Ποση ασκηση χρειαζεται ενα λαμπραντορ;

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
όποια επιλογή και να κάνεις θα είσαι ευχαρηστημένος γτ είναι καταπληκτικά,απο δική μ εμπειρία όσα γκόλντεν έχω γνωρίσει απο ηλικία 2 χρονών και πάνω ήταν αρκετά ήρεμα ενώ τα λάμπ συνεχώς σε μία εγρήγορση τα πετυχαίνω.βέβαια είναι και ανάλογα τον χαρακτήρα και σίγουρα η κατερίνα που έχει 3 γκόλντεν αρσενικά να σου δώσει μία καλή γνώμη.Τώρα έχει να κάνει και στην εμφάνιση αν ενδιαφέρεσαι,το καθένα έχει την δικιά του ομορφιά πιστεύω απο την μία η περισσότερη τρίχα και απο την άλλη τα χαρακτηριστικά του λάμπ.όσο για το φύλο εμένα μ αρέσουν τα θυληκά αν και πρώτος σκύλος μου αρέσει που έχουν πιό γλυκές φάτσες ενώ τα αρσενικά πιό συχνά χοντροκομένες και έχουν στο μυαλό τους την κυριαρχία που σε δοκιμάζουν μικρά για να δούν τα όρια σου..βέβαια αυτές οι ράτσες είναι γατάκια μην σε νοιάζει.:p
Aυτο το κομματι με την τριχα με προβληματιζει λιγουλακι ως πολυ...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Αν σε προβληματίζει τώρα θα σε προβληματίσει ακόμα περισσότερο όταν το πάρεις. Μήπως να το ξανασκεφτείς; Η σκούπα κι εσύ θα γίνεται κολλητοί αυτό να το έχεις υπόψιν σου.

• Like
Reactions: Φλάφη

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Αν σε προβληματίζει τώρα θα σε προβληματίσει ακόμα περισσότερο όταν το πάρεις. Μήπως να το ξανασκεφτείς; Η σκούπα κι εσύ θα γίνεται κολλητοί αυτό να το έχεις υπόψιν σου.
Βρε εμενα δεν με χαλαν οι τριχες τις εχω συνηθησει. Η κοπελα μου θα με κυνηγαει αλλα τελος παντων. :p

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
συνήθεια είναι οι τρίχες μην σε πειράζει και το λάμπ μην σε ξεγελάει έχει μπόλικο τρίχωμα και το καλοκαίρι εμάς μαδούσε αρκετά βέβαια δεν την πολύ χτένιζα.για τα γκόλντεν φαντάζομαι θα χρειάζεται μία καλή περιποιήση στο τρίχωμα του γτ έχει αρκετό όσο να ναι.

Last edited:

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
συνήθεια είναι οι τρίχες μην σε πειράζει και το λάμπ μην σε ξεγελάει έχει μπόλικο τρίχωμα και το καλοκαίρι εμάς μαδούσε αρκετά βέβαια δεν την πολύ χτένιζα.για τα γκόλντεν φαντάζομαι θα χρειάζεται μία καλή περιποιήση στο τρίχωμα του γτ έχει αρκετό όσο να ναι.
Ειχα ακουσει για τα λαμπ οτι τα μαυρα εχουν το πιο απαλο τριχωμα και δεν μαδαει σχετικα καθολου, το σολατι μαδαει παραπανω και αυτο που μαδαει περισσοτερο ειναι το κιτρινο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
To μαύρο λαμπ δεν έχει απαλό τρίχωμα. Και δεν πρέπει να έχει απαλό τρίχωμα. Η διαφορά του με το κίτρινο είναι ότι μαδάει 2 φορές τον χρόνο και όχι συνέχεια. Αλλά το μάδημα του δύο φορές τον χρόνο είναι απίστευτο.

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
To μαύρο λαμπ δεν έχει απαλό τρίχωμα. Και δεν πρέπει να έχει απαλό τρίχωμα. Η διαφορά του με το κίτρινο είναι ότι μαδάει 2 φορές τον χρόνο και όχι συνέχεια. Αλλά το μάδημα του δύο φορές τον χρόνο είναι απίστευτο.
Eστω αυτο! :p Αχ δεν ξερω μου φαινονται τοσο ιδια και τοσο διαφορετικα!!! ειμαι μπερδεμενος!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Η δικια μου μαδάει all day all night! Παρεμπιπτόντως όσο πιο πολυ ειναι έξω τόσο λιγότερο μασάει!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Ολοι οι σκύλοι μάδανε. Απο τη στιγμή που αποφασίζεις να πάρεις σκύλο πρεπει να το υποστεις! Αν το χτενιζεις κάθε μερα θα ειναι οκ!

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Ολοι οι σκύλοι μάδανε. Απο τη στιγμή που αποφασίζεις να πάρεις σκύλο πρεπει να το υποστεις! Αν το χτενιζεις κάθε μερα θα ειναι οκ!
ΑΑΑ οκ ωραια τοτε! Μου αρεσει πολυ να χτενιζω τον σκυλο.Δεν ξερω βεβαια αν θα αρεσει σ αυτον! :p

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Το κανίς. Δεν μαδαει καθόλου.
Νομίζω είναι η μόνη ράτσα που δεν μαδαει. Υπάρχουν ρατσες που μαδανε πολυ και καθημερινά, άλλες λιγότερο και άλλες σχεδόν καθόλου.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Το κανίς. Δεν μαδαει καθόλου.
Νομίζω είναι η μόνη ράτσα που δεν μαδαει. Υπάρχουν ρατσες που μαδανε πολυ και καθημερινά, άλλες λιγότερο και άλλες σχεδόν καθόλου.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
To δικο μου παντως μαδουσε και πολυ μαλιστα!

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Πως καταλήξες σε ενα retriever?
Στην αρχη οπως μαλλον θα ξερετε ειχα καταληξει σε καποιον σκυλο φυκαλα ντομπερμαν ή ροτβαιλερ. Ομως επειδη ειμαι σχετικα κανουριος σο θεμα σκυλοι, ειπα να αρχισω με μια πιο ηπια ρατσα. Εψαξα λοιπον και βρικα οτι στα γκολντεν και στα λαμπ αρεσουν πολυ τα παιχνιδια(ιδιαιτερα η επαναφορα), τα μπανια και να ειναι πολλες ωρες με τα αφεντικα τους.Ετσι κατεληξα σ αυτα

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Το ποσο μαδαει φιλε το labrador και ειδικα το ξανθο δε μπορω να σου το περιγραψω.
Θα εισαι παντως σαν να δουλευεις σε κομμωτηριο> Καθε φορα που θα το χαϊδευεις μετα θα πιανεις Swiffer/ηλεκτρικη να σκουπισεις. Δεν υπάρχει γιατρειά/ Απλώς το παιρνεις αποφαση ή οτι θα σκουπιζεις καθε μερα ή οτι θα ζεις με τις τριχες.

Εγω κανις-γκριφον που ειχα παντως δε μαδαγε. Οπως και τα μαλτεζ δε μαδανε, i think.

• Like
Reactions: Φλάφη