Πού είναι όλοι όσοι έχουν Rottweiler ?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
A! και κάτι άλλο ...
νομίζεις ότι στο πετ-σοπ έχουν όρεξη να μαζεύουν και να θανατώνουν τα δυσπλασικά? Αλλά και εσύ αν άκουγες όλη μέρα ''και το άλλο εμείς τί θα το κάνουμε?'' ΑΥΤΗ την απάντηση θα έδινες ... ''θα το πάρουμε εμείς'' ...

katrin_Aithra

Member
7 Οκτωβρίου 2007
12
0
Μια διευκρινηση denis.
Δεν ανεφερα πουθενα οτι δεν θα προτιμουσα να παρω σκυλο απο εκτροφεα αλλα ειπα οτι δεν υπηρχε κατι την περιοδο που εγω ηθελα να παρω ή δεν μπορεσα εγω να βρω αν τελικα υπηρχε.
Και ΝΑΙ!!!
Οσο και αν σε ολους σας φαινεται τρομερο μπορει να θελει καποιος σκυλο σε συγκεκριμενη περιοδο της ζωης του και για λογους που σιγουρα δεν αφορουν κανεναν απο εδω μεσα και ισως να μην εχει την πολυτελεια του να περιμενει αρκετους μηνες μεχρι την πιο κοντινη γεννα... υπαρχει και αυτη η παραμετρος και δεν θα επρεπε να ειναι καταδικαστικη απ'ολους σας.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
δεν μπορω να καταλαβω γιατι νευριαζεις.καποια λογια που γραφονται εδω μεσα μακαρι να μπορουσαμε να τα φωναξουμε πολυ δυνατα...
ευχομαι τουλαχιστον και αυτο το ποστ να το διαβασουν μελλοντικοι ιδιοκτητες.

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Αν ειναι οντως γεννετικο το προβλημα και οχι επικτητο τοτε θα μπορουσε να γινει μια συζητηση με τον πωλητη - εκτροφεα και να βρεθει μια χρυση τομη τουλαχιστον στο οικονομικο κομματι της θεραπειας - αντιμετωπισης
Το καλυτερο που θα μπορουσες να περιμενεις απο εναν ευσυνειδητο εκτροφεα θα ηταν να αντικαταστησει το δυσπλαστικο κουταβι.

Τωρα οσον αφορα την αποψη σου για την χρηματικη συνεισφορα του εκτροφεα στην θεραπεια του κουταβιου κατα την αποψη μου αυτο ειναι κατι εκτος πραγματικοτητας.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Συγγνώμη εσύ δεν ρώτησες

Πού είναι όλοι όσοι έχουν Rottweiler ?

ε ήρθαν.

και πολύ από αυτούς το Σ/Κ ήταν στην έκθεση στο Μαρκόπουλο.

εσύ??

όχι στα ροτβάιλερ (όσο ξέρω τουλάχιστον) δεν υπάρχουν σύλλογοι που να μαζεύοντε για κοινωνικοποίηση (και να βάζουν τα σκυλιά τους να κρέμοντε από σκοινιά για να δουν πιο θα μείνει πιο πολύ ώρα κρεμασμένο).

υπάρχουν όμιλοι εργασίας - εκπαιδευτές στους οποίους πάνε και δουλεύουν τα σκυλιά τους.

υπάρχει επίσημος όμιλος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (λέμε και καμιά μαλακία να ευθυμήσουμε) ό οποίος είναι υπεύθυνος για την φυλή

λύσε μου σε παρακαλώ δυο απορίες

α)μέχρι που είσουν διατεθιμένη να πάς για να πάρεις κουτάβι εαν έβρισκες από εκτροφέα??

Δεν ανεφερα πουθενα οτι δεν θα προτιμουσα να παρω σκυλο απο εκτροφεα αλλα ειπα οτι δεν υπηρχε κατι την περιοδο που εγω ηθελα να παρω ή δεν μπορεσα εγω να βρω αν τελικα υπηρχε
β)εαν έμενες Γερμανία που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ η πώληση σκύλων από pet shop τι θα έκανες??????

katrin_Aithra

Member
7 Οκτωβρίου 2007
12
0
Εγω ειμαι 780 χλμ μακρια απο το Μαρκοπουλο.
Μακαρι να ημουν πιο κοντα.
Και ναι θα εκανα πολλα χλμ.αν ειχα τη δυνατοτητα τη δεδομενη στιγμη. Οσο για τη Γερμανια που ρωτας, προφανως θα εβρισκα καποιο απο εκτροφεα ή ιδιωτη.
Και η κοινωνικοποιηση που ρωτησα για τους συλλογους, δεν ηταν στα πλαισια του να κανουν καραγκιοζιλικια τα σκυλια και οι ιδιοκτητες τους. Υπαρχει club pit bull απ'οσο ξερω που καμια σχεση με οσα αναφερεις δεν εχει (κρεμασμα απο σκοινι κτλ).
Οσο για ομιλο εργασιας - εκπαιδευτη, εκει ειμαι η μονη που εχει Rottweiler και ο μονος λογος που αναρωτηθηκα αν υπαρχει συγκεκριμενα για Rottweilers ειναι γιατι θα ηθελα να γνωρισει η μικρη και αλλους απο τη φυλη της, ετσι για αλλαγη.
Σας χαιρετω.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγώ δυστηχώς 2500 χλμ (νίκησα????)

μπορείς σε παρακαλώ να μου ονοματήσεις το club pit bull που αναφέρεις??

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά η συζήτηση δεν έχει νόημα, γιατί απλώς η φίλη Katrin “ψώνισε”. Όχι από εκεί που έπρεπε (ούτε και εγώ “ψώνισα” από εκεί που έπρεπε), αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ απλά “το ποταμι ΔΕΝ γυρίζει πίσω”.

Αγαπητή φίλη katrin_Aithra, ψωνίζοντας από pet shops στην ουσία ψωνίζουμε από φάρμες αναπαραγωγής (puppy mills) των Βαλκανίων (και όχι μόνο) και δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να διαιωνίζουμε τo φρικτό κολαστήριο και το ανήθικο σκυλεμποριο άρρωστων και κακοποιημένων ζώων.

Ας ευχηθούμε όλοι να είναι από ‘δω και πέρα πάντα καλότυχη η κουταβούλα σου και να καταφέρουμε να ενημερώσουμε όσους περισσότερους υποψήφιους αγοραστές σκύλων μπορούμε, να μην καταφεύγουν στην εύκολη και δελεαστική λύση του γειτονικού pet shop.
Αν μη τι άλλο, ο σκύλος μας, ως συνοδοιπόρος και σύντροφος μας, αξίζει κάτι περισσότερο. Κάτι καλύτερο από τη μιζέρια των puppy mills…

katrin_Aithra

Member
7 Οκτωβρίου 2007
12
0
Ψαξε ψαξε βρηκα τελικα σε τι αναφεροταν το κρεμασμα απο τα σκοινια και οντως το κανουν. :?
Προφανως αυτες ειναι μεσα στις δραστηριοτητες τους .
Υπαρχει και αλλο παντως. www.pitbull.gr
Aυτα.

katrin_Aithra

Member
7 Οκτωβρίου 2007
12
0
Λοιπον θα κλεισω εδω και θα σας ευχαριστησω ολους για την υποδοχη.
Οντως δεν εχει νοημα η συζητηση απο ενα σημειο και μετα.
BYE.

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
:shock: :?
οχι παλι τα ιδια περι πιτμπουλ... (ή αλλιως οχι αλλο καρβουνο)

παντως συμφωνω με ROTTIE, o,τι εγινε εγινε

και να συμπληρωσω εδω οτι η αλλαγη αυτης της νοοτροπιας, δε γινεται με ομαδικες επιθεσεις πανω σε ενα μελος.. οι θεσεις των περισσοτερων ενεργων μελων ειναι γνωστες και χιλιοειπωμενες συνηθως..
ελπιζω τα παλιοτερα topics να μην ειναι αχρηστα γιατι οκ, καλη η επαναληψη αλλα ως ενα σημειο πια..

katrin_Aithra εισαι οντως τυχερη που ως τωρα δε χρειαστηκε να ΖΗΣΕΙΣ τους λογους για τους οποιους δεν πρεπει να παιρνουμε ζωα απο αναξιοπιστες πηγες..

αυτα.
χαιρετω και εγω τωρα :lol:

argie

New Member
9 Οκτωβρίου 2007
2
0
Χαιρετώ τους πάντες! Άρχισα τυχαία να διαβάζω το forum και γράφω για πρώτη φορά για να καταθέσω εδώ την αποψή μου. Αρχικά μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως το topic αυτό γράφτηκε ως μια προσπάθεια κίνησης ενδιαφέροντος και συνεργασίας των ιδιοκτητών ή υπέρμαχων μιας συγκεκριμένη ράτσας. Στην πορεία βλέπω όμως ότι αρχίζουν να ξεπηδούν λίγο άσκοπα ζητήματα, ίσως και άστοχα, που εξειδικεύονται προς αλλες κατευθύνσεις. Δεν νομίζω ότι στόχος αυτών των συζητήσεων είναι να απολογηθεί ο οποιοσδήποτε, η να κρίνουμε κινήσεις και τακτικές, ούτε να προασπίσουν κάποιοι τα προσωπικά τους συμφέροντα και μάλιστα αυτά του επαγγέλματος τους! Οι ενστάσεις μου είναι ποικίλες και δεν ξέρω από που να πρωτοαρχίσω!
Νομίζω πως πολλές φορές αντί να κοιτάξουμε αυτά που μας ενώνουν ψάχνουμε να βρούμε αφορμές και λόγια ωστε να αρχίσουμε αψιμαχίες δίχως λόγο και που δεν βγάζουν πουθενά...
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΟΥ Η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ προβλήματος δεν αφορά τους ιδιοκτήτες ούτε είναι δική τους αρμοδιότητα να απαντήσουν ή να προβληματιστούν για αυτό!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ PET SHOP!
Επίσης πολλοί υποστηρίζουν την τακτική των στειρώσεων στα θυληκά ώστε να μην πολλαπλασιάζονται τα αδέσποτα. Νομίζω έχουμε και μεγαλύτερα προβλήματα στη χώρα αυτή από το να λύσουμε το τρισμέγιστο δίλλημα ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ή PET SHOP? Απλά ο καθείς κοιτά να πιαστεί από παντού.
Όσο για το θέμα μορφολογίας υγείας κτλ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ, τι να πω... Δηλ. Μακη μου ολα τα άλλα να τα αφήσουμε σε ένα νησί και να τα πυρπολήσουμε ε? Ε, δεν καταδεχόμαστε εμείς τέτοια!!!
ΕΛΕΟΣ!!Υποτίθεται είναι φόρουμ φιλόζωων!!!
Τέλος θα πιαστώ κι εγώ από αυτό που ειπώθηκε για το pitbull club του οποίου τυγχανει να είμαι μέλος!
ΝΑΙ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΚΡΕΜΑΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΚΟΙΝΙΑ, ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΑΛΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Φαίνεται πολλοί δεν ξέρουν από δω μέσα κάποια για τα οποία βιάζονται να μιλήσουν. Τα pits λατρεύουν να πηδούν και να δαγκώνουν σκοινιά, ειναι για αυτά παιχνίδι και πολύ καλή γυμναστική για σαγόνια και μυς, και τα εξαρτήματα για αυτό τα πουλάνε σε pet shop (είπα απαγορευμένη λέξη?!) μάζί με παιχνίδια και τροφές! και όχι σε μουσεία βασανιστηρίων!χεχεχεχε

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΟΥ Η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ προβλήματος δεν αφορά τους ιδιοκτήτες ούτε είναι δική τους αρμοδιότητα να απαντήσουν ή να προβληματιστούν για αυτό!
:shock: :shock:

Ακόμα και έτσι να είναι (ΤΙ ΛΕΩ??), στο συγκεκριμένο topic αν πρόσεξες ο ιδιοκτήτης έθεσε αυτόν τον προβληματισμό ... όταν μίλησε περί ''αντικατάστασης''

ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ PET SHOP!
Eγώ προσωπικά θεωρώ ότι μας έχουν καταλάβει οι εξωγήινοι και μας κυβερνούν από μυστικό γραφείο στον Λευκό Οίκο ... :lol: :lol:

Νομίζω έχουμε και μεγαλύτερα προβλήματα στη χώρα αυτή από το να λύσουμε το τρισμέγιστο δίλλημα ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ή PET SHOP?
Οπως το ...

ΝΑΙ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΚΡΕΜΑΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΚΟΙΝΙΑ, ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ!
τα πουλάνε σε pet shop (είπα απαγορευμένη λέξη?!) μάζί με παιχνίδια και τροφές!
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά ... δεν τα έχει βάλει κανείς με τα πετ-σοπ, αλλά με τον τρόπο που εισάγουν, πουλούν, και διατηρούν ζώα ... τα πετ-σοπ είναι τα αγαπημένα καταστήματα όλων μας ...

argie

New Member
9 Οκτωβρίου 2007
2
0
Χαίρομαι που η περιγραφή μου έπεισε και ΟΝΤΩΣ κατάλαβες και αντιλήφθηκες ότι κρεμάμε τα σκυλιά (με καρφιά) και αποδίδουμε βραβεία...
μη σου πω ότι το πρώτο βραβείο είναι γάτα στιφάδο!!! αααααααχ
Και ναι, εμμένω στην άποψη ότι ένας εκτροφέας δεν διαφέρει και τόσο πολύ από ένα pet shop, υπάρχουν επαγγελματίες και επαγγελματίες βέβαια. Και οι δύο διαθέτουν ζώα, και άλλο τόσο και οι ιδιώτες που τα πουλούν, και άλλο τόσο και οι φιλοζωικές που τα ΧΑΡΙΖΟΥΝ, που αυτό είναι και ηθικά ποιο σωστό από όλα αν θέλουμε να το πάμε έτσι.Γιατί ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΚΦΕΡΑΤΕ εδωμέσα αυτή είναι η πιο ενάρετη επιλογή και αντιπρόταση και ΤΕΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ αυτό δεν είναι θέμα δικό μου για να το αναλύσω εδώ και κύρίως ούτε του παρόντος τοπικ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!Και πρέπει να σε απασχολεί μανιωδώς για να επιτίθεσαι διαρκώς και να στρέφεις αλλού το θέμα χωρίς λόγο κι αφορμή. Αυτό είδα εγώ ως ουδέτερος παρατηρητής. Η katrin_aithra δεν θυμάμαι να έδωσε τόσο έμφαση σε αυτό, και μπορεί μάλιστα να μίλησε για συγκεκριμένα παραδείγματα ή δικές της εμπειρίες. Επίσης ρώτησε και πρότεινε κάτι για το καλύτερο από οτι είδα, αλλά.... ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!! Τώρα γιατί ο καθένας θίγεται ξαφνικά...
Τέλος μου προξένησε εντύπωση η τόσο ένθερμη και ενθαρρυντική υποδοχή νέων μελών σας εδώ που υποτίθεται ξεκινούν ένα θέμα για κάποιο σκοπό, άσχετα το πως καταλήγει... φαίνεται είναι προσφιλής τακτική να λιθοβολούνται για χαριν της αυτοπροβολής! Καλά admins δεν υπάρχουν?! Μπράβο παιδιά, καλή συνέχεια... και σε ανώτερα!
Α, ΠΟΙΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ?????

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ελα ντε ... μήπως το θυμάσαι εσύ ????

Επίσης θέλω να μου κάνεις Quote ΠΟΥ έστρεψα ΕΓΩ το θέμα εκεί ... αλλιώς να προσέχεις τί λες ... και πώς το λές ...

Επίσης να σου θυμίσω ή να σου κάνω γνωστό ότι σαν εκτροφέας είμαι περισσότερο ζημιωμένος από αυτά που λες ΕΣΥ εκμεταλλευόμενη την ανωνυμία σου και την δικιά μου επωνυμία, παρά κερδισμένος ... θα μπορούσα να κάνω αλλιώς την δουλειά ... πιό αναίμακτα ... και ύπουλα ... :wink:

Τα νέα μέλη δεν χρειάζονται δικηγόρο, και δη νέο μέλος που μπήκε επ'αυτού ... επίσης να σε ρωτήσω κάτι, το έχω ρωτήσει και παλαιότερα αστειευόμενος αλλά πλέον αναρωτιέμαι σοβαρά ... έχετε κάποια μηχανή εντοπισμού των λέξεων pitbull - pitbullclub - pittbull.gr ή κάτι ανάλογο? Θα με ενδιέφερε πραγματικά, θα ήθελα να την προγραμματίσω να βρίσκει τις λέξεις εμπόρευμα - σκύλος - for sale κλπ ... 8) ο καθένας με τα ενδιαφέροντά του ... :wink:

katrin_Aithra

Member
7 Οκτωβρίου 2007
12
0
Ειχα πει να μην ξαναμπω γιατι μονο φιλοξενο δεν ειναι το κλιμα που συνδαυλιζει ο αγαπητος εκτροφεας.
Αλλα...εκανες μνεια στο προσωπο μου λεγοντας οτι μπηκα επ'αυτου.
Επ'αυτου... εννοώντας τι???
Ξερεις ποιο ειναι το ρεζουμε απ'ολο αυτο? Οτι υπαρχει μια συγκεκριμενη σκοπιμοτητα η οποια οντως απομονωνει απο ενα ολοκληρο θεμα 2 κουβεντες και επικεντρωνεται σε κατι πολυ συγκεκριμενο και μαλιστα απο καποιον πολυ συγκεκριμενο, και αυτο αγαπητε, ακομα και δικιο να εχεις (που πλεον δε με νοιαζει) δεν μπορεις να πεισεις απολυτα γιατι ειναι σα να κανεις προπαγανδα και η γκριζα διαφημιση ειναι αθεμιτη και περιττη.
Ισως αν δεν εκανες τοση επιθεση η οποια λογικα εγειρει υποψιες ως προς την αυτοπροβολη, να ηταν πιο ανθρωπινη η ανταλλαγη αποψεων και να ειχες γλιτωσει και τον χαρακτηρισμο του αλαζωνα μιας και δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να ξερει οτι εσυ εισαι εκτροφεας και η δικη μου επιλογη και ισως και καποιων αλλων δεν σε βοηθαει.
Το τι ειναι σωστο και καλυτερο για τα μωρα μας ολοι το ξερουμε αλλωστε και ας μην ειμαστε εκτροφεις. Αρκει που τα αγαπαμε και εχουμε ολη την καλη διαθεση να μαθουμε και να ασχοληθουμε μαζι τους.
Και μιας και το ανεφερα... η καλη διαθεση και προδιαθεση ειναι κατι που λειπει απο τα λεγομενα σου και εν γενει με ελαχιστες ισως εξαιρεσεις απο το forum. Μαλλον περνατε καλα εσεις οι παλιοι μεταξυ σας και εχετε ενα κατεστημενο και δεν σας αρεσουν οι νεοι φιλοι.
Τελοσπαντων επειδη κανεις δεν χρειαζεται δικηγορο και σιγουρα οχι εγω, ισως σε καποιο αλλο forum, να ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα και ισως τελικα να υπαρχουν, απλα προφανως καπου αλλου, πολλοι που αγαπανε τα Rottweilers και ισως οχι την εμπαθεια??
Καλη συνεχεια σε ο,τι κι αν ειναι αυτο που προσπαθειτε να κανετε.. ο,τι κι αν ειναι αυτο :?:

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Παιδιά καλημέρα ,
Χτες παρέλαβα την μπέμπα μου και είναι μια κούκλα , περιττό να πω την χαρά όλης τις οικογένειας μου !
βέβαια το αγγούρι χτες βράδυ το χάρηκα μονός μου το ουρλιαχτό άστα να πάνε αργότερα τα ξημερώματα αφού δεν είχε έμπνευση να αφοδεύσει στην βόλτα που την πήγα έξω το έκανε μόλις γυρίσαμε στην αυλή και όχι μόνο αυτό αλλά αποφάσισε ότι για να με τιμωρήσω ακόμα περισσότερο που την πήρα από τους συγγενείς της έπρεπε να καθίσει και πάνω στα κακά της ,
πράγμα που ασφαλώς και έκανε αναγκάζοντας με να της δήξω πως κάνουν μπάνιο τα κουτάβια .
Όπως καταλαβαίνετε πέρασα μια άψογη βραδιά δεν έπληξα καθόλου ! !!
Άντε σιγά σιγά να αρχίσουμε να συζητάμε για το ζουμί …………