xritaki said:
Εγω παντως θα συμφωνησω με αλεξάνδρα.. Απο αγνοια το κανει η κυρια.. Καλο ειναι να της το πουνε.. και αν το ακουσει απο 1-2 γιατρους το πιο πιθανο ειναι να το αλλαξει..
Η αγνοια πολλες φορες ειναι επικινδυνη. Οπως π.χ. ποσος κοσομος εχιε τα παιδια του σαν κρεμμυδια το χειμωνα στους 12 βαθμους κελσιου και δινει συνεχεια φαρμακα η κλειενει τα παραθυρα στο τρενο.. Ξερεις ποσο επικινδυνα ειναι αυτα για εξαπλωση ασθενειων? Ε ενταξει ομως δεν ειναι και για Δαφνι.. αγνοια εχουν και πρεπει να ενημερωθουν..
τωρα αν και εγω διαφωνω ειναι ορισμενοι που υποστηριζουν οτι τα σκυλια τους γουσταρουν. Τι να πω.. εγω μια φορα της εβαλα ενα τσιμπιδακι μπας και τη βγαλω εξω και σταματησουν να λενε α τι κουκλος -η κοριτσαρα μου κουκλος?!!- και το εβγαλε σε 30''. Ε απο τοτε τπτα!! Τωρα ξερω εγω καποια μπορει να χαιρονται.. δε συμφωνω αλλα αν τα σκυλια δε βασανιζονται.. δε μου πεφτει λογος..
Ρε παιδιά τι δεν ήξερε?Πλακα κάνετε?Η ίδια δηλαδή τι είναι σάυρα που γεννήθηκε στην Αφρική και δεν ζεσταίνεται εδώ?
Δεν θέλει γνώσεις για να καταλάβεις ότι μέσα στον καύσωνα δεν νοείται να βάλεις ρούχο στο σκυλάκι σου..
και το λέω εγώ που δεν είμαι από αυτούς που είναι φανατικοί στο ότι το να βάλεις στα χιονια ένα μπουφανακι βασανίζονται..
Αλλωστε το κάνω..
Αλλα κάποια πράγματα έχουν και το όριο τους..,αυτό είναι βασανισμός όπως και ο καθένας θα βασανιζόταν με πουλόβερ στην ζεστη..
Τότε με την ίδια λογική να το πάει να κάνει και σάουνα για να αποβάλει τις τοξίνες..
Ελα ρε παιδιά... κάποια πράγματα είναι αυτονόητα..
και ξαναλέω άλλη περίπτωση τις στελλάκη, άλλο αυτή.. η οποια ξεπερνάει λόγο καιρού κάθε όριο..