εγώ είμαι καλό παιδί
Αγαπητή Δανάη
Στην χώρα μας κυκλοφορούν πολλοί μύθοι σε σχέση με τον σκύλο....
Αφού νοιάζεσαι και αγαπάς άκου μερικά πράγματα
Ταυτοποίηση φυλής δεν γίνεται ακόμα- ή το σκυλί έχει γνωστούς γονείς που έχουν γνωστούς προγόνους (γνωστούς εννοώ καταγεγραμένους σε επίσημα μητρώα) ή το σκυλάκι είναι ημίαιμο και μπορεί να μοιάζει με κάποια φυλή
Το δικό σου βασικά δεν μου μοιάζει με κάποιον απο τους 4 Βελγικούς ποιμενικούς
Ο άνθρωπος που στο έδωσε είναι απαράδεκτος....και όχι μόνο επειδή σου πήρε λεφτά
Η ευθανασία που ανέφερες είναι απαράδεκτη-είναι πού πιο ηθικό να μην ζευγαρώσεις τον σκύλο ,σαφώς
Τα χρόνια τούτα που ο υπερπληθυσμός του σκύλου έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι κληρονομικές ασθένειες του επίσης ,ακόμα κι αν έβρισκες οικογένειες για όλα τα κουτάβια του και πάλι ανήθικη θα ήταν η κίνησή σου να τον ζευγαρώσεις...καταρχάς δεν γίνεται να ξέρεις απο πρίν τι κουτάβια θα κάνει άρα και δεν μπορείς να βρείς οικογένιες που περιμένουν "κουτάβι στο σακί"επίσης δεν μπορείς ούτε κατ ελάχιστο να εγγυηθείς ότι τα κουτάβια θα είναι υγιή -η μάνα θα αντέξει την γέννα κλπ κλπ κλπ
Γενικά θές πολύ διάβασμα και σε θερμοπαρακαλώ
μην ακούς τις βλακείες που μπορεί να σου πεί ο οποιοσδήποτε παντογνωστης Ελληνάρας
π.χ. τρίβουμε την μούρη του κουταβιού στα τσίσα του για να μάθει να μην λερώνει μέσα στο σπίτι
το χτυπάμε με εφημερίδα στον κώλο για να υπακούει
αν δεν ζευγαρώσει θα πάθει η υγεία του
και άλλα πολλά
Το φόρουμ μας είναι γεμάτο πληροφορίες και τα μέλη του (ακόμα και τα πειραχτήρια) αγαπάνε τον σκύλο (και τον δικό σου) και έχουν πολλές γνώσεις και εμπειρίες να μοιραστούν