Προετοιμασία εργασιακού σκύλου? Σοβαρά?

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
δεν είχα ιδέα οτι μπορείς να "εκπαιδευσεις" εναν σκύλο εργασίας με αυτόν τον τρόπο. Ξεφτίλα....

[video=youtube;m88438wCNds]http://www.youtube.com/watch?v=m88438wCNds[/video]

ο παραπάνω "κύριος" πιάστηκε λόγω του βίντεο και αποκλείστηκε απο το πρωτάθλημα, αλλά πόσα σκυλιά έχει "εκπαιδευσει"?

FCI - Federation Cynologique Internationale firmly opposes Dog Cruelty

In the light of a serious incident that took place in Zalaegerszeg (Hungary) during the training session on the occasion of the 2012 FCI World Championships for Utility Dogs (from 20 until 23rd of September 2012), the FCI and its General Committee have agreed with the disqualification pronounced by the FCI Commission for Utility Dogs against the author of the very unfortunate and unacceptable behaviour. According to its mission statements, the FCI wishes to reiterate its firm opposition against any dog cruelty and any person committing such abuses will be penalized.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Δυστυχώς για να φτάσεις στο Παγκόσμιο, το επίπεδο είναι τρομερά υψηλό κ ο σκύλος πρέπει να'ναι ρομπότ... στην κυριολεξία, οπότε σίγουρα πέφτει τρελή πίεση στους σκύλους κ γι'αυτό χρειάζονται "γερά νεύρα"... (εγώ τους αυτούς τους σκύλους, πλην εξαιρέσεων, τους θεωρώ "καταδικασμένους").

Αποτέλεσμα της ανθρώπινης ματαιοδοξίας είναι κ το βίντεο που έβαλες, Γιώργο.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
δεν είχα ιδέα οτι μπορείς να "εκπαιδευσεις" εναν σκύλο εργασίας με αυτόν τον τρόπο. Ξεφτίλα....

[video=youtube;m88438wCNds]http://www.youtube.com/watch?v=m88438wCNds[/video]

ο παραπάνω "κύριος" πιάστηκε λόγω του βίντεο και αποκλείστηκε απο το πρωτάθλημα, αλλά πόσα σκυλιά έχει "εκπαιδευσει"?
Oχι οτι ειμαι υπερ της κακοποιησης οπως αυτη φαινεται καθαρα, αλλα αλλο τοσο ειμαι κατά του τυπου που ''εφτιαξε'' το βιντεο με ΞΕΝΕΣ κραυγες σκυλου τις οποιες ο ιδιος ή καποιος συνεργατης του προφανως δημιουργησε για τις αναγκες των γυρισματων...ΝΤΡΟΠΗ.

Και για οσους δεν καταλαβαν, οι φωνες ΔΕΝ ειναι απο τον σκυλο που βλεπουμε στο βιντεο.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Oχι οτι ειμαι υπερ της κακοποιησης οπως αυτη φαινεται καθαρα, αλλα αλλο τοσο ειμαι κατά του τυπου που ''εφτιαξε'' το βιντεο με ΞΕΝΕΣ κραυγες σκυλου τις οποιες ο ιδιος ή καποιος συνεργατης του προφανως δημιουργησε για τις αναγκες των γυρισματων...ΝΤΡΟΠΗ.

Και για οσους δεν καταλαβαν, οι φωνες ΔΕΝ ειναι απο τον σκυλο που βλεπουμε στο βιντεο.

Καλά, εγώ ήχο δεν είχα, μόνο κ μόνο από τη γλώσσα του σώματος σχολίασα...

Το αν έβαλε ψεύτικες κραυγές, αν κ είναι λίγο γελοίο, μικρό πταίσμα σε ό,τι φάινεται. Το ότι αποκλείστηκε ο συγκεκριμένος από τους αγώνες, εξάλλου, τα λέει όλα.
Εδώ στην Ελλάδα, ίσως κ να παραβλεπόταν........

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εγώ δυστυχώς δεν έχω ήχο μόνο εικόνα, αλλά έχει καμιά σημασία? κάποιος του την είχε στημένη προφανώς.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι οι απαθείς θεατές...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Νατάσσα, βάλε ήχο και πες μας ποιό σκυλί υποφέρει και απο ποιόν για τις ''ανάγκες'' του video clip...
Έβαλα.
Κανένα δεν "κλαίει", αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πέφτει ξύλο κ τράβηγμα αυτιών αβέρτα κ ότι είναι κ η μέθοδος που θα ακολουθούσες για να συμμετάσχει ο σκύλος σου σε αγώνες.

Αλλά κ πάλι, στεκόαμστε σε λάθος σημείο... Δείτε το βίντεο χωρίς ήχο! :cool:

Προφανώς κάποιος "τον περίμενε στη γωνία" το συγκεκριμένο εκπαιδευτή.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
εγώ δυστυχώς δεν έχω ήχο μόνο εικόνα, αλλά έχει καμιά σημασία? κάποιος του την είχε στημένη προφανώς.
Δεν εχεις καταλαβει Γιωργο. Το κλαμα του σκυλου στο βιντεο δεν ειναι το κλαμα του σκυλου που εκπαιδευεται αλλα καποιου τον οποιο ηχογραφησαν αυτοι που εφτιαξαν το βιντεο και εβαλαν τα fake κλαματα.

Δημιουργησαν προφανως κλαματα σκυλου, με τα οποια ''επενδυσαν'' ηχητικα το βιντεο. Τωρα εαν καποιοι δεν βλεπουν το ασυγχωρητο της υποθεσης και την καφρίλα, λυπαμαι...

Νατασσα το ειδα το βιντεο, αλλα το ακουσα κιολας. Αλλα εγω δεν μενω μονο στην εικονα...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Το αν έβαλε ψεύτικες κραυγές, αν κ είναι λίγο γελοίο, μικρό πταίσμα σε ό,τι φάινεται. Το ότι αποκλείστηκε ο συγκεκριμένος από τους αγώνες, εξάλλου, τα λέει όλα.
Εδώ στην Ελλάδα, ίσως κ να παραβλεπόταν........
Νατάσσα, ναι σε όλα...

Και, σε συσχετισμό με άλλο θέμα που "τρέχει" ταυτόχρονα: Αποκλείστηκε από τους αγώνες επειδή υπάρχει το βίντεο!!!
Στην Ελλάδα, ίσως να διέψευδαν και το βίντεο...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Για να τον αποκλείσουν, όμως, μια κ κάνει μπαμ ότι δεν είναι κλάματα γνήσια.... (ποιος θα το πίστευε αυτό; ), προφανώς κ οι υπεύθυνοι στην εικόνα θα έδωσαν βάρος.......

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Mην πατε μακρια... κυκλοφορουν κατι βιντεακια στο φεισμπουκ σημερα με Ελληνα εκπαιδευτη και εκτροφεα πολυ δημοφιλους φυλης... μουρλια....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Για να τον αποκλείσουν, όμως, μια κ κάνει μπαμ ότι δεν είναι κλάματα γνήσια.... (Μπαμ κάνει), προφανώς κ οι υπεύθυνοι στην εικόνα θα έδωσαν βάρος.......
ΡΕ Νατασσα, δεν ειπα εγω πουθενα οτι κακως τον απεκλεισαν ΟΥΤΕ ειμαι υπερ αυτου που βλεπω στο βιντεο!!! Ειναι δυνατον να πρεπει να εξηγησω αυτο??

Δεν μπορω να δεχθω αυτο που εκανε αυτος που ανεβασε το βιντεο στο youtube, ειναι ΝΤΡΟΠΗ απο την μερια του και ΚΑΦΡΙΛΑ-ΑΠΑΤΗ(ως προς το ηχητικο κομματι). Αυτο ειπα!

Τωρα εαν εσενα δεν σε νοιαζει οτι καποιο άλλο σκυλι κακοποιειται για να βγαλει τις κραυγες και ηχογραφειται προκειμενου να 'επενδυθει'' το παραπανω βιντεο, ΟΚ!

Εμενα δεν με αφηνει παγερα αδιαφορο, και δεν μου αρεσει να(προσπαθουν) να με εξαπατησουν...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...Δεν μπορω να δεχθω αυτο που εκανε αυτος που ανεβασε το βιντεο στο youtube, ειναι ΝΤΡΟΠΗ απο την μερια του και ΚΑΦΡΙΛΑ-ΑΠΑΤΗ (ως προς το ηχητικο κομματι). Αυτο ειπα!

2. ...Τωρα εαν εσενα δεν σε νοιαζει οτι καποιο άλλο σκυλι κακοποιειται για να βγαλει τις κραυγες και ηχογραφειται προκειμενου να 'επενδυθει'' το παραπανω βιντεο, ΟΚ!
Δύο πράγματα έχω να πω...

1. Αυτός λέγεται απλώς μ@λ#κας...

2. Τώρα, αν το διανοηθώ και αυτό... είναι εγκληματίας...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Τωρα εαν εσενα δεν σε νοιαζει οτι καποιο άλλο σκυλι κακοποιειται για να βγαλει τις κραυγες και ηχογραφειται προκειμενου να 'επενδυθει'' το παραπανω βιντεο, ΟΚ!
Τώρα σου φτιάχνω ηχητικό μνμ με σκύλο να κλαίει, αυτό τι σημαίνει, ότι κακοποίησα κάποιο; Ήχο πρόσθεσε...
Κ εξάλλου κάνει μπαμ η προσθήκη, οπότε πώς εξαπατήθηκες δηλ...;

Τέσπα, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, Γιάννη, είναι γνωστό πλέον... :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97