Πού μπορώ να κάνω ταυτοποίηση ράτσας;;

danai&axel

Member
10 Ιανουαρίου 2011
12
0
γεια σας!πηρα ενα σκυλακι απο ιδιωτη(οχι και τοσο καλο ανθρωπο δεδομενου οτι τον ειχε πεταξει καπου και αν δεν τον επερνα θα πεθαινε) και μου ειπε οτι ειναι βελγικο λυκοσκυλο.εψαξα για τα χαρακτηριστικα της φυλης και ,απο οσο μπορω να κρινω,τα εχει εκτος απο το τριχωμα.δεν ειναι κοντο τελειως αλλα δεν το λες και μακρυ και η ουρα του δεν ειναι φουντωτη.ειναι μαυρος με λιγο ασπρο στο στηθος και αναμεσα στα δαχτυλα,τα αυτακια του εχουν παρει την ανιουσα αλλα δ εχουν σηκωθει τελειως,ειναι 2.5 μηνων και 8 κιλα.που θα μπορουσα να απευθυνθω για να παρω πληροφοριες η ταυτοποιηση η κατι τετοιο τελοσπαντων?αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει!μπορω να ανεβασω και φοτο αν θελετε....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν υπάρχει κάπου να απευθυνθεις.. το μόνο που μπορεί καποιος να πει είναι οτι το σκυλάκι σου μοιάζει με αυτη τη φυλή ή την αλλη.. εχει όμως κάποια σημασία ? Το πλήρωσες ?
Βαλε όμως και καμιά κουταβοφότο!:)

danai&axel

Member
10 Ιανουαρίου 2011
12
0
δεν εχει καμια σημασια για μενα!!!!τον πληρωσα 50 ευρω και καλα συμβολικη τιμη επειδη εχει πολλα σκυλια και δεν τον ενδιαφερει να βγαλει λεφτα και τετοια....ψεματα φυσικα,απλα να βγαλει τις βενζινες του για να τον μαζεψει απο εκει που τον πεταξε...004 - Copy (3)..jpg007..jpg041..jpg028..jpg στην πρωτη ειναι 2 μηνων, στην δευτερη 42 ημερων(μολις μου τον ειχαν φερει) και στις 2 τελευταιες 2.5 μηνων,οι πιο προσφατες.απλα μου ειπαν οτι οταν θα ερθει η ωρα του να θελει να ζευγαρωσει θα ειναι καλυτερο να ξερω αν ειναι καθαρος η οχι για να βρουμε πιο ευκολα νυφη!!

Last edited by a moderator:

danai&axel

Member
10 Ιανουαρίου 2011
12
0
ευχαριστω νατασσα το ειχα δει το αρθρο σου(πολυ καλο) αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρη απο μονη μου...αν και καποιοι μου ειπαν οτι το μακρυ τριχωμα βγαινει αργοτερα.ισχυει??

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ετσι σκεφτόταν και ο άλλος
εσύ γιατί πιστευεις οτι δεν θα τα πετάξεις τα κουτάβια?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το σκυλάκι σου είναι ημιαιμο. Τι ταυτοποίηση ράτσας να κάνεις?

Αν ήθελες καθαρόαιμο θα έπρεπε να απευθυνθείς σε εκτροφέα της φυλής. Τώρα που το πήρες, ξέχνα τα περί καθαροαιμιας και απλά αγάπα το (και μην το ζευγαρώσεις! Από ημιαιμα και αδέσποτα έχουμε πλεόνασμα). :)

danai&axel

Member
10 Ιανουαρίου 2011
12
0
γιατι πιστευω οτι το να πεταξεις μια ψυχη ειναι εγκλημα.αν πραγματικα δ θελω τα κουταβια και δεν μπορω να τα δωσω απλα τα παω για "υπνο" και δ τα αφηνω να ταλαιπωρηθουν.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
το σκυλάκι σου και οποιοδήποτε σκυλί δεν χρειάζεται να ζευγαρώσει....
απο την στιγμή που δεν ξέρεις απο που προέρχεται ο σκυλάκος σου ώστε να γνωρίζεις τι κληρονομικό φορτίο κουβαλά, δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε αυτή την διαδικασία...

στην πραγματικότητα ελάχιστα είναι τα σκυλιά που πρέπει-αξίζει να μπουν στην αναπαραγωγή....

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
γιατι πιστευω οτι το να πεταξεις μια ψυχη ειναι εγκλημα.αν πραγματικα δ θελω τα κουταβια και δεν μπορω να τα δωσω απλα τα παω για "υπνο" και δ τα αφηνω να ταλαιπωρηθουν.
Πλακα κανεις.... δεν μπορει....:shock::shock:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
απλα μου ειπαν οτι οταν θα ερθει η ωρα του να θελει να ζευγαρωσει θα ειναι καλυτερο να ξερω αν ειναι καθαρος η οχι για να βρουμε πιο ευκολα νυφη!!
Εννοείται ότι όλα έχουν σημασία... εκτός του ότι ο άνθρωπος αυτός ζευγαρώνει ανεξέλεγκτα τα σκυλιά του *είναι δηλ. Byb= back yard breeder, δηλ. δεν πληροί τις προϋποθέσεις ενός ηθικού εκτροφέα (εξετάσεις υγείας γονέων, υγιή κουτάβια κ.ο.κ), το πλήρωσες κ από πάνω...
Κ επίσης διαβάζω ότι θες να τον ζευγαρώσεις κ εσύ με τη σειρά σου στο μέλλον;;...

Εννοείται οτι ο σκυλάκος σου δεν είναι καθαρόαιμος, εύχομαι να είναι υγιέστατος κ με καλό χαρακτήρα.
Έφυγε, δυστυχώς, πάααρα πολύ νωρίς από την τοκετοομάδα κ αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείς να ασχοληθείς πολύ μαζί του για να μάθει πράγματα τα οποία μαθάινουν τα κουτάβια από τη μητέρα τους κ είναι ανεκτίμητης σημασίας γι' αυτά.

Επίσης, υπάρχουν ποστ στο φόρουμ που γράφουν ποιοι είναι αυτοί οι επιτήδειοι που εκμεταλλέυονται αθώες ψυχές κ γιατί δεν ζευγαρώνουμε τα κατοικίδιά μας εμείς οι απλοί ιδιοκτήτες...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
τόχεις ξανακάνει?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
αυτό τι είναι πάλι;;;

danai&axel

Member
10 Ιανουαρίου 2011
12
0
παιδια συγνωμη γιατι παρερμηνευτικαν καποια πραγματα.ειναι το πρωτο μου σκυλι,ετυχε και το βρηκα και εχω ξενυχτισει πολυ μαζι του γιατι ηταν ενα τρομερα ταλαιπωρημενο σκυλι που το λατρευω και απλα θελω το καλυτερο για αυτο.οχι δ εχω κανει ποτε ευθανασια σε σκυλο και θα εκανα ειλικρινα τα παντα για να το αποφυγω.ομως πιστευω οτι ειναι αδικο να πετας τα σκυλια στο δρομο.προσπαθω να μαζεψω πληροφοριες για ολα τα θεματα,γιαυτο αλλωστε και απευθινθικα εδω .εχω ακουσει απειρες γνωμες απο πολλυς και απλα ψαχνω να δω τι ισχυει και τι οχι....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δεν υπαρχει κανενας λογος να ζευγαρωσεις το σκυλι.Δεν νιωθουν την αναγκη της πατροτητας ή μητροτητας οπως οι ανθρωποι(καλα,και σε εμας οχι ολοι),ουτε προσφερει κατι στην υγεια τους,ουτε κουτουπωνει οτι βρει.Στο κατω κατω,αν δε θες να βλεπεις τετοιες "κινησεις",το στειρωνεις(αν και δε σημαινει οτι θα τις σταματησει οπωσδηποτε).