Πού είναι όλοι όσοι έχουν Rottweiler ?

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Καλώς Όρισες και καλές συζητήσεις ,
Χαίραμε που φροντίζεις να μην γίνει το φιλαράκι σου άλλο ένα πολυβόλο όπως και εσύ λες και εγώ με την σειρά μου σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι !
Φιλικά
Μανώλης

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες katrin_Aithra και καλές συζητήσεις! :p
Το Rottweiler subforum θα είναι έτοιμο σε λίγες ημέρες. Μέχρι τότε λίγη υπομονή! :wink:

Πέσ’ μας λίγα πράγματα για τη σκυλίτσα σου! Πως και αποφάσισες να πάρεις rott?, Από πού την πήρες, την έχεις εκπαιδεύσει, πως είναι η σχέση σας κτλ

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Sorry, έπαιζα λίγο με τα κουμπάκια .... :oops: :oops:

Αυτό ήταν στην αρχή, αλλά δεν μπορώ να το ξανακολλήσω:

Καλησπερα.
Μετα απο πολυ ψαξιμο στο ιτερνετ επιτελους βρηκα ενα forum σχετικο με σκυλια. Με χαρα ειδα οτι υπαρχει και επι μερους forum ειδικα για ολους εμας που εχουμε και αγαπαμε τα Rottweillers. ο ερωτημα υποθετω ειναι... Που ειναι ολοι οσοι εχουν και εμφανιζονται σε αλλες συζητησεις? Γιατι ειναι ανενεργο το forum αυτο? Εγω εχω ενα θηλυκο Rottweiller 1 ετους και θα ηθελα πολυ να μιλησω με άλλους που εχουν την ιδια ρατσα. Anyway... κριμα γιατι ξερω οτι ειμαστε πολλοι αλλα προφανως οχι και τοσο οργανωμενοι μιας και απ'οτι ξερω υπαρχουν μεχρι και συλλογοι αλλων ρατσων, πχ.Pitbull, που διοργανωνουν μεχρι και συναντησεις σε συγκεκριμενους χωρους για κοινωνικοποιηση τοσο των μικρων μας φιλων οσο και των ιδιων. Ειναι ωραιο να συνδιαλλεγεσαι με ανθρωπους που μοιραζονται την ιδια αγαπη για κατι τοσο σημαντικο οπως ειναι ενας σκυλος. Ελπιζω καποια στιγμη να γινει κατι αντιστοιχο και για μας αν και κατι μου λεει οτι ενας λογος που δεν θα μπορουσε να επιτευχθει, ειναι το γεγονος οτι οι περισσοτεροι ιδιοκτητες φτανουν τα Rottweilers τους σε τετοια αγρια κατασταση που δεν τολμουν ουτε για βολτα να τα βγαλουν και τα εχουν σαν εναλλακτικη οπλοπολυβολου στα σπιτια τους μακρια απο καθε κοινωνικη δραστηριοτητα.
Σας ευχαριστω και σας χαιρετω.

katrin_Aithra

Member
7 Οκτωβρίου 2007
12
0
:D Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα! :D
Χαρηκα ιδιαιτερα με τις απαντησεις σας και με τη σειρα μου κι εγω ανυπομονω να εχουμε το χωρο μας.
Η κουκλα μου, ονομαζεται Αίθρα και ειναι 14 μηνων. Εχει παρακολουθησει επιτυχως την βασικη υπακοη σε σχολη εκπαιδευσης οπου ο ιδιοκτητης εκπαιδευεται παραλληλα με το σκυλο του (ειναι δεσποινιδα με τροπους και ανατροφη :wink: ) και ειμαι πολυ τυχερη που η παρολιγο ατερμονη αναζητηση μου για κουταβακι προ 12μηνου, εληξε με το να την παρω απο ενα pet shop.
Aν και ειμαι κατα του εμποριου αυτου του ειδους, καθως οι συνθηκες διαβιωσης των μικρων μας και οι τροποι εισαγωγης των περισσοτερων κουταβιων ειναι απο το εξωτερικο και ειναι αθλιοι μιας και το κερδος ειναι ενας τεραστιος βωμος που θυσιαζονται πολλα πραγματα, δυστυχως τη χρονικη περιοδο που ηθελα να αποκτησω την κουκλα μου δεν υπηρχε τιποτα διαθεσιμο απο τους διαπιστευμενους εκτροφεις της ρατσας και απο τις μικρες αγγελιες, δεν μπορεσα να εμπιστευτω ολους όσους πλησιασα για να δω τα κουταβια. Σαν μονη λυση εμοιαζε το pet shop και μετα απο εναν μαραθωνιο μεχρι να βρεθει καποιος που δεν θα ηταν τελειως λερα και θα μπορουσε να καταλαβει οτι δεν αγοραζω κατι το οποιο σκοπευα να επιστρεψω σε περιπτωση βλαβης (οπως - ακουσον ακουσον! :x μου ειχε πει καποιος οτι αν το κουταβι βγει προβληματικο μετα απο καιρο να του το παω πισω και να μου φερει αλλο! λες και αγοραζα ζαντες για το αυτοκινητο και υπηρχε σαν εγγυηση η αντικατασταση! Κατι που δεν θα δεχομουν να κανω γιατι οποιο και να ηταν το προβλημα που θα παρουσιαζοταν, εγω θα το αγαπουσα το μικρουλι και θα το κρατουσα ουτως ή αλλως).
Για να καταληξω θα ηθελα να υπογραμμισω ποσο σημαντικο ειναι για ολους οσους αποκτουν τετραποδους συντροφους, να μπαινουν στον κοπο να αναλωνουν πολλες - μα παρα πολλες ωρες- στην ερευνα αγορας και στη συλλογη πληροφοριων γιατι ειναι ενα ειδος μαφιας αυτο που επικρατει γενικα και ειναι κριμα γιατι δεν προκειται για αντικειμενα.
Αν δεν μπορει καποιος να κανει κατι τετοιο απο την αρχη.. καλο θα ηταν να μην παρει καθολου σκυλο γιατι το σιγουρο - και οχι απλα πιθανοτατο- ειναι οτι και μετα την αποκτηση του θα εξακολουθει να μην θυσιαζει αλλα πραγματα για να ασχοληθει με το φιλαρακι του, και δεν μιλαω μονο για μια βολτα. Ειναι πολλα που πρεπει να ξερει κανεις (απο ιατρικα θεματα, μεχρι και να αποκτησει την εμπειρια να διαβαζει συμπτωματα και να προλαμβανει κακοτοπιες, ή απλα ποιος ειναι ο καλυτερος και αποτελεσμτικοτερος τροπος εκπαιδευσης γιατι και εκει οι απατεωνες δοξα το θεο ειναι παρα πολλοι!) και ολα αυτα τα αποκτας με ψαξιμο, διαβασμα και πολλες πολλες ωρες ενασχολησης.
Αυτα τα ολιγα.... :p αν και θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα ακομα πανω στα θεματα αυτα.
Απλα, καλο ειναι να ξερουν ολοι οτι τα Rottweilers δεν ειναι τυχαια σκυλια και οταν μαθει κανεις να σεβεται αυτο που εχει διπλα του τοτε θα μπορεσει και να συμβιωσει αρμονικα μαζι του ωστε και οι 2 πλευρες να ειναι ισες και οχι να επικρατει η μια εις βαρος της αλλης.
Σας χαιρετω!
Φιλια. :wink:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δυστυχως τη χρονικη περιοδο που ηθελα να αποκτησω την κουκλα μου δεν υπηρχε τιποτα διαθεσιμο απο τους διαπιστευμενους εκτροφεις της ρατσας
και γιατί δεν περίμενες μέχρι να υπάρχει???????

katrin_Aithra

Member
7 Οκτωβρίου 2007
12
0
Μακη, καλησπερα :) .
Ξεκινησα να ψαχνω για κουταβι στα τελη του περσινου καλοκαιριου και μου πηρε 1μισυ μηνα το ψαξιμο και ενω θα μπορουσα καλλιστα να περιμενω οποως πολυ ευλογα ρωτας μεχρι να υπαρξει κατι, ηθελα για πολυ συγκεκριμενους λογους (που δεν ειναι να αναφερθουν εδω) μεχρι τελη οκτωβρη και πριν πιασουν τα πολλα κρυα να εχω βρει κουταβι. Σε αλλη περιπτωση καλο ειναι να περιμενει κανεις οσο χρειαστει αλλα καποια πραγματα δεν σταθμιζονται παντα.
Να'σαι καλα :p.
Φιλια.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Σορυ αλλά θα διαφωνήσω.

η υγεία - μορφολογία - χαρακτήρας του μελοντικού συντρόφου μας ΠΙΣΤΕΥΩ ότι αξίζει περισσότερο από το επονομαζόμενο lucky strike.

Γιατί αυτό έκανες.

έριξες το ζάρι και αν σου κάτσει καλώς.

εαν όχι όμως.............................. :?: :?: :?: :?: :?:

katrin_Aithra

Member
7 Οκτωβρίου 2007
12
0
Ολοι δικαιουμαστε υποθετω να εχουμε τις αποψεις μας και καμια φορα και τα δογματα μας...
Το μονο που εχω να αναφερω επιπροσθετα ειναι οτι τα στοιχεια που παραθετει ο φιλος Μακης, μπορει να ειναι ζωτικης σημασιας για καποιον που ενδιαφερεται ισως να προωθησει το σκυλο του σε αγωνες μορφολογιας κλπ, και ειναι και σιγουρα θεμιτα στοιχεια για την καλοζωια ενος σκυλου και την αρμονικη συνυπαρξη του με τον ανθρωπο. Δεν ειναι ομως και απολυτα. Οπως και τιποτα γυρω μας.
Παρολα αυτα, και πανω απ'όλα αυτα, αποψη μου ειναι οτι πρεπει να υπερισχυει η αγαπη για τα ζωα.
Ο ορισμος αλλωστε και της φιλοζωιας. Ειναι λιγο οξυμωρο λοιπον ακομα και αν ενα κουταβι δεν συγκεντωνει απο την αρχη ολα τα "απαραιτητα στοιχεια" για να γινει μελος της οικογενειας μας να το απορριπτουμε και να το...πεταμε (?).
Αυτο φιλε Μακη ισχυει ακομα και στη δικη μου περιπτωση και το lucky strike οπως ευστοχα το παρομοιωσες, που μπορει καλλιστα να εβγαινε ενα προβλημα στην πορεια μιας και η κουκλα μου (γερη να ειναι παντα)εξωτερικα τουλαχιστον ηταν "καταλληλη" αλλα ποτε δεν ξερεις τι ακριβως παιρνεις απο ενα pet shop παρα τα χαρτια που σου δινουν.
Και φυσικα να μην ξεχναμε οτι ολοι μας, ειτε εχουμε ενα Rottweilerακι ειτε ενα Ελληνικο Περιπλανωμενο - κοινως αδεσποτο - πρωτιστως ειμαστε φιλοζωοι και η φιλοζωια, καλο ειναι να υπαρχει παντα και ανεξαρτητα, ακομα και οταν το σκυλακι μας εχει βασιμες πιθανοτητες να μην πληρει τα standards (που ευτυχες ειναι να υπαρχουν αλλα οχι και αυτοσκοπος).
Και ισως η αναζητηση μου να ειχε τελειωσει νωριτερα αν οσοι ειδα απο τις αγγελιες δεν ηταν προσβολη για τους λατρεις των σκυλων και τα ιδια τα σκυλια :x .

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
για να γινει μελος της οικογενειας μας να το απορριπτουμε και να το...πεταμε
Mπορείς να προτείνεις κάτι που θα σου άρεσε να ακούσεις όταν έψαχνες για σκύλο, σχετικά με το τί θα γίνει ΑΝ έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα?

Το πετ-σοπ τί σου είπε επ'αυτού???

katrin_Aithra

Member
7 Οκτωβρίου 2007
12
0
Προσωπικα δεν θα "ηθελα να ακουσω κατι" τουλαχιστον οχι οπως το υπαινισσεσαι στο κειμενο σου.
Οσο για το αν θα παρουσιασει προβλημα, νομιζω οτι ειναι αυτονοητη η απαντηση. Απλα το αντιμετωπιζεις οσο καλυτερα μπορεις. Δεν ειναι το καλυτερο που μπορει να συμβει και μακαρι να μην υπαρχουν προβληματα αλλα αν υπαρξουν, η μονη λυση ειναι να αντιμετωπιστουν.
Δηλαδη εσενα θα σου αρεσε η λυση της αποσυρσης και αντικαταστασης μετα απο 2 μηνες αν παρουσιαζε κατι που ηταν αδυνατο να προβλεφθει? Εμενα δεν με ενθουσιασε παντως αν και το pet shop το ειπε με σκοπο να ενθουσιασει και να καθυσηχασει.
Αυτα.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
υγεία - μορφολογία - χαρακτήρας
όπως πολύ εύστοχα είπες είσουν τυχερή που δεν είναι άρρωστο.

Είναι ' καταλληλη' εξωτερικά όπως πάλι είπες.

ο χαρακτήρας είναι όπως πρέπει?

γιατί διάλεξες το rott?

γιατί σου άρεσε εμφανισιακά.

γιατι σου άρεσε η ήρεμη δύναμη που βγάζει.

γιατί είδες ένα βίντεο με ένα rott να κάνει SchH και είπες ένα τέτοιο θέλω.

τι εγγυήσεις είχες για όλα αυτά πλην του κλασικού

μου ειχε πει καποιος οτι αν το κουταβι βγει προβληματικο μετα απο καιρο να του το παω πισω και να μου φερει αλλο
γράφεις

Για να καταληξω θα ηθελα να υπογραμμισω ποσο σημαντικο ειναι για ολους οσους αποκτουν τετραποδους συντροφους, να μπαινουν στον κοπο να αναλωνουν πολλες - μα παρα πολλες ωρες- στην ερευνα αγορας και στη συλλογη πληροφοριων γιατι ειναι ενα ειδος μαφιας αυτο που επικρατει γενικα και ειναι κριμα γιατι δεν προκειται για αντικειμενα.
και όμως δεν ακολούθησες τις ίδιες τις συμβουλές σου.

είπες

μπορει να ειναι ζωτικης σημασιας για καποιον που ενδιαφερεται ισως να προωθησει το σκυλο του σε αγωνες μορφολογιας κλπ, και ειναι και σιγουρα θεμιτα στοιχεια για την καλοζωια ενος σκυλου και την αρμονικη συνυπαρξη του με τον ανθρωπο

ένα φοβικό rott είναι από κακόμοιρο εως επικίνδυνο.

ένα υγειές είναι χαρούμενο - σωστό

ένα σωστά μορφολογικό είναι όμορφο

όλα αυτά μαζί (σωστός χαρακτήρας - υγεία - μορφολογία) μας κάνουν ένα σωστό rottweiler.

Εκτός του θέματος μορφολογίας το οποίο χωράει πολύ συζήτηση τι από αυτά που σου λέω δεν αξίζει τον κόπο να περιμένεις??

ελπίζω φυσικά να καταλαβαίνεις ότι δεν σε ξέρω άρα δεν έχω κάτι μαζί σου.

έχω όμως και μια ιστοσελίδα στο Ιντερνετ μέσω της οποίας δέχομε κατά καιρούς μυνήματα από ενδιαφερόμενους.

ανεξάρτητα από το μορφωτικό - βιοτικό - επαγγελματικό επίπεδο του καθενός το 99% από αυτούς έχει ένα σοβαρό λόγο να θέλει κουτάβι ΤΩΡΑ.

Όλα αυτά στα λέει κάποιος ό οποίος το 1994 πήγε να αγοράσει κουτάβι ΄λυκόσκυλο΄ από ΤΟ pet shop (πλατεία Κοτζιά) έχοντας πολύ σοβαρό λόγο.

την προηγούμενη νύχτα του είχαν ανοίξιε το σπίτι.......................

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εδώ

http://www.dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=590&postdays=0&postorder=asc&start=15

μπορείς να διαβάσεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

παίρνοντας λοιπόν το

Τι γλυκός και ευγενικός άνθρωπος… να θυμηθώ εάν ποτέ έρθω στο σπίτι σου, αντί για πάστες, να σου φέρω τα άπαντα του Ζαμπούνη.
Ο ένας απειλεί ότι εάν πάω σπίτι του θα αμολήσει τα σκυλιά του και μετά θα αναρωτηθεί:”Who lets the dogs out?”
Ο άλλος με απειλεί μα ξυλοδαρμό και κακοποίηση δια κλωτσιάς στα οπίσθια…
Slow the eggs ρε παλικάρια!
Θα πάω και εγώ στον επόμενο που θα με τρατάρει γλυκό του κουταλιού και θα είναι ευγενής και πρόθυμος να απαντήσει σε οτιδήποτε αφορά το θέμα.
της ROTTIE

και το

Σαν μονη λυση εμοιαζε το pet shop και μετα απο εναν μαραθωνιο μεχρι να βρεθει καποιος που δεν θα ηταν τελειως λερα και θα μπορουσε να καταλαβει οτι δεν αγοραζω κατι το οποιο σκοπευα να επιστρεψω σε περιπτωση βλαβης
που λές εσύ κάποιος θα μπορούσε να βγάλει το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν ψάχνει το καλό σκυλί αλλά τον καλό πωλητή

αφού το 'εμπόρευμα' είναι το ίδιο (ίδιας προέλευσης) σε όποιο pet shop και να πας.

το πλασάρισμα αλλάζει :!: :!: :!: :!: :!:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δηλαδη εσενα θα σου αρεσε η λυση της αποσυρσης και αντικαταστασης μετα απο 2 μηνες αν παρουσιαζε κατι που ηταν αδυνατο να προβλεφθει?
Σε ρωτάω πολύ συγκεκριμένα: Εγώ όπως ίσως ξέρεις είμαι εκτροφέας ... έρχεσαι να πάρεις κουτάβι ... και μου λές και ΑΝ βγάλει δυσπλασία? Πρότεινέ μου τί να σου πώ ... δεν υπαινίσσομαι τίποτα ... εσύ αντιθέτως λές ευθέως ότι αν σου προτείνω αντικατάσταση αντιμετωπιζω το σκυλί σαν εμπόρευμα ... εσύ πρέπει τώρα να μου πείς ΤΙ θα ήθελες να σου πώ?

ΤΙΠΟΤΑ?
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ?
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?
ΠΩΣ?
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ?
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?
ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΠΧ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΟΥ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ?
ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ?
ΑΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΔΥΣΠΛΑΣΙΚΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ?
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ?

Μετά από όλα αυτά, και κάποια άλλα που μου διαφεύγουν σίγουρα, καταλαβαίνεις ότι εγώ το ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ που μπορώ να κάνω, είναι
να σου ζητήσω να βγάλουμε ακτινογραφία και να την δει ο κτηνίατρός μου και να σου αντικαταστήσω τον σκύλο, αν θες ... δεν υΠοχρεούσαι βέβαια να παραδώσεις τον προηγούμενο ... νομίζω ούτε στο pet-shop ... :D

Τί άλλο να κάνω? :roll:

katrin_Aithra

Member
7 Οκτωβρίου 2007
12
0
Οντως Μακη. Δεν με ξερεις. Εβγαλες τα συμπερασματα σου.
Καλως εκανες.
Everyone is entitled of an opinion.
Καλη συνεχεια.

katrin_Aithra

Member
7 Οκτωβρίου 2007
12
0
Ναι στο pet shop θα επαιρναν το προβλημα πισω και θα εδιναν αλλο σκυλι :cry: . Τοσο καλα. Μιας και ο παραγοντας δεσιμο αναμεσα σε σκυλο και ανθρωπο δεν υπαρχει.
Και οχι δεν ξερω οτι εισαι εκτροφεας.
Και σε περιπτωση που βγαλει δυσπλασια μελλοντικα,ο ιδιοκτητης πρεπει να την αντιμετωπισει και οχι να παρατησει το σκυλο στη μοιρα του.
Αν ειναι οντως γεννετικο το προβλημα και οχι επικτητο τοτε θα μπορουσε να γινει μια συζητηση με τον πωλητη - εκτροφεα και να βρεθει μια χρυση τομη τουλαχιστον στο οικονομικο κομματι της θεραπειας - αντιμετωπισης καθοτι αυτο ειναι που βασανιζει τους περισσοτερους.

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
τελικα εδω ειναι το intro σου katrin_Aithra? :lol: :lol:
το περιμενα στο "νεο μελος", και τελικα εγινε λιγο αχταρμας αυτο το τοπικ

εν πασει περιπτωσει καλωσηρθες και καλο κουραγιο :p :mrgreen:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Aρα, λοιπόν:

-Δεν θέλουμε να πληρώσουμε Ελληνα εκτροφέα που εξετάζει για δυσπλασία, και κάνει τόσα άλλα περισσότερα για τα σκυλιά του, προτιμούμε την λύση της χρυσής ευκαιρίας, ή του πετ-σοπ ... ως πιο γρήγορη και οικονομική. Στην πράξη αυτό δεν ισχύει, όπως θα διαπιστώσεις διαβάζοντας παραπάνω σ'αυτό το forum.

-αγαπάμε τον σκύλο και δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης, αλλά δεν είναι εμπόρευμα και όποιος προτείνει αντικατάσταση θεωρείται στυγνός έμπορος ή λέρας όπως είπες πριν. Στην θεραπεία του όμως αντιμετωπιζουμε οικονομικό πρόβλημα, και περιμένουμε από τον εκτροφέα να μοιραστεί τα έξοδα ... αλλιώς τί? Σε πληροφορώ ότι εσύ μπορεί να μην το έκανες αλλά οι περισσότεροι κάνουν ευθανασία σ'αυτό το φίλο και σύντροφο που εγώ που τον διαπραγματεύομαι σαν εμπόρευμα ονομάζομαι στυγνός έμπορος ... ή τον πετάνε στο δρόμο.

-Δεν γεννήθηκε κανένας ούτε εκτροφέας ούτε κτηνίατρος ούτε τίποτα άλλο. Ολοι έχουμε κλάψει για λάθη και ''λέρα'' άλλων ... αλλά ... να ξέρουμε και τί ζητάμε, και προπάντων τί δίνουμε εμείς για να το αποκτήσουμε ...