Έχεις σκεφτεί ότι κάποιοι ίσως είναι τόσο χοντρόπετσοι που δεν ιδρώνει το αυτί τους , παρά μόνο όταν πρόκειται να πληγεί το κοινωνικό τους profile που τόσο μεθοδευμένα έχουν φτιάξει.προσωπικά γνωρίζω και εγώ περίπτωση σκύλου που ήρθε στην Ελλάδα χωρίς export pedigree, ο ιδιοκτήτης ακολούθησε την ίδια διαδικασία που σου προτάθηκε και το πήρε περίπου σε 15 μέρες....
είμαι βέβαιη ότι και άλλα μέλη του φόρουμ γνωρίζουν παρόμοιες περιπτώσεις....
αυτό όσον αφορά το αρχικό σου ερώτημα....
σε σχέση με τις διαφορές με τον εκτροφέα σου, επέτρεψε μου να θεωρώ σαν πιο αξιοπρεπή και έντιμη στάση εκείνη όπου οι διαφωνίες εκφράζονται ''face to face'' και εκεί που πρέπει.....
οτιδήποτε άλλο -κατά την γνώμη μου, παραπέμπει σε ιντερνετικό κουτσομπολιό....
για το νεαρό τις ηλικίαςΣυγνώμη αλλά γιατί πρέπει η μαμά να συνοδέψει τα κουτάβια στο αεροπλάνο ?
Το κανονικό Pedigree το έχει πάρει αλλά είναι δηλωμένο στον Γερμανικό Κυνολογικό Όμιλο μιας που η γέννα έγινε εκεί πάνω και εκτροφέας καλέιται αυτός που έχει την θηλυκιά!Το κανονικο pedigree δεν θα επρεπε να ειχε ερθει μεσα σε εναν μηνα απο την αγορα του κουταβιου??? Στην τελικη μπορει να μην θελει να το κανει export το pedigree....
Aς μην φτάνουμε σε ακρότητες, δεν θα τους κρατάει η μάνα στην αγκαλιά της κατά την διάρκεια της πτήσης.για το νεαρό τις ηλικίας
το αεροπλάνο είναι λίγες ώρες άλλωστε
πόσο τα παίρνουμε από την μάνα?
το αντίθετο εννοούσαAς μην φτάνουμε σε ακρότητες, δεν θα τους κρατάει η μάνα στην αγκαλιά της κατά την διάρκεια της πτήσης.
Από σοβαρό γερμανικό εκτροφείο βέβαια θα περίμενα να στείλουν τα κουτάβια 1 βδομάδα μετά στην Ελλάδα, και μην πει κανείς ότι 7 μέρες δεν είναι τίποτα γιατί 7 μέρες σε αυτή την ηλικία, είναι και παραείναι διαφορά στην κοινωνικοποίηση.
Και εγω αυτο καταλαβα οτι εννοουσες..το αντίθετο εννοούσα
ότι οι ώρες τις πτήσης δεν είναι τίποτα μπροστά στην βδομάδα που γράφεις
Στελιο το ξερω απλα απο τα λεγομενα του φιλου εχω την εντυπωση οτι το Pedigree αργησε....πραγμα που μου κανει εντυπωση...Το κανονικό Pedigree το έχει πάρει αλλά είναι δηλωμένο στον Γερμανικό Κυνολογικό Όμιλο μιας που η γέννα έγινε εκεί πάνω και εκτροφέας καλέιται αυτός που έχει την θηλυκιά!
Αν θέλεις εσύ το κάνεις export και μεταβαίνει στην Ελλάδα και γίνεται ελληνικό!
Αν δεν θέλεις θα έχεις έναν σκύλο με Γερμανικό Pedigree!That's all...
lol..μαγικες στιγμες!
απο τις 13:44 περιμενω το επομενο ποστ σου...Έχεις σκεφτεί ότι κάποιοι ίσως είναι τόσο χοντρόπετσοι που δεν ιδρώνει το αυτί τους , παρά μόνο όταν πρόκειται να πληγεί το κοινωνικό τους profile που τόσο μεθοδευμένα έχουν φτιάξει.
τελικα εκει ειναι η μεγαλη αρενα οχι μεσα απο το φραχτη..... η αρένα που έλεγα....