Πραγματικός διάλογος

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δε βλέπω section ανεκδότων, αν είναι ας μετακινηθεί

- Μου αφήσατε το τηλ σας ότι ενδιαφέρεστε για εκπαίδευση σε αδέσποτο που υιοθετήσατε (σημείωση: υπάρχει έκπτωση για τα αδέσποτα)
- Ναι, αλλά ξέρετε δε θα το κρατήσω
- Σας δημιούργησε κάποιο πρόβλημα;
- Όχι, αλλά είναι κόκκερ (άλλωστε κυκλοφορούν σε αφθονία τα αδέσποτα κόκκερ :p ) κι εγώ ήθελα φύλακα
- Ναι, δεν κάνει για φύλακας
- Ναι, το διάβασα στο ιντερνετ ότι είναι για κοπάδι
- Κυνηγόσκυλο είναι αλλά και πάλι δεν κάνει
- Θα το δώσω και θα πάρω κάτι άλλο. Αυτά τα λαμπραντόρ κάνουν;
- Όχι, είναι εντελώς ακατάλληλα για φύλακες
- Αυτά που μοιάζουν με τα λαμπραντόρ;
- Golden retriever;
- Ναι, αυτά
- Ούτε αυτά κάνουν.
- Και τι να πάρω;
- Πάρτε ένα λυκόσκυλο (πάρτε συναγερμό :evil: )
- Πρέπει να είναι καθαρόαιμο; Μπορείτε να μου βρείτε;
- Να κοιτάξω αν υπάρχει κανένα ημίαιμο με γονίδια λύκου
- Το θέλω μέχρι δύο μηνών
- Ξέρετε, μέχρι δύο μηνών πρέπει να είναι με τη μαμά τους τα κουτάβια και γενικά τόσο μικρά λυκάκια δε τα δίνουν
- Α, καλά αν βρείτε τίποτα πείτε μου και θα σας έχω υπόψη μου
- Εντάξει, γειά σας.

:lol:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Υπάρχει ανοικτό θέμα στο γενικό κους-κους!
Δεν μπορώ ’ομως να το μετακινήσω εγώ :wink:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μα δεν είναι ανέκδοτο! Μιλάει για κάτι που συνέβη: Αν και τα έχω δημοσιεύσει ήδη με άλλες αφορμές...

Βλέπω έναν με ένα κόκερ πάω, το χαϊδεύω, του λέω "πώς τον λένε"..."Ε... μου λέει δεν ξέρουμε ακόμα, το ψάχνουμε". "Καλά" του λέω "πόσων ετών είναι?" "10" μου λέει :shock:
Και συμπληρώνει "Ε να... το λέγανε ΕΜΟ, αλλά τώρα που βγήκαν αυτοί οι emo πρέπει να το αλλάξουμε"! :lol: :lol: :lol:

Με παίρνει μία για το σκυλάκι που έχω στην "προσφορά":
- Ωραίο σκυλί δίνετε τι είναι?
- Ημίαιμο ενδιαφέρεστε?
- Ναι, αλλά πες μου γαυγίζει?
- Όχι καθόλου
- Α κρίμα
- Τι το θέλετε το σκυλί?
- Ε να το ταϊζουμε, αλλά να γαυγίζει κιόλας!
- Γιατί??????????
- Για φύλακας. Εϊχαμε ένα αλλά δεν ήταν και πολύ άγριο
- Και τι το κάνατε?
- Το δώσαμε! Αυτό είναι άγριο?
- ΟΧΙ.
Τέλος διαλόγου. :shock: :shock: :shock: :evil:

(Βρε Νοέλα μήπως μας πήρε το ίδιο άτομο? :p :p :p )

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Chloe μπορεί. Άμα σου πε και σένα ότι το κόκκερ δεν κάνει για φύλακας γιατί είναι σαλονιού. :p Πολλές φορές μου έχουν ζητήσει σκυλί που να γαυγίζει για φύλακα αλλά δεν ασχολούμαι.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Αυτό που έχω ακούσει μερικές φορές από αφελείς αλλά καλοπροαίρετους ιδιοκτήτες σκύλων, είναι ότι τα καμάρια τους είναι καθαρόαιμα. Τι καθαρόαιμα όμως?

Χθεσινός:
Βλέπω κάτι σαν πιτ μπουλ στο δρόμο, πανέμορφα μάτια, απίστευτο τρίχωμα και ως μουρλή που μιλάει σε κάθε τύπο με σκύλο στο δρόμο πιάνω κουβέντα με τη μεσήλικη ιδιοκτήτρια.

- ΑΑΑΑΑΑ τη βρήκαμε στο δρόμο!
- Μπράβο σας που πήρατε αδεσποτάκι να τη χαίρεστε! Το τρίχωμά της είναι υπέροχο!
- Ε μα την προσέχουμε! Οικογένειά μας είναι! Μπαινοβγαίνει απ' τον κήπο στο σπίτι όποτε θέλει.
- Πόσο είναι?
- 7 μηνών!
- Έχει κάτι από πιτ μπουλ ε? Δεν τα ξεχωρίζω και καλά...
- Όχι καθαρόαιμη είναι!
- Α συγγνώμη, ειδικά με τα πιτ μπουλ μπερδεύομαι.
- Όχι! Είναι καθαρόαιμη πιτ μπουλ με μπόξερ :shock:
- Μα τότε είναι ημίαιμη...
- Μα πώς? Αφού η μαμά της καθαρόαιμη, ο μπαμπάς της καθαρόαιμος, πώς είναι ημίαιμη?
- Μόνο αν και οι δύο γονείς ήταν ίδια ράτσα θα ήταν καθαρόαιμη. Να τη στειρώσετε πάντως για να μη μαζεύονται όλοι οι αρσενικοί στην αυλή σας όταν θα έχει οίστρο (βιαζόμουν για να εξηγώ πιο πολλά).
- Ναι θα τη στειρώσω. Μου το χε πει κι ο γιατρός. Εσείς έχετε σκυλάκι?
- Ένα κανίς.
- Να το χαίρεστε!
- Ευχαριστώ γεια σας
- Γεια σας

:lol: :lol: :lol:
Όπως είδατε πρόκειται για μια καλή γυναίκα που μάλλον προσέχει πολύ το σκυλί της. Τώρα ΠΩΣ ήξερε ότι οι γονείς ήταν "ορίτζιναλ" ο Θεός κι η ψυχή της. Θα της είπε ο γιατρός "είναι πιτ με μπόξερ" και θα το 'δεσε :p.Γιατί να την πρήξω όμως ότι δεν έχει καθαρόαιμο? Δεν βρήκα λόγο να το συνεχίσω...

Edit: Άντε δηλαδή να πείσεις κάποιον ότι τυπικά είναι ημίαιμο το σκυλί του επειδή... δεν έχει πέντιγκρι. Ονειρευόμαστε εδώ μέσα μου φαίνεται :p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έχω παρατηρήσει πάντως, πως διαπληκτίζομαι πολύ περισσότερο με ιδιοκτήτες σκύλων, παρά με άσχετους, διαπιστώνοντας καθημερινά πως αυτό που πλήττει περισσότερο την κυνοφιλια είναι η έλλειψη κυνοφιλικης παιδείας των ίδιων των κυνοφιλων.

Ο βασικότερη αιτία των καβγάδων μου είναι πως ελάχιστοι μαζεύουν τα περιττώματα του σκύλου τους (προσβάλω οποιονδήποτε πετύχω να παριστάνει τον αδιάφορο μετά από «βαθύ κάθισμα» του σκύλου του) και πολλοί βολτάρουν με τα σκυλιά τους χωρίς λουρί, αδιαφορώντας για το αν ο σκύλος τουs την «πέφτει» σε αδέσποτα και δεσποζομενα και κυνηγάει γάτες

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
ROTTIE said:
βασικότερη αιτία των καβγάδων μου είναι πως ελάχιστοι μαζεύουν τα περιττώματα του σκύλου τους
Ακομα δεν εχει τυχει να δω κανεναν να μαζευει τπτ. Ακομα και οταν η ''δουλεια'' γινεται στην μεση του πεζοδρομειου.Εχουμε πολυ ψωμι ακομα...!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
συζητηση με εναν που εβγαζε βολτα τον σκυλο του οταν εβγαζα τον παρη.

ειχε ενα πατσαβουρακι δεν ξερω τί φυλη

ειναι αρσενικο ή θυληκο;

θυληκο

μην το βγαζετε λυτο παντως

καλα,ερμη παμε

:shock: :-k :-k :-k

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Πράγματι, η κατάσταση είναι τραγική:
Ενώ σαν κοινωνία σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, έχουμε παιδεία που παράγει σκεπτόμενους ανθρώπους με άριστη συμπεριφορά, σεβασμό στους νόμους, χτίζουμε σπίτια σεβόμενοι το περιβάλλον, οδηγάμε σεβόμενοι τους πεζούς και τους άλλους οδηγούς, δεν παρκάρουμε ποτέ δεύτερη ντάνα, δεν παρκάρουμε στις στροφές, σεβόμαστε τις διαβάσεις των αναπήρων κλπ, διατηρούμε την φύση καθαρή και τις παραλίες και τις θάλασσες χωρίς σκουπίδια και πλαστικά, οι ρυπογόνες βιομηχανίες είναι ανάμνηση μακρινή, καπνίζουμε μόνο εκεί που δεν ενοχλούμε κανέναν, εργαζόμστε φιλότιμα όσοι εξ ημών εχουν την δυνατότητα να λουφάρουμε, το γρηγορόσημο-το μπαχτσίσι και το λάδωμα γενικότερα είναι κάτι που έχουμε διαβάσει ότι συνέβαινε μονο επί Τουρκοκρατίας... παρόλα αυτά, η κυνοφιλική παιδεία στην χώρα μας (που όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν τέλεια) έχει σοβαρή υστέρηση!!!

Εαν συναντήσω τον Υπουργό παιδείας, αφού τον συγχαρώ για το φοβερό έργο του για το εκπαιδευτικό σύστημα και για τους πολίτες που παράγει, θα του επισημάνω το πρόβλημα της έλλειψης της κυνοφιλικής παιδείας, ώστε να διορθωθεί και αυτό και να μην δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν το κατάλαβα το σκεπτικό. Μπορεί να το εξηγήσεις?

Επειδή σαν κοινωνία δεν έχουμε παιδεία, σεβασμό στους Νόμους, δεν τηρούμε το ΚΟΚ, κτλ, νομιμοποιούνται οι ιδιοκτήτες σκύλων να παρατάνε τα περιττώματα των κατοικίδιων τους στους δρόμους, στα πεζοδρομία και στις πόρτες των σπιτιών ή να αφήνουν τα σκυλιά τους αμολητά να κυνηγούν ποδηλάτες, να επιτίθενται σε άλλα σκυλιά (δεσποζομενα και αδέσποτα) και να κυνηγούν γάτες?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Αυτό που κατάλαβα απ' όσα είπε ο αμάνγκος είναι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κυνοφιλική παιδεία σε μια χώρα που υπολείπεται παιδείας ούτως ή άλλως. Δε μπορείς να πεις στο λαμόγιο που διπλοπαρκάρει, λαδώνει και πετάει τα σκουπίδια του έξω απ' το αμάξι να μαζεύει τα περιττώματα του σκύλου του γιατί το μόνο που θα σκεφτεί ή και θα απαντήσει είναι "πας καλά?".

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συμφωνώ, αλλά επειδή σ’ αυτή τη χώρα υπάρχει γενικότερα έλλειψη παιδείας, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να συμβάλλουμε και εμείς στην διατήρηση αυτής της κατάστασης ή όπως είχε γράψει ένας άλλος φίλος παλαιότερα:

DOGO said:
συμφωνώ σε όλα εκτός από το ότι επειδή εκατομμύρια δίποδα ζώα κάνουν δισεκατομμύρια μ***ες δικαιούμε και εγώ να συνεισφέρω με μερικές.

Με λίγα λόγια,καλό είναι να μαζεύουμε τα σκατά των ζώων μας γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να τα πατά και να τα μυρίζει

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
ROTTIE said:
Συμφωνώ, αλλά επειδή σ’ αυτή τη χώρα υπάρχει γενικότερα έλλειψη παιδείας, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να συμβάλλουμε και εμείς στην διατήρηση αυτής της κατάστασης
Μα αυτό εννοείται! Αλλά άντε πείσε τους! :?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ προσπαθώ, όπως μπορώ, να γνωστοποιήσω στους κυνοφιλους τις υποχρεώσεις τους.
Δεν σου κρύβω πως έχω διαπληκτιστεί στο δρόμο, έχω στεναχωρηθεί και απογοητευτεί άπειρες φορές. Παρόλα αυτά επιλέγω να μην κλείνω τα μάτια και το στόμα μου και πάντα να ελπίζω πως οι προσπάθειες μου θα πιάσουν τόπο…
Αυτό που μου δίνει κουράγιο, είναι πως κάποιοι έχουν πειστεί (όπως εσύ που πλέον βγάζεις το σκύλο σου με λουρί) και προσπαθούν να πείσουν και άλλους.

Εάν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ κάτι από μόνο του.

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
μιλαγα με μια γνωστη και μου ειπε οτι σκεφτεται να παρει σκυλακι..
ωραια λεω κ εγω τι σκυλακι?
εχω βρει λεει εναν κυριο που ζευγαρωσε το σκυλι του και χαριζει τα κουταβια..
μαλιστα τι ρατσα?
και ακουω το απιστευτο...
ο κυριος εχει την μανα που ειναι διασταυρωση μολοσσου με κηνυγοσκυλο και τωρα την εχει ζευγαρωσει με εναν λυκο!!!!
:shock:
τελικα δε το πηρε και δεν ειδα με τι μοιαζει αυτο το σκυλι!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
ROTTIE said:
Εγώ προσπαθώ, όπως μπορώ, να γνωστοποιήσω στους κυνοφιλους τις υποχρεώσεις τους.
Δεν σου κρύβω πως έχω διαπληκτιστεί στο δρόμο, έχω στεναχωρηθεί και απογοητευτεί άπειρες φορές. Παρόλα αυτά επιλέγω να μην κλείνω τα μάτια και το στόμα μου και πάντα να ελπίζω πως οι προσπάθειες μου θα πιάσουν τόπο…
Αυτό που μου δίνει κουράγιο, είναι πως κάποιοι έχουν πειστεί (όπως εσύ που πλέον βγάζεις το σκύλο σου με λουρί) και προσπαθούν να πείσουν και άλλους.

Εάν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ κάτι από μόνο του.
όταν θα μάθουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, όταν θα σταματάμε στις διαβάσεις για να περάσουν οι άνθρωποι, όταν δεν θα πετάμε τα σκουπίδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου μας, όταν θα σεβαστούμε τον διπλανό μας, τότε... θα σεβαστούμε και τον περηπατητή που δεν εχει καμμία διάθεση να βλέπει ή να πατάει τα σκυλόσκατα.

Δεν λέω, καλά κάνεις και προσπαθείς να αλλάξεις τα πράγματα, αρχίζοντας από εσένα και συνεχίζοντας με τους ανθρώπους που μπορείς να επηρεάσεις, αλλά... το επικεντρώνεις στα σκυλόσκατα, ενώ θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι γενικότερο του σεβασμού προς τους άλλους και το περιβάλλον.

ότι και να πούμε για τα σκυλόσκατα, όταν ο άλλος (για παράδειγμα)παρκάρει όπου του καπνίσει γιατί είναι γαϊδούρι, δεν πρόκειται να αλλάξει συμπεριφορά και στο θέμα των σκυλόσκατων.

Κι εγώ το ίδιο κάνω... Με αυτά που λέω και γράφω, προσπαθώ να ευαισθητοποιήσω κάποιους. Έστω και ένας να αλλάξει λίγο την συμπεριφορά του, κάτι κερδήθηκε. Ο καθένας έχει τον τρόπο του. Ο δικός μου είναι προφανώς διαφορετικός από τον δικό σου.