Πρεπει????

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Χτες, οπου ειχαμε και πολυ ζεστη, ηρθε στο ιατρειο που συνεργαζομαι αυτο εδω το παλικαρι:

Αναρωτιεμαι πραγματικα τι σκεφτοναι οι ιδιοκτητες και επιβαλλουν το καιμενο το ζωακι τους σε τετια πραγματα.
Και εγω εχω βαλει ρουχαλακια στην Εσμεραλντα μου- αλλα για 10-20 λεπτα, μεχρι να παρω καμια καλη φωτογραφια- ή, επειδη εχει προβλημα με την μεση της το χειμονα, οταν κανει κρυο η βρεχει και φοραει ενα μπουφαν- αλλα μεχρι εκει.

Ειναι καπος χαριτομενο- δεν λεεω, να το κανεις ετσι για εφε σε ειδικες περιπτοσεις- αλλα ειναι ζωοφιλια αυτο??

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
To καπελο το καταλαβαινω ως ενα σημειο, αλλα τα ρουχα γιατι;;; :shock: :roll: :roll: :roll:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
FrenchieFan said:
Ειναι καπος χαριτομενο- δεν λεεω, να το κανεις ετσι για εφε σε ειδικες περιπτοσεις- αλλα ειναι ζωοφιλια αυτο??
Όχι δεν είναι ζωοφιλία κατά τη γνώμη μου, είναι κακοποίηση και μέγα καραγκιοζιλίκι! :evil:
Υπεύθυνη κυνοφιλια σημαίνει πάνω απ’ όλα, σεβασμός στη φύση του ζώου. Η φύση του ζώου στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το τζιν παντελόνι με τις τιράντες και το καπέλο?

Με αφορμή αυτό, θυμήθηκα και την άλλη που στραγγάλιζε το καημένο το pug με τα Swarovski ( ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!!! )
και συγχύστηκα πρωί πρωί! :evil: :evil: :evil:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
:lol: :lol: :lol: Τι σκυλί είναι???

Ρε τον καημένο....θα ήθελα να ήμουν από κάποια γωνιά να δω το βλέμμα της Frenchie όταν θα έσκασε μύτη το μοντέλο στην πόρτα του ιατρείου :lol:

Είμαι κάθετα και οριζόντια αντίθετη με το ντύσιμο εκτός κι αν επιβάλλεται για λόγους υγείας(παπουτσάκια-πολύ κρύο-κτλ).

Οσον αφορά στο σεβασμό στη φύση του ζώου που είπε η ROTTIE,νομίζω πως πια έχουμε μπερδέψει και ξεχάσει την έρμη αυτή φύση του,δυστυχώς, από τη στιγμή που βάλαμε τα σκυλιά στα σπίτια μας και ό,τι συνεπάγεται αυτό.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ημαρτον!! Τα καημενα τα ζωντανα τι τραβανε.. Ε και ειναι και γελίο..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
keyman said:
Οσον αφορά στο σεβασμό στη φύση του ζώου που είπε η ROTTIE,νομίζω πως πια έχουμε μπερδέψει και ξεχάσει την έρμη αυτή φύση του,δυστυχώς, από τη στιγμή που βάλαμε τα σκυλιά στα σπίτια μας και ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Το θεμα είναι να μην ξεχνάμε πως ο σκύλος είναι ΖΩΟ Γεωργία.
Η απομάκρυνση από τη φύση ήταν δική μας επιλογή και όχι του σκύλου. Εμείς επιλέξαμε να ζούμε μέσα σε τόνους τσιμέντου, να βλέπουμε το πράσινο σε φωτογραφίες και τα ζώα σε ζωολογικούς κήπους. Ο σκύλος απλά ακολούθησε...

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε λοιπόν, όσοι ισχυριζόμαστε πως αγαπάμε τα ζώα μας, είναι να προσπαθήσουμε να τους δώσουμε πίσω (στο μέτρο του δυνατού) αυτό που εμείς τους στερήσαμε. Τη φύση τους.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ε όχι και πρέπει!!!!!

Αν είναι δυνατόν το κακόμοιρο το ζωντανό!!!!!!! :shock: :shock:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ROTTIE said:
Με αφορμή αυτό, θυμήθηκα και την άλλη που στραγγάλιζε το καημένο το pug με τα Swarovski ( ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!!! )
και συγχύστηκα πρωί πρωί! :evil: :evil: :evil:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δε λέω ότι δεν έχει πλάκα (από τη γελοία άποψη δηλαδή), αλλά όχι και να βγάζεις έτσι έξω το σκυλί και μάλιστα με αυτήν την ζέστη.
Εγώ έχω δύο μπλουζάκια για το Μπλουζάκι. Ένα πουλοβεράκι για να μη κρυώνει στο μηχανάκι το χειμώνα κι ένα διαφημιστικό που το είχαμε βάλει σε μια έκθεση για διαφήμιση. Δεν ενοχλείται αλλά δεν θα τη κυκλοφορούσα κι έτσι, ήμαρτον. Εμένα αισθητικά με χαλάνε και τα κολάρα πάνω στο ζώο, αλλά δε γίνεται αλλιώς.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα κλείσει ραντεβού, θα μας φωνάξεις να τον στριμώξουμε στην γωνία να του τα ψάλουμε ένα χεράκι!

Ο τύπος σίγουρα χάνει λάδια :evil: :evil:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Milou said:
Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα κλείσει ραντεβού, θα μας φωνάξεις να τον στριμώξουμε στην γωνία να του τα ψάλουμε ένα χεράκι!

Ο τύπος σίγουρα χάνει λάδια :evil: :evil:
Τυπισσα!!

Δεν ειχε ερθει για μενα- αλλα για εμβολια του μικρου Διονυση (ετσι λενε τον σκυλο!!) και ετσι δεν κλεινει ραντεβου!!
Κριμας!!! :wink:

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Ελεος δν παμε καλα καθολου ομως! Συγνωμη θεωρει οτι με το παντελονι το προστατευει απο τη ζεστη?
Αντε πες το καπελο παει στο δι@ολο(που δν το λες αλλα τεσπα)το παντελονι ομως?
Αισχος! :evil: :evil:

Noela said:
Εμένα αισθητικά με χαλάνε και τα κολάρα πάνω στο ζώο, αλλά δε γίνεται αλλιώς.
Κ εμενα στα σκυλια που ειχα εχω και θα εχω δν φορουσα παρα μονο οταν επρεπε να το δεσω για καποιο λογο η για τη βολτα!
(εννοειται πως δν υπηρχε κινδυνος να φυγει απο το σπιτι η να χαθει οποτε να χρειαζεται αμεσα λουρι και ταυτοτητα. Μονο στη βολτα.) :wink:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
MANOY said:
Κ εμενα στα σκυλια που ειχα εχω και θα εχω δν φορουσα παρα μονο οταν επρεπε να το δεσω για καποιο λογο η για τη βολτα!
(εννοειται πως δν υπηρχε κινδυνος να φυγει απο το σπιτι η να χαθει οποτε να χρειαζεται αμεσα λουρι και ταυτοτητα. Μονο στη βολτα.) :wink:
Μη το λες... :roll: Εμένα χάθηκε τη μοναδική μέρα που δε φορούσε το κολάρο με τη ταυτότητα, από το σπίτι. Από τότε όλοι (και ο γάτος) φοράνε ολημερίς και οληνυχτίς κολάρο με ταυτότητα.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Για μένα το να σέβεται ή όχι τη φύση του ζώου δεν είναι έγκλημα και σίγουρα δε το αντιλαμβάνονται και έτσι οι ιδιοκτήτες.

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που το κάνουν, έχουν κυρίως άγνοια του τι προκαλούν στο σκύλο τους. Αρκεί να καταλάβουν ότι το σκυλί δεν είναι μια κούκλα που το ντύνεις και δεν είναι μόνο θέμα γούστου. Πολλές φορές το ζώο μπορεί πραγματικά να υποφέρει.

Ο κτηνίατρος έπρεπε να πει κάτι. Του πέφτει λόγος για αυτό.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Noela said:
MANOY said:
Μη το λες... :roll: Εμένα χάθηκε τη μοναδική μέρα που δε φορούσε το κολάρο με τη ταυτότητα, από το σπίτι. Από τότε όλοι (και ο γάτος) φοράνε ολημερίς και οληνυχτίς κολάρο με ταυτότητα.
Στον Ιβαν μου μονο φορουσα επειδη μενω με τη γιαγια κ εκεινη δν εχει τοσο γρηγορα αντανακλαστηκα για να τον προλαβει αν εφευγε.
Στα 2 κολλευ επειδη ειναι στον Ωρωπο το σπιτι μας ειναι σε μερος π υπαρχει μονο αλλο ενα σπιτι και τα υπολοιπα ειναι χοραφια(δν υπαρχουν εξωτερικα ερεθισματα δλδ) εκτος του οτι δν βγαινουν απο την πορτα κ ας ειναι ανοιχτη αν τυχει να βγουν πανε μεχρι το απεναντι χωραφι και γυρνανε δν εχουμε κινδυνο να τα χασουμε εκει, δν περνουν αμαξια και μολις τα φωναξουμε γυρνανε(κ εγω οταν τα βγαζω ελευθερα τα βγαζω αλλα δν υπαρχει ψυχη εκει γυρω οποτε δν υπαρχει και κανενας κινδυνος)
Και εννοειτε πως οταν κλεινει η πορτα δν υπαρχει τροπος να βγουν. :wink:

Τεσπα αλλο ειναι το θεμα :roll:
Πιστευω πως δν πρπει για κανενα λογο να εξανθρωπιζουμε τα ζωα. Ετσι χανεται ο σκοπος για τον οποιο εχουν δημιουργηθει.

Πρεπει ολοι να το κατανοησουμε αυτο!
Μπορει να ειναι χαριτωμενο να τα ντυνουμε και να γελαμε αλλα εκεινο δν ξερουμε πως νιωθει.

Οκ κανε την πλακα σου ντυσ'το για 10 λεπτα τραβα καμια φωτο αλλα μεχρι εκει.
Θεωρω πως με ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια περιεργα κολαρα,ρουχα κλπ ικανοποιουμε τη δικη μας αισθητικη(μ@λ@κια 8) )

Το σκυλι μας δν καταλαβαινει κατι απο ολα αυτα απλα ταλαιπωρειται.

Εδω το κολαρο εβγαζα μερικες φορες απο τον ιβαν και εκανε σαν τρελος χοροπηδουσε γυρω γυρω λες και το ειχα αλυσοδεμενο μερες... :lol:

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
και συγχύστηκα πρωί πρωί!
Πάλι τα ίδια.