Πραγματικός φύλακας

Status
Κλειδωμένο θέμα

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Αντε βρε παιδακι μου πεστο και εγω πηρα σοβαρα οσα ειπωθηκαν απο καποια μελη :rolleyes::D
OΠοτέ τέλος καλό όλα καλά ...
Συμπέρασμα ¨?
Εάν ο σκύλος σας κατασπαράξει εισβολείς στην αυλή σας μην χάσετε την ψυχραιμία σας ...
Ακολουθήστε τα παρακάτω :
Τους δένουμε πολύ καλά κατά προτίμηση με μονωτική ταινία
Καλούμαι το 100 και ασθενοφόρο ώστε να έχουμε και την συνήδειση μας ήσυχη
Στέλνουμε τον σκυλάκο μία βόλτα για να γλυτώσει τις ανακρίσεις

Ο τέλειος οδηγός για έναν σκυλοιδιοκτήτη που θέλει να σέβεται τον εαυτό του

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
OΠοτέ τέλος καλό όλα καλά ...
Συμπέρασμα ¨?
Εάν ο σκύλος σας κατασπαράξει εισβολείς στην αυλή σας μην χάσετε την ψυχραιμία σας ...
Ακολουθήστε τα παρακάτω :
Τους δένουμε πολύ καλά κατά προτίμηση με μονωτική ταινία
Καλούμαι το 100 και ασθενοφόρο ώστε να έχουμε και την συνήδειση μας ήσυχη
Στέλνουμε τον σκυλάκο μία βόλτα για να γλυτώσει τις ανακρίσεις

Ο τέλειος οδηγός για έναν σκυλοιδιοκτήτη που θέλει να σέβεται τον εαυτό του
Η δική σου πρόταση? ποιά είναι? Μπείτε μέσα κλεψτέ μην σας ενοχλήσουμε κιόλας?

Γιατί πρέπει πάντα να υπάρχει υπερβολή και να παρερμηνεύουμε???

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Όσοι μιλάτε για σεβασμό της ανθρώπινης ζωής του κακοποιού και άλλα τέτοια ανθρωπιστικά, δεν έχετε δει μάλλον το χασαπομάχαιρο που μου άφησαν πριν μερικά χρόνια στην κρεβατοκάμαρα όταν μπούκαραν στο σπίτι, όταν εγώ ευτυχώς έλειπα (και ευτυχώς δεν είχα σκύλο).
Εχω ακριβως την ιδια εμπειρια στο σπιτι της μανας μου που ειμασταν τυχεροι και φτασαμε μολις ειχαν φυγει! Αφου ειδαμε την παραβιασμενη πορτα μπηκαμε μεσα και ηταν ολα ανακατα. Βρηκαμε 2 μαχαιρια απο την κουζινα στην κρεββατοκαμμαρα. Προφανως τα ειχαν παρει για παν ενδεχομενο!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η ψηφιακη μαγκια, Βασιλη, είναι πραγματι τζαμπα, όπως τζαμπα είναι και η ψηφιακη φιλαθρωπια.
Εγω παντως φανταζομαι τους ψηφιακα φιλανθρωπους να κανουν κάθε μερα donations μεσω paypal στην διεθνη αμνηστια και στον πανελληνιο συλλογο αλλοδαπων.
Ετσι, εχοντας καποιους πορους, θα είναι και λιγοτεροι οι μπουκαδοροι, αρα και λιγοτερα τα θυματα από τα σαγονια των τρομερων σκυλων μας.

Φιλε Pepermaint, περιμενω κι εγω το σεναριο σου. Δεν καταλαβα πού το ειπες ηδη.

Μπορει να μην γινει ο καθενας Ραμπο, αλλά να θυμισω ότι οι ηρωες αλλά και οι εγκληματιες πολεμου δεν είναι ολοι μπρατσωμενοι σουπερ εκπαιδευμενοι και σαλεμενοι κομαντος, αλλά υπηρξαν πολλοι εναμισι μετρο, με κοιλιτσα και προχωρημενη φαλακρα.

Ο ανθρωπος, για να υπερασπισει την ζωη του και την οικογενεια του, αλλά και για να ικανοποιησει την κακια και την απληστια του, είναι ικανος για οτιδηποτε.

…ο ανθρωπος που ειχε το σκυλο ακολουθησε την αυτονοητη ανθρωπινη συνειδηση και σταματησε το σκυλο/παρειχε βοηθεια στους εισβολεις που ηδη ελαβαν αρκετη τιμωρια…
Μπορει να το εκανε από συνειδηση, μπορει από φοβο μην κατηγορηθει για ανθρωποκτονια, μπορει να το μετανοιωσε ηδη τωρα που τραβιεται με τον εισαγγελεα.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
λοιπον..οταν εγραφα το συγεκριμενο θεμα δεν περιμενα οτι θα ξυπνησω τετοια...εντονα συναισθηματα !
θεωρω αυτονοητο αυτο που εκανε ο ιδιοκτητης του σκυλου,απο την στιγμη που η απειλη(γιατι τετοια ειναι οταν βρισκεις καποιον να μπουκαρει στον χωρο που ζουν και κοιμουνται τα αγαπημενα σου προσωπα) ειχε εξουδετερωθει πληρως. Πριν τους βαλει κατω ο σκυλος ηταν κακοποιοι και πιθανοι κλεφτες,βιαστες, δολοφονοι ,κανεις δεν ξερει τι γιατι εκεινη την στιγμη βρισκεσαι σε μαχη.Μετα ηταν απλως πληγωμενοι που χρειαζοταν αμεση ιατρικη βοηθεια.Για μενα ορθως επραξε ο ιδιοκτητης,προεχει η ασφαλεια της οικογενειας μας πανω απο ολα, αλλα την ανθρωπια μας δεν πρεπει να την χανουμε ποτε και ακομη περισσοτερο στις δυσκολες στιγμες.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Η ψηφιακη μαγκια, Βασιλη, είναι πραγματι τζαμπα, όπως τζαμπα είναι και η ψηφιακη φιλαθρωπια.
Εγω παντως φανταζομαι τους ψηφιακα φιλανθρωπους να κανουν κάθε μερα donations μεσω paypal στην διεθνη αμνηστια και στον πανελληνιο συλλογο αλλοδαπων.
Ετσι, εχοντας καποιους πορους, θα είναι και λιγοτεροι οι μπουκαδοροι, αρα και λιγοτερα τα θυματα από τα σαγονια των τρομερων σκυλων μας.
Απο οσα ειπωθηκαν,τουλαχιστον απο εμενα , ξεχωριζεις τη μαγκια ψηφιακη και μη:-| ...δεν θα στο χαλασω , εσυ εισαι μαγκας και μπορεις (ή ετσι φανταζεσαι) να αποτελειωσεις εναν ετοιμοθανατο ανθρωπο που σου εκοψε το συρματοπλεγμα και να τον πεταξεις στον καδο σκουπιδιων, ενω εγω οχι ...''Στο δικο μου το χωριο'' , η μαγκια ειναι αλλο πραγμα ...εμενα πχ οποιος μου βρισει τη μανα , θα τον ξαπλωσω κατω και ας μου κανει δικαστηριο ....δεν θα το κανω θεμα στο dogforum :cool:

Τι σχεση εχει η φιλανθρωπια με την κουβεντα μας ? Δε σε καταλαβαινω ...:confused:

Τεσπα , πολυ σοβαρα πηρα μαλλον το θεμα ...εφοσον εχει διασφαλιστει η νομιμοτητα των λεγομενων , ας γραφει ο καθενας οτι θελει ...:-|

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το θέμα έχει πολύ "εξαρτάται"

ο καλός σκύλος φύλακας είναι μέσα στο σπίτι-τέλος. δεν τον πιάνουν στον ύπνο. και προειδοποιεί καταλλήλως, εσένα κυρίως αλλά και τους wannabe μπουκαδόρους...
αφού επιμένουν θα πράξει τα δέοντα προς αφοπλισμό και ακινητοποίησή τους (εδώ βέβαια υπάρχουν πολλά σύγχρονα μέσα που δυστυχώς εξασφαλίζουν την ασφάλεια των μπουκαδόρων) αλλά θα έχεις ξυπνήσει κι εσύ ε?!?!
σε καμία περίπτωση όμως δεν θα τους ξεσκίσει σαν άγριο θηρίο.

το τί λέει ο καθένας και πως τα αντιλαμβάνεται ο κάθε τρίτος που τα ακούει δεν είναι ουσιαστικό θέμα.

προσωπικά με αγχώνει (ίσως περισσότερο απο όσο πρέπει,ίσως και λιγότερο) μιά ενδεχόμενη εισβολή αργά την νύχτα στο σπίτι μου- κατα ένα μέρος μειώνω τον φόβο μου έχοντας ένα σκυλί που ξέρω ότι θα με ενημερώσει αρκετά νωρίς...
απο εκεί και πέρα βρισκόμενος σε αυτοάμυνα και όντας "μη καταρτισμένο προσωπικό" αλλά ένας απλός "νοικοκύρης" μπορεί να γίνουν διάφορα...αναλόγως και του ποιό είναι το "ποιόν" των επιτιθέμενων
Το θέμα είναι σοβαρό-αλλά και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει-όλοι ξέρουμε πως τα ζόρια είναι όταν γίνει το κακό-μέχρι τότε την παλευουμε και με χιούμορ...

Είναι 2 χρόνια περίπου που οι διαρρήξεις έχουν αυξηθεί υπερβολικά-και δεν είναι λίγες οι φορές που τα θύματα άκουσαν απο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους "είμαι ένα άτομο μόνο μου και δεν μπορώ επέμβω" .
τον τελευταίο καιρό γλυκοκοιτάω και μεγαλόσωμες φυλές....σχεδόν άθελά μου...

Status
Κλειδωμένο θέμα