Πρόβλημα με εκτροφέα

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Την 8η εβδομάδα.
Όχι μέχρι την 8η ούτε μετα την 8η.
Την 8η εβδομάδα βλέπεις μια μικρογραφία του ενήλικου σκύλου.
Δεν υποπτεύεσαι.
Το βλέπεις μπροστά σου.
Μιλάμε για σώμα, αναλογίες και που κάθεται το κάθε μέρος.
Χρώμα, τρίχωμα και άλλα χαρακτηριστικά ανάλογα την φυλή, θέλουν και άλλο χρόνο.
Από κει και πέρα το κουτάβι αρχίζει να αναπτύσσεται ανομοιομορφα και χάνεις την μπάλα (και χρόνια από την ζωή σου)
Μέχρι όλα να φτάσουν εκεί που πρέπει, απλά το αφήνεις να εξελιχθεί (δεν μπορείς να κάνεις τίποτα έτσι κι αλλιώς).

Στα γιορκι για παράδειγμα είναι ανέκδοτο να πάρεις show potential κουτάβι.
Πρέπει ο σκυλος να είναι τουλάχιστον 6, 7 μηνών, μην πω και παραπάνω. Λόγω χρώματος κυρίως και τριχωματος.
Show quality σκύλος ειναι ο έτοιμος ολοκληρωμένος σκύλος που έχει δείξει αυτά που έχει μέσα του. Πλήρως αναπτυγμένος και έτοιμος.

Στις 8 εβδομάδες είναι η πρώτη αξιολόγηση που κάνεις ΓΙΑ ΣΈΝΑ και ό,τι θεωρείς πως είναι αυτό που φέρει αυτά που θες, το κρατάς και περιμένεις την εξέλιξή του. Ακολουθούν και άλλες αξιολογήσεις αργοτερα.

Τα υπόλοιπα σκυλακια που δεν συγκεντρωνουν αυτά που θες και ψάχνεις, δίδονται ως πετ σκυλακια.

Πετ από πετ διαφέρει.
Το δικό μου πετ, μπορεί να είναι ο δικός σου πρωταθλητής και αντίστροφα.
Όλα εξαρτώνται από το επίπεδο που έχει φτάσει κάποιος την εκτροφή του και τα υλικά που είχε ως ξεκίνημα, τα γονίδια δηλαδή.
στο μισο συμφωνω στο αλλο μισο διαφωνω
αλλα βλεπω οτι στα γιορκι δεν μπορεις να δεις μεχρι 8 βδομαδων αλλα σ αλλες ρατσες ναι..χμμμμμμ

τοτε ο εκτροφεας που θα μιλησω μαζι του οταν τα κουταβια θα ειναι 4 βδομαδων η πιο πριν για να κλεισω καποιο θα μου πει τοσα για το πετ,τοσα για τονα τοσα για το αλλο και αναλογα το τι ειμαι εγω προθυμος να δωσω θα μου πουλησει αυτο που θελω ασχετα αν εγω 8 βδομαδων θα το παρω οποτε λογικα ακομα δεν θα εχει καλη κριση..
αυτο γιατι θεωρητικα πολλα τετοια κουταβια κλεινοντε νωρις,αρκετα νωρις ωστε να εχουν φτασει τις 8 βδομαδες.
δεν αμφιβαλω οτι μπορεις να δεις 2 πραγματα (στο χρονο που πρεπει) αμφιβαλω οτι θα παρεις αυτο που σου δινουν οταν η γεννα ειναι κλεισμενη απο νωρις..

ειναι γνωστη η ιστορια αλλωστε μεγαλοεκτροφεα (και το εχω ξαναγραψει παλια) που πηγε πελατης να αγορσαει πετ,του δωσαν πετ αλλα οσο κατεβαινε σε στιβους δεν κατεβαιναν τα σοου κουαλιτυ αδερφια του ουτε επομενες γεννες.και οχι μονο σε εκθεσεις.......
οταν σταματησε ξανακατεβηκαν.

Κάπου κάπως είχε γραφτεί ότι σκύλοι pet quality μπορούν να βγάλουν μια χαρά απογόνους
το εχω γραψει και εγω

Εξαρτάται το πετ και τι εννοει ο καθένας "μια χαρά απογόνους".
Να έχουν 4 πόδια και να γαυγιζουν σίγουρα ναι.
σοβαρα βρε μιχαλη τωρα;;
η μανα και ο πατερας ευθυνοντε μονο για οσα θα παρει το κουταβι;;;

ωραια,ψωνατε μονο απο τσαμπιον γονεις (με οτι αυτο συνεπαγεται)
αυτο μας λες τωρα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ποικιλία των απόψεων ανάλογα με την περίπτωση.

Το κουτάβι σου δεν έχει πεντιγκρί.
  • Αν είναι από ιδιώτη ή από έμπορο τότε είσαι κατάπτυστος.
  • Αν είναι από εκτροφέα it's okay, θα χει τους λόγους του, αφού έχεις φωτοτυπία βρε αδερφέ it's ok.

Το κουτάβι σου έχει δυσπλασία.
  • Αν είναι από ιδιώτη ή από έμπορο τότε ας πρόσεχες που το πήρες από εκεί που το πήρες.
  • Αν είναι από εκτροφέα, θα είναι από τα πλακάκια.

Το κουτάβι σου κάνει διάρροιες.
  • Αν είναι από ιδιώτη ή από έμπορο τότε ας πρόσεχες που το πήρες από εκεί που το πήρες.
  • Αν είναι από εκτροφέα, ρώτα τον εκτροφέα σου - ναι μεν δεν υπάρχουν καν κτηνίατροι διατροφολόγοι στην Αθήνα τουλάχιστον αλλά οι εκτροφείς είναι ...και διατροφολόγοι.

Τα χουμε κόψει και ράψει στα μέτρα μας όπως μας βολεύει.
Αυτά τα ευρήματα, το σε υποχρεώνω να στειρώσεις και δώσε €1.200 ευρώ για το σκύλο αλλά θα τον πάρεις με πεντιγκρί φωτοτυπία και 1 αυγό Kinder είναι πρωτοφανείς μπούρδες στην αγορά αυτή και μόνο.

Από την άλλη βέβαια γελά κανείς γιατί είναι τόσο μπακάλικες και πρόχειρα στημένες που εύκολα μπορείς να τις ξεπεράσεις. Δηλαδή:

Εφόσον δεν υπάρχει έγκυρο συμφωνητικό (που δεν υπάρχει ποτέ, συνήθως είναι ένα κωλόχαρτο):
  • Λες ναι βεβαίως θα στειρώσω - δώσε μου το πεντιγκρί.
  • Λες ναι βεβαίως και δεν θα κάνω αναπαραγωγή.

Πληρώνεις, παίρνεις το σκύλο με τα πεντιγκριά και τη μεταβίβαση και γίνεσαι λούης. Και σιγά μην κάτσεις να ασχοληθείς παραπάνω.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
χμμμμμμ
Στα γιορκι δεν μπορείς γιατί το χρώμα αλλάζει.
Κορμι μια χαρά μπορείς να δεις την 8η εβδομάδα.

Τα υπόλοιπα που λες με κλεισμένες γενες από νωρίς και όλα αυτά τα ωραία, δεν αφορούν εκτροφεις, αλλά κάτι άλλο.
Για μένα.
Ψάξτε καλύτερα.

Πληρώνεις, παίρνεις το σκύλο με τα πεντιγκριά και τη μεταβίβαση και γίνεσαι λούης. Και σιγά μην κάτσεις να ασχοληθείς παραπάνω.
Αν στον δώσουν
Και σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί παραπάνω.
Μην μπλέκεις εκτροφεις με κουταβεμπορους καθαροαιμων.

σοβαρα βρε μιχαλη τωρα;;
η μανα και ο πατερας ευθυνοντε μονο για οσα θα παρει το κουταβι;;;

ωραια,ψωνατε μονο απο τσαμπιον γονεις (με οτι αυτο συνεπαγεται)
αυτο μας λες τωρα
Σοβαρά ρε Τάσο τώρα;;;;
Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα;;;;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
Δυστυχώς οι τρόποι μου και η παιδεία μου δεν με αφήνουν να εκφραστώ ελεύθερα. :mad:
Νομίζω ότι οι τρόποι είναι οι τελευταίοι πως μας απασχολούν. Σου παραθέτω τι έχεις γράψει εσύ ο ίδιος παλιότερα:

Όταν το είχεις γράψει δημόσια το είχα επικροτίσει.
Όμως:
  • Πόση αξία έχουν οι απαντήσεις σου σε θέματα που θίγουν τα εκτροφικά όταν εσύ ο ίδιος έχεις γράψει το παραπάνω;
  • Πόση βαρύτητα έχει η αντικειμενικότητα στις απαντήσεις σου;

Αν στον δώσουν
Και σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί παραπάνω.
Μην μπλέκεις εκτροφεις με κουταβεμπορους καθαροαιμων.
Φυσικά και θα μου τον δώσουν. Σε όλα ΝΑΙ θα τους πω.
Ρε συ αλήθεια τώρα - τότε που εγώ ψώνιζα από εκτροφέα εσύ δεν είχες μάλλον σκύλο ακόμα.

• Like
Reactions: saras

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Τα υπόλοιπα που λες με κλεισμένες γενες από νωρίς και όλα αυτά τα ωραία, δεν αφορούν εκτροφεις, αλλά κάτι άλλο.
Για μένα.
Ψάξτε καλύτερα
τι αφορουν βρε Μιχαλη;;κουταβεμπορους και την κυρα λιτσα που εχουν τα γαματα αιματα απο σκυλια ναρκωτικων η του εξωτερικου;;;
δεν εχεις δει εκτροφεις να εχουν την γεννα νωρις κλεισμενη εσυ δηλαδη;;η να εχουν λιστα αναμονης;;

Σοβαρά ρε Τάσο τώρα;;;;
Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα;;;;
αυτο καταλαβα ναι,οταν λες οτι 2 πετ γονειςθα σου δωσουν ενα σκλι με τα ποδια και θα κανει γαβ γαβ
βοηθα με αν θες να καταλαβω τι εννοουσες αφου οχι αυτο.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Ποιοι Βάσω;;;;
Οι σωστοί;;;;;
Δεν υπάρχει ούτε ένα στο εκατομμύριο.
Τουλάχιστον εγώ δεν θα σου έδινα εάν ήμουν εκτροφεας.

Όλοι οι υπόλοιποι με το σεις και με το σας θα σε είχαν, στα πούπουλα....
Θα σε παρακαλαγαν να πάρεις.
Μην λέμε ότι θέλουμε.

Όταν βλέπεις πως ο άλλος που έχεις απέναντί σου είναι του στυλ του Βασίλη πιο πάνω, (δικός μου είναι και ότι γουστάρω κάνω, στα έσκασα και αντε γειά) ε, όχι δεν δίνεις τον σκύλο ΣΟΥ.

Στο άλλο που λες που έγραψα, δεν καταλαβαίνω που κολλαει σε αυτά που λέμε τώρα και τι σχεση έχουν με μένα προσωπικά;;;
Βοήθησε με να καταλάβω.

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Όταν βλέπεις πως ο άλλος που έχεις απέναντί σου είναι του στυλ του Βασίλη πιο πάνω, (δικός μου είναι και ότι γουστάρω κάνω, στα έσκασα και αντε γειά) ε, όχι δεν δίνεις τον σκύλο ΣΟΥ.
Θα ήθελα πολύ να μου πεις σε ποιο σημείο μίλησα με τέτοια συμπεριφορά. Το να παραποιείς τα λόγια κάπου για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα είναι το μόνο εύκολο.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Ένας ένας

δεν εχεις δει εκτροφεις να εχουν την γεννα νωρις κλεισμενη εσυ δηλαδη;;η να εχουν λιστα αναμονης;;
Και βέβαια έχω δει και έχω ακούσει.
Αυτό τι σημαίνει;;;
Οτι το επικροτώ ή ότι επειδή το κάνουν αυτοί είναι το σωστό;;;
Τεράστια μαλακια είναι, γιατί κάνει μπαμ πως βάλανε μια γέννα για να πουλήσουν ξεκάθαρα, όχι για κείνους

αυτο καταλαβα ναι,οταν λες οτι 2 πετ γονειςθα σου δωσουν ενα σκλι με τα ποδια και θα κανει γαβ γαβ
βοηθα με αν θες να καταλαβω τι εννοουσες αφου οχι αυτο.
Εξαρτάται από το πετ έγραψα.
Δεν είναι όλα το ίδιο.
Δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο τσουβάλι.
Όλα εξαρτώνται από το τι θες να κρατήσεις, να διορθώσεις και να βελτιώσεις.
Έχεις έναν στόχο, ένα όραμα.
Όλα λοιπόν είναι σχετικά.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Μιλάμε για ζώα που εκτρέφονται και ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ. Δεν χαρίζονται.
Ανμου το χάριζες θα είχες κάθε δικαίωμα να επιβάλεις τους όρους σου, όμως το πουλάς και μάλιστα στα μαύρα.
Αφήστε λοιπόν τις αμπελοφιλοσοφίες και τις δικαιολογίες του καφενείου περί προστασίας πατέντας ή πνευματικών δεδομένων.
Από τα στιγμή που τα πουλάω δεν έχω κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτό που πουλάω.

Αυτά έγραψες.

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Από τα στιγμή που τα πουλάω δεν έχω κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτό που πουλάω.

Αυτά έγραψες.
Το ότι δεν δέχομαι να μου επιβάλλεις όρους: στείρωσης, συνιοδιοκτησίας, να πηγαίνω υποχρεωτικά σε εκθέσεις, να μην έχω το πεντιγκρί, να μην έχει περάσει στο πεντιγκρί το όνομά μου και ότι άλλο παλαβό έχεις προτείνει στα προηγούμενα σχόλιά σου και στηρίζεις αυτούς που τα κάνουν, μέχρι το: (δικός μου είναι και ότι γουστάρω κάνω, στα έσκασα και αντε γειά)
απέχει όσο η γη με την σελήνη.
Εκτός βέβαια αν φταίει η αντιληπτική ικανότητα που "λόγω παιδείας" δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά σε αντίλογο.

Τέλος, με έχουν προσβάλει πολλάκις εδώ μέσα, δεν έχω προσβάλει κανέναν, αλλά όλα έχουν τα όρια τους.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
Ποιοι Βάσω;;;;
Οι σωστοί;;;;;
Δεν υπάρχει ούτε ένα στο εκατομμύριο.
Τουλάχιστον εγώ δεν θα σου έδινα εάν ήμουν εκτροφεας.
Αλήθεια τώρα? Δεν σου κάνω για ανάδοχος σκύλου?

Ποια είναι το κριτήριά σου για τον ανάδοχο? Να είναι newbie και yes man? Και να πίνετε μαζί κρασά στις εκθέσεις? Και να γλύφει κατουρημένες ποδιές?

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Τεράστια μαλακια είναι, γιατί κάνει μπαμ πως βάλανε μια γέννα για να πουλήσουν ξεκάθαρα, όχι για κείνου
αλλο κομματι αυτο
οι πιο πολες γεννες αυτο τον σκοπο εχουν
η θα πει οτι δεν εβγαλε αυτο που ηθελε αρα δεν κρατησε (ολοι το λενε) αλλα στους νεους ιδιοκτητες πουλανε καλα σκλια.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
Στο άλλο που λες που έγραψα, δεν καταλαβαίνω που κολλαει σε αυτά που λέμε τώρα και τι σχεση έχουν με μένα προσωπικά;;;
Βοήθησε με να καταλάβω.
Επειδή λοιπόν έχεις αρχίσει να προσβάλλεις και μένα ως κάτοχο σκύλου, ας ξεκαθαρίσουμε και μερικά πράγματα για να ξέρουν όσοι διαβάζουν τι είναι ο καθένας μας εδώ και τι ρόλο παίζει για να μπουν μερικά πράγματα στη θέση τους.

Στο λινκ που παρέθεσα ποιο πάνω ομολογείς ότι όντας συναναστρεφόμενος τον επαγγελματικό κυνοφιλικό κύκλο (εκτροφείς κλπ.) σου είναι δύσκολο να δημοσιεύεσεις τα όποια στραβά του χώρου και ότι τα κάνεις αβαβά.

Άνθρωπος που κάνει αβαβά τις μαλακίες του χώρου περιμένουμε να έχει αντικειμενική άποψη;

Last edited:

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Τι θα ήθελες δηλαδή να γράψω για να θεωρηθεί ως αντικειμενική άποψη;

Προσπαθώ όσο μπορώ και ξέρω, να απαντώ, να εξηγώ, με επιχειρήματα σε κάποια που γραφονται και κατά την γνώμη μου χρίζουν επεξήγησης ή ακόμα και διόρθωσης. Προσπαθώ.
Δεν το καταφέρνω πάντα.

Βλέπεις πως μόνιμα υπάρχει μια αντίδραση. Πολλές φορές ακόμα και στα αυτονόητα. Λες και ο σκοπός είναι η διαφωνία για την διαφωνια, να περνάμε την ώρα μας.

Από κει και πέρα, λυπαμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

• Like
Reactions: mareco

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
αλλο κομματι αυτο
οι πιο πολες γεννες αυτο τον σκοπο εχουν
η θα πει οτι δεν εβγαλε αυτο που ηθελε αρα δεν κρατησε (ολοι το λενε) αλλα στους νεους ιδιοκτητες πουλανε καλα σκλια.
Με ρώτησες κάτι και σου απάντησα με βάση αυτά που ξέρω, και θα έκανα εγώ.

Το τι κάνουν οι άλλοι που μου φέρνεις σαν παράδειγμα, μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Ρώτα αυτούς γιατί το κάνουν και τι σκοπό έχουν.
Ίσως συμφωνήσεις με αυτούς περισσότερο

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Ίσως συμφωνήσεις με αυτούς περισσότερο
Μιχαλη ετσι νομιζεις;;;;
κριμα,γιατι εσυ τους στηνεις αδριαντες

Αν ήμουν εκτροφεας και είχα απέναντι μου κάποιον με αυτές τις απόψεις δεν θα έδινα κουτάβι μου.
Τόσο απλά
και οσο γιαυτο,επειδη ξερω λιγο παραπανω τον Βασιλη που οντως χανει λιγο το δικιο του γιατι του κολαει το μυαλο (οπως και σε εσενα,οπως και σε εμενα,οπως και σε πολους) μακαρι να εβρισκαν οι γαματοι που ξερεις η αν ξερεις ιδιοκτητες σαν αυτον.
κοντα σημα το παραδειγμα που δεν εκανε για εκτροφικο αλλα εκανε για αδεσποτο
συν οτι τον εκτροφεα του τον εχει ευαγγελιο.

καληνυχτα,βαρεθηκα.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
προσβάλλεις και μένα ως κάτοχο σκύλου,
Σε υποθέσεις δικές σου απάντησα, που έγραψες σε ένα μήνυμα πιο πίσω (έχω χάσει την μπάλα δεν θυμάμαι σε ποιο).

Δεν είναι προσωπικό το θέμα (για μένα τουλάχιστον)
Χώρια που δεν είμαι εκτροφεας για να σου δώσω ή όχι σκύλο.
Νομίζω παρεξήγησες.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
Τι θα ήθελες δηλαδή να γράψω για να θεωρηθεί ως αντικειμενική άποψη;

Προσπαθώ όσο μπορώ και ξέρω, να απαντώ, να εξηγώ, με επιχειρήματα σε κάποια που γραφονται και κατά την γνώμη μου χρίζουν επεξήγησης ή ακόμα και διόρθωσης. Προσπαθώ.
Δεν το καταφέρνω πάντα.

Βλέπεις πως μόνιμα υπάρχει μια αντίδραση. Πολλές φορές ακόμα και στα αυτονόητα. Λες και ο σκοπός είναι η διαφωνία για την διαφωνια, να περνάμε την ώρα μας.

Από κει και πέρα, λυπαμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Επιχειρήματα εμένα δεν μου χεις δώσει ακόμη στο γιατί δεν θα μου έδινες σκύλο.

Πάντως, προς ενημέρωσή σου, το Νο1 εκτροφείο γαλλικών στην Ευρώπη μου έδωσε κουτάβι "πηδώντας" άλλους 45 ενδιαφερόμενους πριν από μένα στη λίστα αναμονής. Αυτό για να ξέρεις ότι δεν γράφεις σε κανέναν χθεσινό.

Ως εκ τούτου και σε συνδυασμό με ό,τι είχες γράψει παλιότερα για τη "θέση σου" και που τώρα κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις (πάλι αβαβά), είσαι ο τελευταίος που δικαιούται να πει στον οποιονδήποτε και δη σε κατόχους σκύλων όπως εγώ ή ο @vasilis_mike αν είναι ικανοί ανάδοχοι για τα κουτάβια σου.

Κάτι μου θυμίζει πάντως αυτό... Και κάποιος άλλος εκτροφέας είχε γράψει ότι δεν θα έδινε κουτάβια σε "τέτοιους" όπως εμείς. Το γραψε λίγο πριν θυμηθεί ότι τελικά ο πατέρας της γέννας ήταν άλλος από αυτόν που νόμιζε στην αρχή... :ROFLMAO:

• Like
Reactions: TheBestBoi

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Μιχαλη ετσι νομιζεις;;;;
κριμα,γιατι εσυ τους στηνεις αδριαντες
Δεν νομίζω τίποτα.
Βλεπω τις απαντησεις που παίρνω.
Μέχρι εκεί.
Αν θες μπορείς να αναπτύξεις τον συλλογισμό σου, για την συζήτηση ή τέλος πάντων, αυτό που κάνουμε τις τελευταίες ώρες αγιοβαλεντιατικα.

Τους αδριαντες δεν τους κατάλαβα.
Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Αν μπορείς και ξεβαρεθεις, εξήγησέ μου τι εννοείς, μην νομίζω αλλά αντί άλλων.

Ως εκ τούτου και σε συνδυασμό με ό,τι είχες γράψει παλιότερα για τη "θέση σου" και που τώρα κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις (πάλι αβαβά), είσαι ο τελευταίος που δικαιούται να πει στον οποιονδήποτε και δη σε κατόχους σκύλων όπως εγώ ή ο @vasilis_mike αν είναι ικανοί ανάδοχοι για τα κουτάβια σου.
Κοίτα...
Αναφέρεσαι σε υποθετικά σενάρια που αφορούν τα γραφόμενα 2 ανθρώπων που δεν γνωρίζω προσωπικά.
Με βάση αυτά τα σενάρια κι έτσι όπως εγώ τα εξέλαβα όπως τα διάβασα, εάν ήμουν εκτροφεας, έχω κάθε δικαίωμα να μην θέλω να δώσω κουτάβια μου.
Τόσο πολύ τα θέτε;;;;
Δεν τα δίνω
Δεν τα δίνω

Να πάτε αλλού
Δεν πα να σου δώσε και ο Κάρολος το καμάρι του...
Εγώ δεν δίνω.
Αν είχα.

Αν ήμουν εκτροφεας και σας γνώριζα προσωπικά και τα λέγατε αλλιώς, μπορεί και να έδινα.
Μπορεί και όχι.

Για το άλλο που λες με το αβαβα, δεν σε πιάνω και δεν θέλω κιόλας (έχει κοβιντ)
Για τι με κατηγορείς;
Ευθέως.

Τι ξέρω ή τι νομίζεις ότι ξέρω δηλαδή και δεν λέω;
Να μάθω κι εγώ δηλαδή.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
Κοίτα...
Αναφέρεσαι σε υποθετικά σενάρια που αφορούν τα γραφόμενα 2 ανθρώπων που δεν γνωρίζω προσωπικά.
Με βάση αυτά τα σενάρια κι έτσι όπως εγώ τα εξέλαβα όπως τα διάβασα, εάν ήμουν εκτροφεας, έχω κάθε δικαίωμα να μην θέλω να δώσω κουτάβια μου.
Τόσο πολύ τα θέτε;;;;
Δεν τα δίνω
Δεν τα δίνω

Να πάτε αλλού
Δεν πα να σου δώσε και ο Κάρολος το καμάρι του...
Εγώ δεν δίνω.
Αν είχα.

Αν ήμουν εκτροφεας και σας γνώριζα προσωπικά και τα λέγατε αλλιώς, μπορεί και να έδινα.
Μπορεί και όχι.

Για το άλλο που λες με το αβαβα, δεν σε πιάνω και δεν θέλω κιόλας (έχει κοβιντ)
Για τι με κατηγορείς;
Ευθέως.

Τι ξέρω ή τι νομίζεις ότι ξέρω δηλαδή και δεν λέω;
Να μάθω κι εγώ δηλαδή.
Αυτό με το αβαβά το έχω εξηγήσει επανηλειμένα. Να το ξαναπώ πιο λιανά: Στα εκτροφικά θέματα ή άποψή σου έχει αξία 0 (μηδέν) γιατί δεν είσαι αντικειμενικός. Βαριέμαι να το ξαναεξηγώ.

Πως σου πέρασε αλήθεια από το μυαλό εσύ ότι πληρείς τα δικά μου κριτήρια εκτροφέα είναι απορίας άξιο. Ή ότι θα παρακαλούσα κάποιον να του δώσω τα λεφτά μου... ρε που ζείτε?

• Like
Reactions: TheBestBoi