ενας καλος μπουσουλας αποτελειται απο την ευκολια κενωσης, το ποσοστο υγρασιας των κοπρανων και η υπαρξη η μη υπολειμματων τροφης,τα οποια,συνηθως εχουν την μορφη μπιμπικιων,οπως περιπου γινεται η κροκετα εαν την θρυμματισεις...
κοπρανα με ιδανικη πσσοστωση υγρων ειναι αυτα που εχουν ξεκαθαρο σχημα και δεν θρυμματιζονται...
υγ. μολις τελειωσα το μεσημεριανο μου με συνοδεια παγωτου...ευχαριστω για τις υπεροχες εικονες χωνεψης...
κοπρανα με ιδανικη πσσοστωση υγρων ειναι αυτα που εχουν ξεκαθαρο σχημα και δεν θρυμματιζονται...
υγ. μολις τελειωσα το μεσημεριανο μου με συνοδεια παγωτου...ευχαριστω για τις υπεροχες εικονες χωνεψης...