Προϊόντα εξωπαρασίτωσης: Δράση και χρήσεις.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ναι περιλαιμιο ειναι γι αυτο λεω οτι το βαζω αναγκαστικα αν και δε μ αρεσει..
Η αμπουλα πρεπει να χει διαφορα 2-3 μερες, πριν κ μετα το μπανιο, οποτε ναι ψεκασε το με σιτρονελα, νωρις το πρωι πριν τη βολτα, και οταν πεφτει ο ηλιος

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Ναι περιλαιμιο ειναι γι αυτο λεω οτι το βαζω αναγκαστικα αν και δε μ αρεσει..
Η αμπουλα πρεπει να χει διαφορα 2-3 μερες, πριν κ μετα το μπανιο, οποτε ναι ψεκασε το με σιτρονελα, νωρις το πρωι πριν τη βολτα, και οταν πεφτει ο ηλιος

ευχαριστώ!
παραγγελθηκαν 4 αμπουλες advantix στην τιμή των 24 ευρώ.
(και acana small puppy breed) ;)

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Παιδια,εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο το κολαρο?
Virbac Animal Health | United States - PREVENTIC® Amitraz Tick Collar for Dogs

Εδω το πουλανε στην εξωφρενικη τιμη των 45 ευρω(!!!)..Το frontline παντως,ειτε το βαζουμε,ειτε οχι,το ιδιο πραμα..Τιποτα απολυτως,τα τσιμπουρια κανουν βολτες παντου:mad: Θα με βοηθουσε να ξερω αν το εχει χρησιμοποιησει καποιος με θετικα αποτελεσματα,μην πεταξω τζαμπα το 45αρι..

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παιδια,εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο το κολαρο?
Virbac Animal Health | United States - PREVENTIC® Amitraz Tick Collar for Dogs

Εδω το πουλανε στην εξωφρενικη τιμη των 45 ευρω(!!!)..Το frontline παντως,ειτε το βαζουμε,ειτε οχι,το ιδιο πραμα..Τιποτα απολυτως,τα τσιμπουρια κανουν βολτες παντου:mad: Θα με βοηθουσε να ξερω αν το εχει χρησιμοποιησει καποιος με θετικα αποτελεσματα,μην πεταξω τζαμπα το 45αρι..
Το φορναε μερικα "πελατακια" μου- αλλα με μετρια αποτελεσματα.
45???? για δες εδω http://www.manitera.de/tierarzneimi...egen-flohe-und-zecken/preventic-hundehalsband

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Aσε...εχω δει τι τιμες παιζουν στο ιντερνετ,αλλα και να παραγγειλω,τα ιδια λεφτα θα μου βγει ΟΤΑΝ με το καλο φτασει η παραγγελια λογω τελωνειου..
Frenchie μηπως γνωριζεις κατι πραγματικα δυνατο με τα τσιμπουρια? Εν αναγκη,θα παραγγειλω,τι να κανω..αλλα τουλαχιστον να κανει καλη δουλεια.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Κοιτα, εγω βολευομαι με το Scalibor και μονο στα δικα μου και δεν εχουν ΠΟΤΕ τους ψιλλους/τσιμπουρια.
Αλλα δεν τους κανω και μπανιο με σαμπουαν οσο το φορανε ( απο πασχα- χριστουγεννα περιπου- τους τα αλλαζω μια φορα μετα απο 4.5- 5 μηνες).

Και εμενα πανε και καθε σ/κ στο χωριο, που πρεπει να εχει πολλα τσιμπουρια- εαν κτινο απο τα αδεσοτα, που ειναι ΓΕΜΑΤΑ. Μπαινουν και στην θαλασσα και καθε μερα στην πισινουλα τους για να δροσιστουν.
Το χειμωνα, οταν βγαλουμε τα salibor, τους βαζω ενα "φυτικο αποθητικο" της CD vet.

Abwehrkonzentrat Hund 10 ml

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Eυχαριστω Frenchie..Του ξαναεβαλα και εγω scalibor πριν 3 βδομαδες,αλλα μαλλον εχει ''ξεθυμανει'' γιατι το ειχα καιρο(του το ξαναεβαλα φορεμενο ηδη).Στην αρχη νομισα οτι εκανε δουλεια,αλλα μετα απο λιγο καιρο,παλι εβρισκα τσιμπουρια.Προχθες μαλιστα,βρηκα και ενα καλοτα'ι'σμενο ,που σημαινει οτι οχι απλα πλησιαζουν,αλλα στρωνονται και στο φαγοποτι..Ταλαιπωρουμαστε ενα μηνα τωρα και ακρη δεν βγαζω.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
έχεις δοκιμάσει το kiltix της bayer?
Το φοράω στα αδέσποτα και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Οχι,δεν το εχω ακουσει καν,θα ψαξω μηπως και το βρω.Εχω δει προ'ι'οντα της Bayer,αλλα οχι το συγκεκριμενο.
Στο τελος θα εξοντωσω τον σκυλο και θα μεινω με τα τσιμπουρια..:shake:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δοκίμασέ το αν το βρεις, μπας και σωθείς. Δεν κάνει για σκνίπα, αλλά για τσιμπούρια και ψύλλους κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εγω ειχα μεγαλο θεμα με ψυλλους σε γατακια. Σκεφτειτε οτι τα ψεκαζα με effipro και μετα απο 3 μερες ξαναεβρισκα! Τελικα το αντιμετωπισα με αμπουλες stronghold

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Frontline βαζω αμπουλα.Επειδη το προβλημα πρεπει να εχει επεκταθει,αυριο θα παρω σπρευ και θα ψαξουμε να βρουμε εταιρια ''pest control'' να ερθουν να ψεκασουν το σπιτι.Βρισκω μωρα τσιμπουρια σε διαφορα σημεια..Δεν πιστευα οτι θα περασουμε ποτε τετοια φρικη..

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Frontline βαζω αμπουλα.Επειδη το προβλημα πρεπει να εχει επεκταθει,αυριο θα παρω σπρευ και θα ψαξουμε να βρουμε εταιρια ''pest control'' να ερθουν να ψεκασουν το σπιτι.Βρισκω μωρα τσιμπουρια σε διαφορα σημεια..Δεν πιστευα οτι θα περασουμε ποτε τετοια φρικη..
Κόλαση όνομα και πράμα.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν μπορεις να βρεις sebacil να ψεκασεις τον χωρο μονη σου?
Αυτο εκανα παλιοτερα που τα εβρισκα και πανω μου. . .
Και με frontline spray το σκυλο!
Εισαι σιγουρη οτι δεν μπορουμε να σου στειλουμε τιποτα?

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Δυστυχως δεν παιρνει αναβολη...εχθες μετακομισαμε στο αλλο δωματιο για να κοιμηθουμε,τα περισσοτερα τα βρισκω στο υπνοδωματιο μας (βρηκα μεχρι και πανω στο κρεβατι..)γιατι το βραδυ εχουμε ανοιχτο το κλιματιστικο και προφανως τα ξεφορτωσε εκει μεσα που ερχεται και κοιμαται και αναπαραχθηκαν..Αυριο το πρωι θα ερθουν οι ''tick busters'' να ψεκασουν το σπιτι.
Sebacil δεν βρηκα εδω και μεχρι να ερθει απο εξω θα αργησει,το θεμα εχει γινει επειγον,μαλλον εχουν εκκολαφθει αυγα γιατι ολα ειναι μωρα,πολυ μικρα.Επειδη θα πρεπει να απομακρυνθουμε και εμεις και ο σκυλος αυριο για καποιες ωρες,θα παμε καπου εξω και θα τον ψεκασουμε καλα με frontline spray.Με τις αμπουλες δεν ειδαμε προκοπη.Νομιζω οτι αυτα που βρισκω στον σκυλο,ανεβαινουν επανω του μεσα στο σπιτι,εναι τα ιδια μωρα που βρισκω και στους τοιχους,πατωματα.Πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω την φρικη που ζω..

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
αυτο που πρεπει να κανετε ειναι να ψαχνεστε κ σεις πανω σας μπροστα απο καθρευτη. Ανεβαινουν πανω σου κ δεν το καταλαβαινεις εννοειται! Προσεξτε πολυ αν βρειτε πως θα το βγαλετε κ στη συνεχεια θα πρεπει να παρακολουθειτε το σημειο που σας τσιμπησε!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Kατερινα ψαχνομαστε ολη μερα! Ψηλαφιζω και το κεφαλι μου συνεχεια με τα δαχτυλα και φυσικα μας εχει πιασει νευρικη φαγουρα,νομιζουμε οτι μας περπατανε συνεχεια.Θελω να τελειωσει γρηγορα αυτη η ιστορια,ηδη τραβηξε πολυ και αρχιζω να φρικαρω.
Παντως ψαχνοντας στο νετ ειδα οτι πρεπει να ειναι προνυμφες και ο χρονος εκκολαψης τους ειναι 3-6 εβδομαδες,κατι που συμπιπτει χρονικα με την περιοδο που τον φεραμε πισω στο σπιτι γεματο τσιμπουρια απο τη φαρμα που τον φιλοξενησαν.Καποιο θυληκο μας αφησε δωρακι..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul