Προϊόντα εξωπαρασίτωσης: Δράση και χρήσεις.

xrysopsaro

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
70
0
Ξάνθη
παιδιά κι εγω βάζω αμπούλα κάθε μηνα
ποτε frontline,πότε advantix,πότε effipro

όμως τον βλέπω να ξύνεται και τον ελεγξα και είδα ότι κάτι τον περπατάει
αυτα που έιδα ήταν σαν μερμύγκια κάπως και μου είπαν πως είναι ψύλλοι...

σημερα πρόσεξα και κάτι μάυρα σαν σκόνες σαν βρωμιές στα πίσω πόδια
λέτε να είναι αυγα ψύλλων?
τί να κάνω?
1) να τον ψεκάσω ή να βάλω αμπούλα?
δεν εχει περάσει ακόμη μηνας απο την τελευταία φορα

και απο την άλλη
2) αφού βάζω αμπούλα γιατι να έχει τέτοια???
η αλήθεια είναι ότι παμε πολύ στην εξοχη...

3) η αμπούλα μόνο προστατευει ή εξολοθρεύει κιόλας???

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
εχει δοκιμασει κανεις σας αυτο; http://www.megapharmacy.gr/portal/i...roduct_id=1413&option=com_virtuemart&Itemid=2

το πηρα εγω και μουεκανε εντυπωση οτι απωθει κουνουπια(τουλαχιστον δεν εχω τσιμπηματα) χωρις να μυριζει σιτρονελλα! το καλυτερο ειναι πως το εβαλα στα κοριτσΑ μου και το δεχθηκαν!!!

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο φαρμακο που ναι προστατευει κα ναι εξολοθρευη κιολας... Ενα απ τα δυο... Οποτε παιρνεις ενα σπρει που σκωτονει τα ζοιφεια και μια αμπουλα που σιγουρα ειναι το καλυτερο αποθυτικο για τα κουνουπια και τις σκνιπες.....

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
εχει δοκιμασει κανεις σας αυτο; http://www.megapharmacy.gr/portal/i...roduct_id=1413&option=com_virtuemart&Itemid=2

το πηρα εγω και μουεκανε εντυπωση οτι απωθει κουνουπια(τουλαχιστον δεν εχω τσιμπηματα) χωρις να μυριζει σιτρονελλα! το καλυτερο ειναι πως το εβαλα στα κοριτσΑ μου και το δεχθηκαν!!!
Δεν υπαρχει λογος να μπαινεις σε τοσο κοπο βαζοντας ενα σορο πραγματα πανω στο σκυλο για το καθε τη... Παρε μια αμπουλα Αdvantix που αποθει και τις σκνιπες και τα κουνουπια και ακομη και μυγες....

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Εγω εχω αλλο θεμα
εκει που μενω τωρα και καιρο εχει πολλα χωραφια γυρω γυρω... ενας παραδεισος για την Luna ....
ομως εχουμε ενα θεμα απο εκει περνανε λογης ζωης ζωα οικοσιτα και μη...
οσο και να την ψεκαζω ακομα και αν μπορουσα να μην αφησσω ουτε ψυλο πανω της μολις βγουμε εξω και παιξει ε σε 1-2 μερες αρχιζει παλι η γιορτη... την αφησα λοιπον 3 εβδομαδες χωρις ψεκασμα να δω τι θα γινει... ε ολλη την ωρα ξυνεται

με τσιμπουρια δεν εχω θεμα... 1ον ειναι λευκη και τα βλεπω με την μια και αν δεν δω κανενα το τρωει η αμπουλα...
αλλα με τους ψυλους? γιατι οπως παει θα περασει δυσκολο καλοκαιρι

τιποτα να ψεκασω την περιοχη υπαρχει? η μπα?

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Εγω εχω αλλο θεμα
εκει που μενω τωρα και καιρο εχει πολλα χωραφια γυρω γυρω... ενας παραδεισος για την Luna ....
ομως εχουμε ενα θεμα απο εκει περνανε λογης ζωης ζωα οικοσιτα και μη...
οσο και να την ψεκαζω ακομα και αν μπορουσα να μην αφησσω ουτε ψυλο πανω της μολις βγουμε εξω και παιξει ε σε 1-2 μερες αρχιζει παλι η γιορτη... την αφησα λοιπον 3 εβδομαδες χωρις ψεκασμα να δω τι θα γινει... ε ολλη την ωρα ξυνεται

με τσιμπουρια δεν εχω θεμα... 1ον ειναι λευκη και τα βλεπω με την μια και αν δεν δω κανενα το τρωει η αμπουλα...
αλλα με τους ψυλους? γιατι οπως παει θα περασει δυσκολο καλοκαιρι

τιποτα να ψεκασω την περιοχη υπαρχει? η μπα?
τι σπρει χρεισημοποιεις?

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
τι σπρει χρεισημοποιεις?
frontline....
το βαζω ηρεμει 2-3 μερες καπως και μετα παλι τα ιδια...
αλλα δεν θελω να την ψεκαζω καθε τρις και λιγο το εκανα μια δυο τρεις .. ε ειπαμε πφφφφφφφ

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Λεω να δοκιμασεις να εφαρμοσεις το Frontline οπως το εφαρμοζω εγω και καλιπτομαι για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα! Δοκιμασε να το βαλεις οπως βαζεις μια αμπουλα , σε ολη τη ραχη, στα πλευρα το ιδιο και στις μασχαλες , τη κοιλια, και μεσα στα αυτια! Δηλαδη ανοιγεις σε ενα σημειο το τριχωμα ως που να φανει το δερματακι και ψεκαζεις μια φορα, εγω ψεκαζω 4 περιοχες στη ραχη, απο 3 στο καθε πλευρο κ τλπ (ειναι 7.5 κιλα). Λογω το οτι και εγω ειχα ενα θεμα με το frontline, μιλησα με τον κτηνιατρο και κατελειξα σε αυτη την διαδικασια!
Και ειναι και πιο ευκολο παρα το να σηκωνεις ολο το τριχωμα να ψεκαζεις να φορας και γαντια για να τριψεις και να ζοριζεται και η αλλη γιατι μυριζει πολυ εντονα....

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Δεν υπαρχει λογος να μπαινεις σε τοσο κοπο βαζοντας ενα σορο πραγματα πανω στο σκυλο για το καθε τη... Παρε μια αμπουλα Αdvantix που αποθει και τις σκνιπες και τα κουνουπια και ακομη και μυγες....
καλο μου, ειμαι κατα των χημικων και γενικοτερα την ψαχνω ... :) ευχαριστω ομως!

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Δοκιμασε να το βαλεις οπως βαζεις μια αμπουλα , σε ολη τη ραχη, στα πλευρα το ιδιο και στις μασχαλες , τη κοιλια, και μεσα στα αυτια!
θα το δοκιμασω και βλεπουμε :/
γιατι εδω εχουμε θεμα με τους ψυλους πφφφφφ

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Εγώ του βάζω την Frontline (αμπούλα). Βλέπω ότι πολλοί από εσάς χρησιμοποιουν την Advantix. Είναι καλύτερη από την Frontline? Τι γνώμη έχετε? Ποια είναι λιγότερο επιβαρυντική?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Η frontline δεν κανει για την σκνιπα.
Εκτος απο την Αdvantix υπαρχει και η Εxpot και η ectostop.
Τωρα πια κανει τι μικροτερη ζημια, ολα χημικα ειναι τι να σου πω.

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Υπαρχουν και οικολογικες αμπουλες αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αποτελεσματικες... Παντως ειναι λιγο πιο ακριβες απο τις συνηθησμενες!

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
παραδειγμα;;; γιατι εγω που χρησιμοποιω βιολογικες-οργανικες, δεν εχω κανει την ιδια διαπιστωση.
Πουλαει η κομμωτρια της μικρης αμπουλες που ειναι στα 14 ευρο, 4μλ απο τι θυμαμαι , δεν θυμαμαι πως ονομαζεται γιατι δεν ενδιαφερθηκα καμια φορα να την παρω....4 ευρο διαφορα με το advantix..

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
προφανως η κομμωτρια πουλαει ακριβα...Επισης, καποιοι στην Ελλαδα εχουν τα βιολογικα για πεταμα και τα πουλανε τζαμπα σχεδον , και υπαρχουν και αλλοι που εχουν μυριστει τη μεταστροφη του κοσμου προς τα βιολογικα, και βαρανε τις τιμες...Νομιζω ειναι η εν λογω στη βου κατηγορια.χιχι!

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ειναι μου εχουν πει για ειδικες περιπτωσεις. Δεν ειναι για μηνιατικη κουρα :)

Υγ: ταδε εφη κτηνιατρος, και πετσοπαδες δυο, τρεις, δεν θυμαμαι

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
ειναι μου εχουν πει για ειδικες περιπτωσεις. Δεν ειναι για μηνιατικη κουρα :)

Υγ: ταδε εφη κτηνιατρος, και πετσοπαδες δυο, τρεις, δεν θυμαμαι
ναι?? εμενα μου την δινουν για μηνιαια εφαρμογη............. δεν κανει λες???
για τι ειδικες περιπτωσεις δηλαδη???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97