Καλησπερα σας,ειμαι καινουριος εδω περα και θα ηθελα αρχικα να σας συστηθω,ειμαι 19 ετων,και πριν απο καποιους μηνες αγορασα ενα κουταβακι πρεσα καναριο απο εκτροφειο...Δεν γνωριζω παρα πολλα για να ειμαι ρεαλιστης σε σχεση με αλλους απο εδω μεσα που ειδα και βαση της ηλικιας μου,παρα μονο εκατονταδες πραγματα που εχω δει-διαβασει στο ιντερνετ...ομως ειναι μια φυλη που απο μικρος θαυμαζα και επελεξα να παρω αυτο την ρατσα...το σκυλι...το πηρα ΚΑΘΑΡΑ για καθηκοντα ασφαλειας..Λοιπον ,ο σκυλος,ζει σε εναν τεραστιο χωρο 15 στρεματων,που παλια ηταν εργοστασιο αλλα τωρα εκλεισα,εφυγε ο ενοικιαστης...και ηθελα ενα σκυλο για λιγο παραπανω φυλαξη του χωρου αλλα και για εμενα.τον tyson ton phra 3 μηνων,και τωρα ποια εχει πατησει τα 8...Λογο του οτι βρισκεται σε βουνο στην ουσια το μερος και ειναι πολυ απομερα δν γινεται το σκυλι να κοινονοικοποιηθει με κοσμο,περναω παρα πολλες ωρες την ημερα μαζι του,τον παω βολτα..αλλα μεχρι εκει,το σκυλι ειναι 8 μηνων και ισως να μην εχει δει καν αλλο ανθρωπο περα απο εμενα και την μητερα μου....που με εμας βεβαια ειναι απιστευτα καλος και υπακουος...αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι οτι παρολο που εχει μεγαλωσει ετσι ο σκυλος ειναι φοβερα παιχνιδιαρης!!!! πριν λιγες ημερες,πηγα με εναν γνωστο μου για να το δει,μολις μπηκε στους 8 μηνες,ηθελα και εγω για να δω την αντιδραση του σκυλου μου,στην αρχη ηταν επιφυλακτικος,ομως μολις τον μιλησε λιγο αρχισε τα παιχνιδια!!! αυτο με στεναχωρησε λιγο μιας και σας ειπα τον θελω καθαρα για φυλαξη,για αυτο επελεξα και αυτη την φιλη...αν και γνωριζω πως ειναι μικρος ακομα,αλλα ο σκυλος ειναι 8 μηνων και δεν κανει ΄γαβ΄....πειτε μου τις γνωμες σας...ειναι φυσιολογικο? ευχαριστω