Πολύ καλησπέρα. . .

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το forum το οποίο για κάμποσο καιρό παρακολουθώ ως επισκέπτης.

Ήρθε λοιπόν η ώρα ( συμπίπτει με την άφιξη του Έκτορα, ενός ημίαιμου Labrador μόλις 2 μηνών ) να συμμετέχω ενεργά στην κυνότητα. :)

Επειδή πρώτη φορά τυγχάνει να ξεκινώ συμβίωση με ένα κουτάβι και όπως αντιλαμβάνεστε η εμπειρία κυμαίνεται μεταξύ σε χαμηλά εώς μηδενικά επίπεδα, έχω ορισμένες απορίες για τις οποίες θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου λύσετε.

Ο Έκτορας έφτασε πριν από 2 ώρες στο σπίτι μας, μετά από μία διαδρομή με αυτοκίνητο 45 λεπτών. Απο την στιγμή που έφτασε, έφαγε αλλά κοιμάται σχεδόν συνέχεια ενώ η μύτη του δεν είναι κσθόλου υγρή. Μήπως του συμβαίνει κάτι για το οποία θα έπρεπε να ανησυχούμε;

Και πάλι την καλησπέρα μου και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
να σου ζησει καταρχην.να μην ανυσηχεις ακομη για τιποτα.αστον να κοιμηθει οσο θελει.εχει πολυ αγχος αυτη τη στιγμη.

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Σε ευχαριστώ πολύ. Απ'ότι φαίνεται, δεν είναι ο μόνος που έχει άγχος. . . Δευτέρα πάμε στο γιατρό για να μας δει και να μας ανοίξει και βιβλιάριο.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες μαζί με τον Εκτωρα και να σου ζήσει. Ασε το μωρό να κοιμηθεί !!!Βάλε και καμμιά φωτο να το δούμε!!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα και να σου ζήσει ο μικρός !! μην ανησυχείς καθόλου!
ο μικρός έχει πολύ άγχος και αγωνία πήγε σε ένα καινούργιο σπίτι βλέπει καινούργιους "γίγαντες" δεν ξέρει τι γίνεται θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσει
αν θες πες μας πως τον απέκτησες :)
και πάλι να σου ζήσει και να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές παρέα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλώς το ΄δεχτηκες τον Εκτοράκο, το λαμπάκο! Πόσο ημίαιμος? Μοιάζει καθόλου με λαμπ ήήήήή? Μια φωτογραφία του Ωραίου Κοιμωμένου?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σε μερικές μέρες αυτή Λαυρέντη, τώρα είναι λουφαγμένος ο μικρός. Κάτσε να πάρει τα πάνω του! (και το πάνω χέρι...)

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Παιδιά σας ευχαριστώ πραγματικά για το καλωσόρισμα.

αν θες πες μας πως τον απέκτησες :)
Η Sally λοιπόν - μία "λευκή" lab 4 ετών - μια μέρα βρήκε ανοιχτή πόρτα και αποφάσισε να βγει μόνη της βόλτα όπου έγινε το μοιραίο με έταιρο σκύλο αγνώστων λοιπών στοιχείων. Λίγους μήνες αργότερα σκάσανε μύτη 8 λιλιπούτεια ημίαιμα labs (4 λευκά και 4 μαύρα) . . . Μία μέρα στη δουλειά, έλαβε ο σύζυγος ένα mail από συνάδελφο (ο οποίος ήξερε ότι ψάχνουμε για labrador) με photos των τέκνων αλλά και της Sally η οποία μορφολογικά είναι αρτιότατη! ! ! Ο . . . κύριος λοιπόν είχε φωτογένεια, μας κέρδισε και από κοντά και βρεθήκαμε ύστερα από 2 μήνες με τον άντρα μου να τον παραλαμβάνουμε μετά βαϊων και κλάδων. Αυτά.

Υπόσχομαι photos με το πρώτο φως της ημέρας.

Ευχαριστώ και πάλι.

υ.γ.: Από την ώρα του πρώτου μου post, έχει ξυπνήσει κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ό-τ-α-τ-α και μας έχει στο τρέξιμο (σφουγγαρίστρες, χαρτιά κουζίνας κ.ο.κ.). Αλλά πού θα πάει; Θα στρώσει. . . Ή θα στρώσουμε εμείς. . . :)

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Ιδού το μέγα τέρας των τεράτων. . . :)06052011_Hector..jpg

Περιττό να αναφέρω ότι ο ύπνος (ο δικός μας) προβλέπεται να σπανίζει για λίγο διάστημα. . .

Επίσης . . . χμμμμ . . . πόσο τρώει ρε παιδιά; Είχα ακούσει για την όρεξη των labrador αλλά άλλο να σ'το λένε κι άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει μπροστά σου . . .

Την καλημέρα μου.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κουκλάκι! Ειδικά το παπουτσάκι που φοράει στο μπροστινό του πόδι είναι γλύκα!!!

Χι χι χι, γιά λίγο καιρό η έλλειψη ύπνου θα συνδιαστει με την προσθετική της σφουγγαρίστρας που θα κάνεις στο χέρι σου! Θα βρείς πολλά θέματα στο φόρουμ, που θα σε βοηθήσουν με το θέμα της τουαλέτας (αλλά και του δαγκώματος και του μασουλήματος και..και..)

Τρώει... Τρώει αρκετά, αλλά προσοχή μην το παρακάνετε γιατί αυτός δεν έχει μέτρο, όσο βρίσκει θα τρώει, κι αυτό δεν είναι καλό. Τι τον ταΐζετε?

Αααχ, δεν ξέρω πόσο λαμπραντόρ είναι, θα σου το πουν οι λαμπραντοράδες...

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Ευχαριστούμε για τα κομπλιμέντα! ! ! :grin:
Τι τον ταΐζετε?
Πήραμε Purina ProPlan Puppy το οποίο το μουσκεύουμε μέσα σε γαλατάκι. Προτείνετε κάτι άλλο;

Αααχ, δεν ξέρω πόσο λαμπραντόρ είναι, θα σου το πουν οι λαμπραντοράδες...
Να σου πω την αλήθεια μου, δεν με πολυαπασχολεί αν έχει, τί έχει, γιατί έχει μιας και ήδη τον έχουμε αγαπήσει.:grin:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν χρειάζετε να τη μουσκευετε σε γαλατάκι αφού ο Έκτορ είναι ήδη δύο μηνών. Την ποσότητα να προσέξετε, διαβάστε προσεκτικά το πινακάκι στο πλάι της συσκευασίας για να δείτε ποιά είναι η σωστή ημερίσια ποσότητα. Αυτή την ισομοιράζετε στα τρία. (Π.χ. Ημερίσια ποσότητα 150 gr, τότε 50 gr το πρωί, 50 gr το μεσημέρι kaι 50 gr το βράδυ)

Το ποιά είναι καλή τροφή για το κουτάβι μας εξαρτάται από τα συστατικά της αλλά κι από το πως ταιριάζει σ'αυτό, οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι πολύ συγκεκριμένο.
Να σου πω την αλήθεια μου, δεν με πολυαπασχολεί αν έχει, τί έχει, γιατί έχει μιας και ήδη τον έχουμε αγαπήσει.
Εννοείται, αφού είναι αξιολάτρευτος! Μουσούδα σκέτη! (Ελπίζω μόνο να μην πληρώσατε το συνάδελφο του συζύγου)