Αυτό . . . απλά δεν . . . Μπορεί να παίξαμε με μπαλάκι (μισάωρο σίγουρα), να τρέξαμε πέρα δώθε, να τραβήξαμε σκοινί κ.ο.κ. . . . πάλι μας ξαγρύπνησε . . . Έγερση κάθε 2 με 3 ώρες για να τον ηρεμήσουμε. Τί ενέργεια είναι αυτή ρε παιδιά; Μας λείπει ύπνος ρε Εκτοράκι . . . λίγη κατανόηση . . .Θα λιώσουμε και στο παιχνίδι για να μην ξαγρυπνήσουμε πάλι το κτίριο και όλα καλά. . .
αυτό το παιχνιδι να το αποφευγετεΈκτορας update. . .
να τραβήξαμε σκοινί κ.ο.κ. . . .
Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω αν φταίει το τράβηγμα του κορδονιού ή .
ο μικρός δεν θα πάθει...η πολυκατοικία θα πάθει :ΡΚαι εγω θα ελεγα να σταματησετε να σηκωνεστε το βραδυ για να τον παρηγορειται.
Δεν θες με την καμμια να μαθει οτι αν γκρινιαζει και κανει φασαρια εχει την προσοχη σου και την παρεα σου.
Αστον να κλαψει. Δεν θα παθει τιποτα.
ο μικρός δεν θα πάθει...η πολυκατοικία θα πάθει :Ρ
Πόσο δίκιο έχεις. . . Χτες δε νομίζω να κοιμήθηκε καθόλου. Έκλαιγε και ούρλιαζε σχεδόν όλο το βράδυ αλλά ο άντρας μου σηκώθηκε μόνο μια φορά για "επίπληξη". Το πρωί τον βρήκαμε εκτός του πάρκου του (έμαθε να δραπετεύει. . . ) οπότε πρέπει να βρούμε άλλη λύση περιορισμού τουλάχιστον όσο λείπουμε από το σπίτι. Σκέφτομαι να τον βάλω στο μπάνιο αφού μαζέψω οτιδήποτε επικίνδυνο γι αυτόν και του πάω και όλα τα υπάρχοντά του εκεί (κρεβάτι, παιχνίδια, νερά κ.ο.κ.)Λοιπόν κάνατε πολύ μεγάλο λάθος που σηκωνόσασταν 2 βράδια και τον παρηγορούσατε. Στο λέω, τώρα θα αργήσει περισσότερο να πάψει το κλάμα, γιατί έχει ήδη μάθει ότι οι κλάψες αποδίδουν (έρχεστε και τον νταντεύετε) και άρα θα επιμείνει ακόμα περισσότερο, και σε προειδοποιώ: μπορεί να αρχίσει να κραυγάζει, ακόμα και να ουρλιάζει με τις ώρες προσπαθώντας να σας κάνει να έρθετε.
Χρησιμοποιείστε κάποια περίφραξη για να νιώθει ασφάλεια, δώστε του κάποιο ρούχο που έχετε φορέσει να έχει τη μυρωδιά σας και γράψτε τον μέχρι τελικής πτώσης!
Λάθος!!! Ο μικρός κατάφερε να πάει ο άντρας σου να τον δει κι αυτό έχει σημασία γι' αυτόν! Πρέπει να καταλάβει ότι τα κλάματά του δεν τα ακούτε. Είτε για ντάντεμα είτε για μάλωμα προτιμάει να έχει παρέα παρά να είναι μόνος του. Μην ξανασηκωθείτε, γράψτε τον! Το θέμα είναι να καταλάβει ότι δεν ανταποκρίνονται οι άνθρωποι στο σύστημα "κλάμα". Είναι θέμα ημερών, ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ, και το δικό μου το μικρό είχε θεματάκι αλλά λύθηκε τα βράδια!. Χτες δε νομίζω να κοιμήθηκε καθόλου. Έκλαιγε και ούρλιαζε σχεδόν όλο το βράδυ αλλά ο άντρας μου σηκώθηκε μόνο μια φορά για "επίπληξη"