Πρεπει????

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς τον!
Ενίστασαι κάπου gevkarinian? Έχεις αντίρρηση?

Ας συζητήσουμε λοιπόν τις τυχόν απορίες, ενστάσεις και παρατηρήσεις σου!
Πάντα στη διάθεση σου! :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι αυτές οι περιπτώσεις ανήκουν σε αλλα προβλήματα...
Η εν λόγο κυρια προφανώς δεν έχει παιδιά και έχει πάρει ένα σκυλί νομίζοντας ότι είναι παιδί...
Αυτό προφανώς θα κοιμάται και με πιτζάμες..κλπ...

Κατάσταση η οποια είναι πολύ ανησυχητική και φυσικά θεωρείτε βασανισμός..

Πιστεύω ότι από εκεί και πέρα τον λόγο τον έχει η επιστήμη όπου χρειάζεται πλέον το ίδιο το άτομο.. :?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Εγώ γιατί απλά νομίζω ότι ήταν μια κοπέλα όπως εσύ και εγώ που υπεραγαπούσε το σκυλί της και απλά δε σκέφτηκε ότι αυτό που του κάνει μπορεί να το βασανίζει, παρασυρμένη ίσως λίγο από τη γυναικεία ματαιοδοξία του στολίσματος?

Αν είναι να ήταν έτσι οι ιατρικές περιπτώσεις, άνθρωπος δε θα έπρεπε να έχει μείνει έξω από το Δαφνί.

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
Δεν είναι κρίμα rottie να μιλάς ειρωνικά για κάποιον που έχει να μπεί 2 μήνες και να λες ότι στραγγάλιζε τον σκύλο τις ενώ ήταν η δικιά σου γνώμη και μόνο?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Alexandra said:
Εγώ γιατί απλά νομίζω ότι ήταν μια κοπέλα όπως εσύ και εγώ που υπεραγαπούσε το σκυλί της και απλά δε σκέφτηκε ότι αυτό που του κάνει μπορεί να το βασανίζει, παρασυρμένη ίσως λίγο από τη γυναικεία ματαιοδοξία του στολίσματος?

Αν είναι να ήταν έτσι οι ιατρικές περιπτώσεις, άνθρωπος δε θα έπρεπε να έχει μείνει έξω από το Δαφνί.
Aν μιλουσαμε για ενα κολαρο μονο ναι..,αλλα απο την στιγμη που μιλαμε για ενα σκυλακι μεσα στον καυσωνα με παντελονακι τζιν και καπελακι..μονο ενας μη υγιής εγκεφαλος θα μπορουσε να το κανει...
Τοτε η γυναικεια ματαιοδοξια θα της επετρεπε να βαλει μπουφαν μεσα στον καυσωνα στο παιδι της επειδη είναι ωραιο και εχει πανω στράς..

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Κάτια μόνο καύσωνας δεν ήταν πριν 2 μήνες και βάλε, του το είχε βάλει για τη βραδυνή του βόλτα και της το είχε συστήσει και ο κτηνίατρος.

Άσχετα αν το θεωρείς και εσύ και εγώ λάθος, το να φτάνουμε στο σημείο να ειρωνευόμαστε έτσι έναν άνθρωπο που μάλιστα δεν είναι πλέον εδώ να πει τη γνώμη του είναι κάπως :wink:

Αυτά από μένα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αλεξανδρα μπερδευτικες..!!!Εγω δεν μιλαω για την στελακι...αλλα για αυτο που ειπε η φρανσυ..που εχω την εντυπωση οτι η φωτο βγηκε τωρα..

Ουτε εγω ειμαι υπερ να μιλαμε εναντια ενος ατομου απο την στιγμη που δεν εναι εδω..

Νομιζω οτι το τοπικ ειναι για αλλη περιπτωση.. :roll:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Εγω παντως θα συμφωνησω με αλεξάνδρα.. Απο αγνοια το κανει η κυρια.. Καλο ειναι να της το πουνε.. και αν το ακουσει απο 1-2 γιατρους το πιο πιθανο ειναι να το αλλαξει..
Η αγνοια πολλες φορες ειναι επικινδυνη. Οπως π.χ. ποσος κοσομος εχιε τα παιδια του σαν κρεμμυδια το χειμωνα στους 12 βαθμους κελσιου και δινει συνεχεια φαρμακα η κλειενει τα παραθυρα στο τρενο.. Ξερεις ποσο επικινδυνα ειναι αυτα για εξαπλωση ασθενειων? Ε ενταξει ομως δεν ειναι και για Δαφνι.. αγνοια εχουν και πρεπει να ενημερωθουν..
τωρα αν και εγω διαφωνω ειναι ορισμενοι που υποστηριζουν οτι τα σκυλια τους γουσταρουν. Τι να πω.. εγω μια φορα της εβαλα ενα τσιμπιδακι μπας και τη βγαλω εξω και σταματησουν να λενε α τι κουκλος -η κοριτσαρα μου κουκλος?!!- και το εβγαλε σε 30''. Ε απο τοτε τπτα!! Τωρα ξερω εγω καποια μπορει να χαιρονται.. δε συμφωνω αλλα αν τα σκυλια δε βασανιζονται.. δε μου πεφτει λογος..

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Κάτια όντως μπερδεύτηκα. Μπήκε και το παλαιότερο στη μέση, ένα μυαλό το έχω. 8)

Η άποψή μου όμως είναι περίπου κοινή. Ο κτηνίατρος γιατί δεν είπε τίποτα? Να ενημερώσει ως όφειλε την πελάτισσά του.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
xritaki said:
Εγω παντως θα συμφωνησω με αλεξάνδρα.. Απο αγνοια το κανει η κυρια.. Καλο ειναι να της το πουνε.. και αν το ακουσει απο 1-2 γιατρους το πιο πιθανο ειναι να το αλλαξει..
Η αγνοια πολλες φορες ειναι επικινδυνη. Οπως π.χ. ποσος κοσομος εχιε τα παιδια του σαν κρεμμυδια το χειμωνα στους 12 βαθμους κελσιου και δινει συνεχεια φαρμακα η κλειενει τα παραθυρα στο τρενο.. Ξερεις ποσο επικινδυνα ειναι αυτα για εξαπλωση ασθενειων? Ε ενταξει ομως δεν ειναι και για Δαφνι.. αγνοια εχουν και πρεπει να ενημερωθουν..
τωρα αν και εγω διαφωνω ειναι ορισμενοι που υποστηριζουν οτι τα σκυλια τους γουσταρουν. Τι να πω.. εγω μια φορα της εβαλα ενα τσιμπιδακι μπας και τη βγαλω εξω και σταματησουν να λενε α τι κουκλος -η κοριτσαρα μου κουκλος?!!- και το εβγαλε σε 30''. Ε απο τοτε τπτα!! Τωρα ξερω εγω καποια μπορει να χαιρονται.. δε συμφωνω αλλα αν τα σκυλια δε βασανιζονται.. δε μου πεφτει λογος..
Ρε παιδιά τι δεν ήξερε?Πλακα κάνετε?Η ίδια δηλαδή τι είναι σάυρα που γεννήθηκε στην Αφρική και δεν ζεσταίνεται εδώ?
Δεν θέλει γνώσεις για να καταλάβεις ότι μέσα στον καύσωνα δεν νοείται να βάλεις ρούχο στο σκυλάκι σου..

και το λέω εγώ που δεν είμαι από αυτούς που είναι φανατικοί στο ότι το να βάλεις στα χιονια ένα μπουφανακι βασανίζονται..
Αλλωστε το κάνω..
Αλλα κάποια πράγματα έχουν και το όριο τους..,αυτό είναι βασανισμός όπως και ο καθένας θα βασανιζόταν με πουλόβερ στην ζεστη..
Τότε με την ίδια λογική να το πάει να κάνει και σάουνα για να αποβάλει τις τοξίνες..
Ελα ρε παιδιά... κάποια πράγματα είναι αυτονόητα..
και ξαναλέω άλλη περίπτωση τις στελλάκη, άλλο αυτή.. η οποια ξεπερνάει λόγο καιρού κάθε όριο..

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Θα συμφωνησω οτι εδω το σκυλι βασανιζεται.. αλλα μαλλον η κυρια δεν το ξερει.. Ναι συνηθως δεν εχουν παιδια και τα μπερδευουν.. αλλα μαλλον η περιπτωση τους δεν ειναι ανιατη κατα την αποψη μου. οπως π.χ. αυτους που φολιαζουν σκυλια.. εδω παιζουν περιθωρια βελτιωσης αρκει καποιος να τους εξηγησει οτι το σκυλακι δεν ειναι ανθρωπος και οτι υποφερει.. και δεν ειναι αγαπη αυτο αλλα βασανισμος..
frenchie πως ηταν το σκυλι? εκανε καμια χαρουλα? Η κυρια ητο φυσιολογικη?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Alexandra said:
Άσχετα αν το θεωρείς και εσύ και εγώ λάθος, το να φτάνουμε στο σημείο να ειρωνευόμαστε έτσι έναν άνθρωπο που μάλιστα δεν είναι πλέον εδώ να πει τη γνώμη του είναι κάπως :wink:
gevkarinian said:
Δεν είναι κρίμα rottie να μιλάς ειρωνικά για κάποιον που έχει να μπεί 2 μήνες και να λες ότι στραγγάλιζε τον σκύλο τις ενώ ήταν η δικιά σου γνώμη και μόνο?
Παιδιά, με συγχωρείτε αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να διαπραγματευτώ ότι θεωρώ δεδομένο. Είναι δικαίωμα σας να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε μαζί μου.
Με πολύ αγάπη σας κάνω σαφές πως η γνώμη μου είναι αυτή και το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να βρω συμφωνούντες ή υποστηρικτές.
:wink: :D

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Eγω συμφωνω με την rottie.Ειναι αισχρο να φορας σε εναν σκυλο ρουχαλακια,κοσμιματα κτλπ.Εκτος και αν υπαρχει καποιο προβλημα οπως με την εσμεραλντα της FrenchieFan και τοτε το χρειαζεται.

Εμενα μου ειπε η μητρια μου να παρουμε στο σκυλι κολαρο με στρασακια,διαμαντακια και τετοια πανω.Εντομεταξυ ειναι και αρσενικος.
Ε το τι μπινελικι ακουσε δεν μπορειτε να φανταστειτε.Εμενα με εκνευριζει τοσο πολυ να επιβαρυνει καποιος εναν σκυλο,φοροντας του κοσμηματα,ρουχαλακια και ολα τα σχετικα,επιδη αυτος-αυτη-(αυτο) νομιζει πως το σκυλι ειναι διακοσμιτικο στοιχειο και ετσι ολοι θα ασχολουνται μαζι του.

Εγω το μονο που φοραω στον μοτζο ειναι το κολαρο του και αυτο ΜΟΝΟ οταν τον βγαζω εξω για βολτα.