Δεν ειναι θεμα λογαριασμου. υπαρχουν καποιες δυσλειτουργιες στο φορουμ. Δοκιμασε να σβησεις τελειως την υπογραφη, κανε αποθηκευση αλλαγων, τσεκαρισε οτι οντως δεν εχεις καμια υπογραφη, κανε αποσυνδεση, ξανακανε συνδεση, και γραψε παλι απο την αρχη την καινουρια που θελεις...Ερώτηση: Πως μπορώ να διαγράψω αυτό τον λογαριασμό? Και αν τον διαγράψω και δημιουργήσω νέο λογαριασμό θα δω άσπρη μέρα με τις κ@λουπογραφές???
Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε!!Δεν ειναι θεμα λογαριασμου. υπαρχουν καποιες δυσλειτουργιες στο φορουμ. Δοκιμασε να σβησεις τελειως την υπογραφη, κανε αποθηκευση αλλαγων, τσεκαρισε οτι οντως δεν εχεις καμια υπογραφη, κανε αποσυνδεση, ξανακανε συνδεση, και γραψε παλι απο την αρχη την καινουρια που θελεις...
Tοτε ως τελευταια λυση, δοκιμασε να επεξεργαστεις την υπογραφη σου απο εναν αλλον υπολογιστη αλλα και απο μια αλλη συνδεση οπωσδηποτε. Εγω για παραδειγμα απο την δικη μ ου συνδεση δεν βλεπω τα αλμπουμ. Απο αλλη συνδεση ομως τα βλεπω! Και μιλαμε παντα για τον ιδιο λογαριασμο...Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε!!
Λοιπόν.. το δοκίμασα και αυτό!!
Τα αποτελέσματα: Παίρνω το ίδιο μήνυμα με μόνη διαφορά πως τώρα δεν έχω καθόλου υπογραφή!!!
Γκρρρρρρρρρρρ ](*,)
Να μην εχετε ομως την ιδια συνδεση, ή το ιδιο wifiΤώρα θα δοκιμάσω να την αλλάξω από το pc του φίλου μου! (άντε να δούμε)