησα κάποια πράγματα κ μου τα είπαν αλλίως αλλα επειδή υπάρχει περίπτωση να εχετε εσείς δίκιο το καλύτερο είναι να μην το ρισκάρω κ να το διακόψω!Δεν ξέρω αν σας κάνει εντύπωση αλλά είμαι περίφανη που έχω "μπαστάρδια" όπως είπε το παλικάρι πριν κ δεν θα τα άλλαζα με κανένα άλλο σκυλάκι οποιαδίποτε ράτσας!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν ξερω αν σου κανει εντυπωση, αλλα και το παλλικαρι εχει μπασταρδι σκυλο , αλλα δεν τον ζευγαρωσε..αρκετα κοπριδια ( καλυτερα τωρα?)υπαρχουν στα καταφυγια και τους δρομους .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ρώτησα κάποια πράγματα κ μου τα είπαν αλλίως αλλα επειδή υπάρχει περίπτωση να εχετε εσείς δίκιο

Υπάρχει περίπτωση; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;; Τι λες τώρα; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μόνο εμείς έχουμε δίκιο ΠΑΝΤΑ :D

το καλύτερο είναι να μην το ρισκάρω κ να το διακόψω! Ετσι μπράβο :)

Δεν ξέρω αν σας κάνει εντύπωση αλλά είμαι περίφανη που έχω "μπαστάρδια" όπως είπε το παλικάρι πριν κ δεν θα τα άλλαζα με κανένα άλλο σκυλάκι οποιαδίποτε ράτσας!
Βρε συ Αναστασία, ξέρεις πόσοι ακόμη περήφανοι είμαστε με αυτή την "ράτσα"; Μη σου πω οι περισσότεροι. Ετσι λες να σου τα λέμε; Και μην αρπάζεσαι με το "παλληκάρι". Εχει κέφια σήμερα :p

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Οταν το πήρα ήταν σε άθλια κατάσταση κ επειδή είχε κάποιες πληγές που έπρεπε να κοιτάξουμε μου είπε ο κτηνίατρος να το κουρέψουμε έτσι σε καμιά άλλη κακία που θες να σου απαντήσω?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
οχι, δεν χρειαζεται να εισαι απικο για να απαντας στις κακιες μου...
ξοδεψε επικοδομητικα τις ωρες σου, διαβαζοντας το φορουμ και ψαχνοντας για αλλον κτηνιατρο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Φαινεται στο ποδαρακι του μια πληγη... αν βλεπω καλα.
Καλα κανεις και παρατας το ζευγαρωμα ... εν καιρω θα καταλαβεις οτι πηρες την πιο σωστη αποφαση! Και ενημερωσε και αυτον που εχει τη θηλυκια.
Ποσο καιρο τον εχεις ? Ηλικια?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αναστασια, μην τα ζευγαρωσεις, περα απο το οτι τα κουταβια μπορουν να βγουν αρρωστα, μπορει να παθει κατι και το θηλυκο.
Γνωριζω για ενα γκολντεν στη γειτονια που ειχε ζευγαρωσει, ομως σε λιγο καιρο αρρωστησε, επαθε σηψαιμια, περασαν ενα γολγοθα και καταφεραν να το σωσουνε, τελικα ειπανε "ποτε πια!" και συντομα θα πανε για στειρωση.
Σκεψου το καλα, δεν ειναι απλα "ζευγαρωνω το σκυλο μου και περιμενω να γεννησει", ειναι πολλα που μπορουν να πανε στραβα!

ΥΓ. Μερικα μελη του φορουμ ειναι λιγο αποτομα αλλα δεν θελουν το κακο σου ή το κακο των σκυλων σου :)

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
αναστασια κανεις δεν τα βαζει με τα σκυλια..το αν το πεις ημιαιμο η μπασταρδακι η κοπριτη σου δειχνει εσενα αν καποιος αγαπαει τα σκυλια??
πιστεψε με αν το ζευγαρωσεις χωρις τις απαραιτητες γνωσεις,δειχνει οτι εσυ δεν νοιαζεσαι για τα σκυλια σου,και για τα τοσα αδεσποτα που θα μπορουσαν να πανε στις οικογενειες που προοριζεις τα κουταβια σου...
γιατι και τα δικα σου ημιαιμα θα ειναι..πριν κρινεις διαβασε και ενημερωσου..και μετα ενημερωσε και τους φιλους σου..

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
1 χρόνο τον έχω πρέπει να είναι γύρω στα 3 κ επειδή έχω πολύ καλό κτηνίατρο σώσαμε κ το ποδαράκι του με ειδική αγωγή κ τον ευχαριστω πολυ γιαυτό!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Παιδιά εκτιμώ πολύ τις συμβουλές σας κ γιαυτο άλλωστε μπαινω κ μιλάμε!Αλλά για το πως φέρονται μερικοί ας μην το συζητησουμε καλύτερα!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
αναστασια καλα κανουν μερικοι..μεινε εδω μεσα τοσο καιρο οσο ειναι αυτοι,να εχουν πεσει σχεδον ολα σου τα μαλλια και εσυ μιλα αλλιως..
και στην τελικη δεν σου ειπε κατι..απο ποτε η αληθεια δηλαδη ειναι προσβλητικη???

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Θες κάτι συγκεκριμένο?Γιατί το συνεχίζεις?Διάβασε το διάλογο που είχα κ με τα άλλα τα παιδιά τέλος είπαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η αληθεια και η προσβολη δεν εχουν ουδεμια σχεση μεταξυ τους, η καθε αληθεια μπορει να ειπωθει με πιο ομορφο τροπο, και οχι με προσβολες. Το εχω ξαναπει.
Απο εκει και περα αφηστε την Αναστασια να αποφασισει, τα σκυλια ειναι δικα της και η ευθυνη επισης, νομιζω εχει πλεον ολες τις πληροφοριες που χρειαζεται για μια σωστη αποφαση.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
καταρχας το τελος δεν θα μου το υποδειξεις εσυ καλη μου αναστασια..
η αληθεια ειναι αληθεια..αν εγω πω σε καποιον αυτο που εχεις στην φωτο δεν ειναι κοκερ αλλα κατι που μοιαζει σε κοκερ,αυτος μπορει να προσβληθει και να θεωρησει οτι εγω ειμαι αποτομη η οτιδηποτε αλλα δεν παυει να ειναι η αληθεια..
το εχουμε πει χιλιες φορες...
αν του πω εισαι βλακας τοτε μονο τον προσβαλω...(και αυτο μπορει να ειναι αληθεια ομως χαχαχα)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Παιδιά σας είπα ότι επειδή ακουσα διαφορετικές απόψεις το καλυτέρο κατά την άποψη μου είναι να μην το ρισκάρω γιατί το θέμα είναι το τι είναι καλύτερο για τα σκυλάκια κ όχι το τι θάθελα έγω!Σευχαριστώ Berna!
Ο καθένας έχει τον τρόπο του κ εκφράζεται ανάλογα!

Last edited:

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
απο που ακουσες διαφορετικες αποψεις??
απο τον κτηνιατρο σου??γιατι και εγω στον 1ο που την ειχα παει μου ειχε πει να την ζευγαρωσω να βγαλω και χαρτζιλικι..
ο κτηνιατρος ειναι υπευθυνος μονο για τα θεματα υγειας του σκυλιου σου..αν τον εμπιστευεσαι στα ιατρικα κατσε σε αυτον αλλα μη δινεις και πολυ βαση σε αυτες τις προτροπες αν φυσικα στα λεει αυτος.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Active Member
9 Μαρτίου 2010
33
0
Δεν θα τα πούλαγα αν τελικά τον ζευγάρωνα απλά μου είπε ένας εκπαιδευτής που είχα (επειδή έχω πρόβλημα με την βόλτα του με τραβάει άστα!)
ο οποίος φέρνει κ κουτάβια απέξω ότι είναι κόκερ (σιγουρα)κ γιατί δεν το ζευγαρώνω έτσι μου μπήκε η ιδέα μου το συζητησε πολλες φορες........τι να πω άλλωστε άσχετα απτο ζευγάρωμα είτε είναι είτε δεν είναι δεν με ενδιαφέρει ποτέ δεν επεδίωξα να έχω σκυλιά ράτσας!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
η ουσία είναι ουσία....μπροστά στο βάρος της αλήθειας όλα τα υπόλοιπα είναι μικρά μικρά πραγματάκια ......για τα μικρά ανθρωπάκια....
να χαίρεσαι το σκυλάκι σου και να χαίρεσαι ακόμα περισσότερο που σου λένε πράγματα που δεν γνωρίζεις, γιατί η άγνοια είναι επικίνδυνη και για τα σκυλιά αλλά και για τους ανθρώπους.

το ζευγάρωμα που θα έκανες δεν θα είχε καμία σχέση με αναπαραγωγή σκυλιών ράτσας.