Πολύ Κακής Ποιότητας Μεταλλικό Κλουβί Pet Camelot

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Αν καταλήξεις σε κάποια λύση, ενημέρωσε.
Γιατί και για μένα είναι δεδομένο ότι το αμάξι είναι μέσα στην τρίχα.
Αυτά τα πάνινα κουτιά μεταφοράς πως στηρίζονται στο πίσω κάθισμα; Ή μιλάτε για τον χώρο αποσκευών;

barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Εμείς ρίχνουμε τα καθίσματα γιατί το αυτοκίνητο είναι μικρό.
Τώρα εξαρτάται απο το αυτοκίνητο και απο το μέγεθος του κλουβιού...
Δεν υπάρχει κλουβί να χωράει σκύλο 30-40 κιλά και να "σταθεί" στο πίσω κάθισμα που έχει και κλίση προς τα πίσω και κενό με τα μπροστά.. Όλο και κάποια πατέντα θα πρέπει να γίνει. Να μπει ένα μαξιλάρι από κάτω, να μπει κάτι στο κενό ανάμεσα στα καθίσματα...

Νομίζω το ιδανικό είναι αυτό, αλλά είναι κάπως ακριβούτσικο. Θεωρητικά όμως είναι το μόνο στερεό, ο κύλινδρος, που μπορεί να τοποθετηθεί στο πίσω κάθισμα και να δίνει το μέγιστο δυνατό χώρο στο σκύλο.

Last edited:

alani-jm

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2017
49
55
36
002194-adiavroho-kalumma-kathismatos-autokinitou-gia-katoikidia-pet-seat-cover-4.png αυτό μήπως θα έκανε δουλειά?Μια στο τόσο ένα πλύσιμο και επιπλέον δεν είναι μόνιμο.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Σκέφτηκα να φτιάξω ένα με ξύλο που θα μου στοίχισει και φθηνότερα αλλά θα είναι βαρύ και δύσκολο στο βάλε βγάλε.
Τωρα έχω κάτι παρόμοιο από ξύλο και έμεινε μόνιμα στο αμάξι. Αυτό θέλω να αποφύγω. Να τοποθετείτε εύκολα όταν θα παίρνω τον σκύλο μαζί μου και να ξαναβγαίνει μέχρι την επόμενη φορά χωρίς Πολλά πολλά
τι ξυλο μωρε
πανε παρε 2γαλβανιζε βεργες 2αρες κανα 11 ευρω
ενα σκληρο πλεγμα 2χ5 25 ευρω
μια λαμαρινα γαλβανιζε 0,5 12 ευρω για να την βαλεις κατω κατω να κραταει τριχες
και θα εχεις και περισευμα στα υλικα και σε διασταση ακριβως που σε βολευει θα βγει και αθανατο και ελαφρυ θα ειναι.....

• Like
Reactions: stefanosk

Moussa

Member
9 Σεπτεμβρίου 2018
11
4
40
Σχετικά με το αρχικό θέμα, τελικά μετά από αναφορά στο συνήγορο του καταναλωτή, το Pet4U μου έπεστρεψε τα χρήματα πίσω. Με έβαλαν να υπογράψω ένα χαρτί που έλεγε ότι η εταιρία θεωρεί άψογο το προϊόν αλλά παρόλα αυτά θα μου επιστρέψει τα χρήματα και ότι καμία άλλη αξίωση δεν έχω από αυτούς κλπ. Προφανώς θα τους κόστιζε περισσότερο να ασχοληθούν με το συνήγορο από το να δώσουν πίσω 60 ευρώ. Επιμένω να τους θεωρώ γύφτους βέβαια γιατί σίγουρα τους έχω ακουμπήσει χιλιάρικα.

• Like
Reactions: Hiraeth