Προτάσεις για ξηρά τροφή

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ριξε μια ματια στις belcando. Μεγαλη ποικιλια κωδικων και καλες τροφες. Θα βρεις οτι θες που να ταιριαζει στις αναγκες των σκυλων σου. Απο οικονομικες στα 50€ το 15κιλο εως ελευθερες δημητριακων ή grain free που λενε στο χωριο. Ποιοτητα super premium. Μπες στη σελιδα και δες. Εγω ταϊζω χρονια σκυλια και γατια με τροφες της εταιρειας και ειμαι ευχαρηστημενος.

• Like
Reactions: Sofouli

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ριξε μια ματια στις belcando. Μεγαλη ποικιλια κωδικων και καλες τροφες. Θα βρεις οτι θες που να ταιριαζει στις αναγκες των σκυλων σου. Απο οικονομικες στα 50€ το 15κιλο εως ελευθερες δημητριακων ή grain free που λενε στο χωριο. Ποιοτητα super premium. Μπες στη σελιδα και δες. Εγω ταϊζω χρονια σκυλια και γατια με τροφες της εταιρειας και ειμαι ευχαρηστημενος.

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
Σοφουλα, αμα ειναι ετσι, τοτες οριστε η τροφη για ΛΕΦΤΑΔΕΣ

Τροφή Σκύλων Terra Canis άριστης ποιότητας, με φυσικά συστατικά
ποιότητας κατάλληλης για τρόφιμα ανθρωπου, παρασκευάζεται
σε ένα κρεοπωλείο στην Άνω Βαυαρία.

Μια φορα ανοιξα κονσερβα και παραλιγο να την φαω ο ιδιος,
τοσο ωραια μοσχομυριζε.

https://www.terracanis.co.uk

--------
Μπήκα στο site από περιέργεια και ω Θεέ μου. 79 ευρώ τα 5 κιλά ξηράς τροφής!!!!! Holy sh... Παραδόξως οι υγρές τροφές δεν μου φάνηκαν τόσο ακριβές. Ακριβές, αλλά όχι τόσο όσο η ξηρά της.

• Like
Reactions: Six and Sofouli

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Όντως, οι υγρές θα έλεγα είναι οικονομικές σχετικά, δελεαστικές σίγουρα (πεινάω κιόλας).
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν κολυμπάω στο χρήμα.
Τα μικρά σκυλιά έχουν μικρά κόστη σε διατροφή.
Τα κοκόνια, έχουν ελάχιστα προβλήματα υγείας, οπότε και τα κτηνιατρικά είναι πολύ μειωμένα.
Μπλουζάκια, κολάρα με στρασάκια, ζιπουνάκια, κοκαλάκια για τα μαλλιά και λοιπά σκατάκια δεν αγοράζω, οπότε μηνιαία τα έξοδα είναι λίγα. Για αυτό και μπορώ να διαθέσω ότι χρειάζεται για να τρέφονται οι σκύλοι μου σωστά.

Θα ψάξω και την Belcando, ευχαριστώ!

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Εμπιστευομαι τη Naturea,βεβαια ψωνιζω μια φορα το χρονο για τις διακοπες κυριως γιατι δεν βολευουν τα ωμα κρεατα κτλ.
Ειναι καλη παντως για ξηρα .

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
@d3ac0n
Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο για τις εξετάσεις της μικρής και τον ρώτησα και περί βρώμης.
Μεταφέρω αυτούσια το τι μου είπε, δεν είχα χρόνο να το ψάξω μόνη μου, αλλά θα το κάνω.

Η βρώμη (σύμφωνα με αυτόν) πέρα από ένα filler που είναι ασφαλέστατο για βρώση από σκύλους, έχει όμως και την ιδιότητα να καταστέλει την νευρικότητα αλλά και τις σεξουαλικές ορμές σε Άλογα, Γαϊδάρους κλπ. Μάλιστα, όντας περίεργος για τα αποτελέσματα αυτής σε σκύλο, ρώτησε εάν έχεις παρατηρήσει κάτι στα επίπεδα ενέργειας.

*Παιδιά μην πίνετε και καπνίζετε, φάτε βρώμη και παίξτε pro :ROFLMAO:

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Μιας και ταιζω αραια και που, οταν δινω μαγειρευτο αντι για ρυζι, δεν εχω παρατηρησει κατι αξιο ανφορας. Το ιδιο τρελοκούταβο που ειναι παραμενει, βρωμη or no βρωμη (εγω χρησιμοποιώ rolled oats και οχι νιφαδες).

• Like
Reactions: Sofouli